salut.
vreau sa imi iau si eu un scuter. Caut ceva peste 150cmc...
Am mai avut un Suzuki de 49cmc acum ceva ani... Deci stiu ce inseamna, si din acest motiv caut motor mai mare+ca traseul pe care ilo voi face cu el va fi spre locul de munca, asta inseamnand aproximativ 10km dus... Mare parte in afara orasului (la marginea Craiovei)...
Spre ce marca sa ma uit? Eu ma gandeam la ceva cu roti ceva mai maricele... Nu prea mic, dar nici ca un Burgman...
Aici in Craiova sunt cativa baieti care aduc de afara si le vand... Majoritatea le au inscrise la primarie si te asigura ca nu sunt nici un fel de probleme... Asa este? Caci m-am mai interesat si chiar si ptr primarie iti ttrebuie ITP&stuff, deci fara acte eu zic ca nu merge...
M-am uitat la Aprilia Leonardo si Scarabeo, la Suzuki Epicuro de 150... Mai era un Piagio si o Honda cu roti mai mari (parca pe 16)...+ un Derbi de 250... Care arata totusi cam sportiv ptr ce as vrea eu... (adica eu vreau si parbriz mai mare in fata, sa stau mai comod..)...
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Sfaturi Despre Achizitie Scuter
Posted 04 April 2011 - 02:44 PM
(Sper sa nu rada nimeni ca postez asa tarziu..cine stie poate omu' se mai uita )
Cred ca cea mai buna varianta ar fi un leonardo.Este relativ usor (130kg)pentru un scuter de 150cc,este extrem de confortabil,si la drum lung simti ca plutesti pe un norisor pufos (ce sweet a sunat asta).
Cred ca cea mai buna varianta ar fi un leonardo.Este relativ usor (130kg)pentru un scuter de 150cc,este extrem de confortabil,si la drum lung simti ca plutesti pe un norisor pufos (ce sweet a sunat asta).
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote