Forum Scuter Club: Delimitare Speedfight 2 written by pustiu003

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Delimitare Speedfight 2 tuning ...70 cc Rate Topic: -----

#1 User is offline   pustiu003 Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • Group: Members
  • Marca:Aprilia Rally
  • Cilindree:49 cc

Posted 22 December 2008 - 04:24 PM

salut de curand mi-am cumparat un peugeot speedfight 2 cu 7000 km ff putros dar nu stiam prea multe doar ca nu fuge tare .M-am apucat sa caut limitarile pt ca fuge 45 50 km si am gasit la toba un ciot (vezi poza),saiba in variator nu am gasit,am gasit doar colierul care tine bilele in variator ,si l-am dat jos are bile de 8 gr malossi ...dar nimik nici o diferenta ..dupa aia m-am apucat de desfacut motorul sa vad daca nu sunt dusi segmentii dar surpriza kit de 70 cc malossi segmenti buni , acuma zice-ti de ce fuge numai 50 km cu kit de 70 .... specific ca are toba stock si carburatorul cred ca e tot stock
zice-ti niste sugestii cum sa-l fac sa fuga mai tare dar nu cu bani multi ...ceva ce poate face omul cu bani putini

Attached File(s)

0

#2 User is offline   marcus Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:Motowell
  • Cilindree:49.2

Posted 22 December 2008 - 05:11 PM

Trebuie sa ii schimbi toba si carburatorul, toba vad ca e stock.La carburator poti sa-i maresti jiglorul cu un ac.Segmentii i-ai pus in cilindru sa vezi daca sunt buni?
0

#3 User is offline   pustiu003 Icon

• Invatacel
  • PipPip

Posted 22 December 2008 - 05:45 PM

intr-un fel mi-e frica sa-i scot de pe piston chiar sdaca am facut de multe ori asta la alte scuter dar la asta parca nu i-as scoate pt ca e kit de 70 si la mine nu prea gasesc segmenti,dar am pus pistonul in cilindru intra greu adica nu joasa sus jos si am inceput sa il zabat sa vad daca se aude ceva,dar nu se aude nimik .. da-mi mai multe detalii ref la carburator acolo gasesc 2 jigloare unul mai mic si unul mai mare care dintre ele trebuie marit ....si daca maresc numai carburator am s ansa sa castig cativa km in plus fara sa mai schimb toba ?? ast rasp sau da-mi add la pustiu003 si vb mai detaliat ..si poate ajuti si pe mine ... ms mult ...
0

#4 User is offline   Aly Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Gilera Runner SP '08 modificat

Posted 22 December 2008 - 06:32 PM

E grav cu toba limitata si set de 70cc...

Daca vrei sa delimitezi toba trebuie sa tai galma aia de la baza, iei o bucata de metal o tai sub forma gaurii si o sudezi(ai grija sa o sudezi bine ca daca nu o sa se desfaca) eu la toba mea am avut 3 galme, asta mi-a iesit mie: http://www.scuterclu...a...m&album=124

Dar si daca o sa o delimitezi tot nu o sa se impace cu setul de 70cc...carburatorul lasa-l pe mai incolo rezolva cu toba ca aia gatuie motorul...daca reglezi carburatorul cu toba aia pe el o sa iti mearga ca o drujba...

Strange si tu 2-3 mil si ia o toba mai ieftina...
Uite aici o toba pt scuterul tau costa 260ron (ultima de jos) http://www.scuter-ce...m...12&categ=20
0

#5 User is offline   ZeUs Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Gilera Runner - Suppreme King
  • Cilindree:aproape 250:)

Posted 22 December 2008 - 06:33 PM

iti trebuie o toba sport(ti-as recomanda giannelli reverse) si un carburator mai mare( delorto `19).
PS:AVEM SI SEGMENTI ASA CA POTI SA-I SCOTI LINISTIT:d

:)))))Aly, toba lui pustiu e deja delimitata:))))
Only God can catch me,Only God can kill me !!! Don't ride like you're invisible, ride like other drivers are trying to kill you
0

#6 User is offline   Aly Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Post icon  Posted 22 December 2008 - 06:48 PM

Exista 2 tipuri de limitari la toba:

1. Cu teava de rezonanta(exact ca in pozele de mai jos)

2. Cu "galme" care functioneaza pe acelasi principiu ca teava de rezonanta, dar au efect la turatii mai mari.
Exact cum am avut eu (dupa ce le-am scos e mult mai bine)

Bine ca si tu ai oarecum draptate, daca avea teava de rezonanta si acum are doar galma aia, se poate considera delimitata dar partial(metoda lenesului), daca ii scoti si "galmele" alea toba o sa functioneze la capacitate maxima.

Daca nu experimentam pe pielea mea asta mai ziceam dar asa...

Attached File(s)

0

#7 User is offline   ZeUs Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Gilera Runner - Suppreme King
  • Cilindree:aproape 250:)

Posted 22 December 2008 - 06:56 PM

:))zau asa...de unde le scoti????

"Exista 2 tipuri de limitari la toba:
1. Cu teava de rezonanta
2. Cu "galme" ...."

Din moment ce e taiata teava si e sudata toba,ai scos limitarea.Daca pe toba mai ramane un "ciot", ala nu afecteaza cu nimic(nici la 1000 si nici la 12000 turatii)
Only God can catch me,Only God can kill me !!! Don't ride like you're invisible, ride like other drivers are trying to kill you
0

#8 User is offline   pustiu003 Icon

• Invatacel
  • PipPip

Posted 22 December 2008 - 10:47 PM

deci in principiu daca tai la nivel galma aia si o sudez frumos si largesc jiglorul de la carburator nu pot sa obtin si eu ceva mai multi km ?? am inteles ca treaba ce-a mai buna este sa cumpar o toba sport si un carburator dar nu mai am fosnduri deja am irosit banii am 2 scutere dar unul dintre ele rupe asta ma refer aprilia rally din '97 are atat toba sport leovinci zx si carburator dellorto de 17.5 pot sa zic ca sunt ff multumit de el mi-am pus si muzica pe el si se aude super mortal dar la peugeotul; asta nu stiu ce sa-i fac ca sa fuga mai tare si cu bani putin stiu ca nu se poate dar romanul e calic ...
daca aveti si alte pareri,propuneri ast ...
multumesc ca mi-ati rasp pana acuma si toata stima pt acest forum ..este de nota 10++
0

#9 User is offline   Aly Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery

Post icon  Posted 23 December 2008 - 12:17 AM

Obtii niste km in plus...nu pot sa iti zic cati....dar o sa fie pacat de setul ala.

Esti multumit de LeoVinci ZX?...ca ma bate gandul sa imi iau si eu una, dupa ce mai fac rost de bani
0

#10 User is offline   pustiu003 Icon

• Invatacel
  • PipPip

Posted 23 December 2008 - 02:15 PM

am la mine la bloc o fata care are o honda sfx adusa din italia si fuge ff grav nu merge km deci nu pot sa va zic cu exactitate,a venit de cateva ori la mine sa-l mai bijuteresc dar nu m-am apucat sa vad daca are sau nu kit dar dupa cum merge are sigur tot ce am vazut era un cdi mallosi cu buton pt limitare daca nu vrei sa fuga grav si carburatorul mi sa parut asa mai voluminos ...dar in resc nu am umblat dar are toba stock doar ca i-am mai dat eu o gaura sa iasa gazele mai repede si un sunet mai frumos zic eu ...si cu toba aia stock merge ff bine demaraj si viteza...

Ref la leovinci zx sunt multumit am avut prima data pe o Aprilia Sr di-tech care se auzea putin infundata fata de asta care o am pe Rally,se aude putin c-am tare (fff putin,nu exagerat ca sa te alunge oamenii cu borcane) dar nu ai ce face e toba sport. Cand am cumparat Aprilia Rally asta vara si am mers cu ea prima data pot sa zic ca mi-am luat panica se ridica instataneu pe o roata fara nici un pic de efort si viteza care am prins cu ea maxim 90 drum drep si 95 un pic de vale ..nu are kit de 70cc este stock
0

#11 User is offline   pustiu003 Icon

• Invatacel
  • PipPip

Posted 23 December 2008 - 03:10 PM

cine are piese de peugeot speedfight 2 ac imi trebuie protectia de la elice am numai jumatate ..arata exact c-a in poza ..si plasticul de la semnalizare dreapta fata

Attached File(s)

• Attached File  scs.JPG (562K)
    Number of downloads: 78

0

#12 User is offline   pustiu003 Icon

• Invatacel
  • PipPip

Posted 03 January 2009 - 03:19 PM

Am revenit cu cateve poze ref la kit de 70 si carburator ..am pus un segment in cilindru iar distanta dintre ciocuri este de 0,5-0,6 mm iar carburator are urm jigloare :cel mare primarul este de 52,iar cel mai mic este de 36; este stock ???

@zeus cat ajunge o pereche de segmenti 47mm

Attached File(s)

0

#13 User is offline   marcus Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:Motowell
  • Cilindree:49.2

Posted 03 January 2009 - 03:29 PM

Carburatorul tau este stock si segmentii trebuie sa-i schimbi.
0

#14 User is offline   pustiu003 Icon

• Invatacel
  • PipPip

Posted 03 January 2009 - 03:32 PM

@marcus esti sigur ca trebuie sa schimb segmentii ast si alte pareri, nu ca a ta nu este buna dar vreau sa imi zica mai multa lume ....
0

#15 User is offline   Ciprian-yamaha Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:Kinroad(supraalimentat)
  • Cilindree:80

Posted 03 January 2009 - 06:13 PM

E stock carburatorul dar pistonul ala arata intr-un mare fel.
Ti foarte mult la scuterul se vede la cum arata pistonul.
Cum poate sa arate dohhhh.
Avem 2 roti,la sol mereu e una dintre ele...Avem un motor si-o viata-ntreaga fara portiere...Avem demnitate ingenunchem doar in viraj...
Avem urlete-n pistoane in loc de basi in portbagaj...:)
(Oo\==OOOO==/oO)
0

#16 User is offline   pustiu003 Icon

• Invatacel
  • PipPip

Posted 05 January 2009 - 05:05 PM

nu mai are nimeni pareri!!!va rog mult ajutati-ma ca vreau sa-l pun pe picioare
0

#17 User is offline   pustiu003 Icon

• Invatacel
  • PipPip

Posted 06 February 2009 - 07:59 PM

sunt disperat ajutati-ma oameni buni cu niste sfaturi ...
Am incercat c-am tot ca sa-l fac sa fuga mai tare:i-am pus o toba sport nu e cunoscuta ca nume "shaf"si am taiat ciotul ala dar nimik nici o diferenta doar un sunet mai frumosm,e ff silentios scuterul nu zici ca ai un kit ceva pe el .am facut o flansa si am adaptat un carburator dellorto de 17,5 dar degeaba viteza maxima care am prins-o azi 55 minune.. am schimbat cdi de pe alt peugeot speedfight care fuge cu 75-80 dar la mine nimik 50 ..am schimbat segmentii dar degeaba nu zici ca ai kit de 70 pe el,pleaca incet fara nici o vlaga .. nu stiu ce sa mai schimb si ce sa-i mai fac ca sa pun in valoare kit-ul ala ..

va rog mult cei care stiu,care au intampinat probleme de genul asta ajutati-ma ...
salutare ..asfalt uscat
0

#18 User is offline   sandu07 Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:malaguti f15 firefox
  • Cilindree:70

Posted 06 February 2009 - 08:49 PM

MMM nu stiu ce sa spun peugeot speed fight stiu ca are carburator de 17,5 deci daca ai carburator de 17,5 e suficient pentru 70cc,peugeot oricum e mai puturos decat scuterele italiene(am mers cu unul care atunci avea un an vechime dar deabia mergea) parerea mea e sa verifici compresia daca e ok nu mai cauti segmenti sau alte chestii,daca carburatorul e de 17,5 il pastrezi nu e nevoie sa il schimbi referitor la toba merge si cu toba stok ff bine(ex al meu 125km/h cu kit de 70) mai ramane transmisia sa incerci cu alte role mai usoare incearca 5,5 demaraj&viteza ar trebui ca motorul sa aiba turatie mai mare si sa mai castigi viteza. Asa ca idee scuterul meu are kit de 70cc malossi,carburator de 19,rapoarte primare malossi(in transmisie)13/44,toba stok din fabrica si am ajuns la un top speed de 125km/h prin noiembrie am montat un variator malossi (nu ajuta decat la demaraj) o sa vad din martie cat mai fuge bubu' asa ca bafta la setup :P
0

#19 User is offline   pustiu003 Icon

• Invatacel
  • PipPip

Posted 06 February 2009 - 10:03 PM

carburatorul de la peugeot nu este de 17.5 este stock 12 eu am zis ca am montat de la alt scuter unul de 17.5 ,compresia nu am masurat-o dar i-am pus segmenti noi dar tot nimik fara nici un rezultat

mor cand te aud pe tine si pe altii ca,cu un kit de 70 si ceva modificari mergi cu 125 si eu nu pot sa depasesc 55 ... :( :(
ajutor...
0

#20 User is offline   Le Beorz Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:Kymco agility 125
  • Cilindree:125

Posted 07 February 2009 - 01:11 AM

Pe la 125km/h(real) se invart scuterele de 250-300cc.Fara sume din 4 cifre in E nu cred sare vreun scuter facut din 50cc de 100km/h reali.
Si fratele meu(mojito) si-a pus 70cc Polini+ filtru+toba+jigler marit +role si il fac lejer cu 125cc 4t stock.
Uitati ex de scutere masurate real:

http://www.scooter-i...opolis-250.html
"The texas oil man recognises a good oil from a bad oil.You just have to smell it." J.R.Ewing
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users