Forum Scuter Club: Solidaritate Pe 2 Roti written by Cap0ne

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Solidaritate Pe 2 Roti Pt a se face dreptate Rate Topic: ***** 2 Votes

#1 User is offline   Cap0ne Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Marca:Gilera Runner ST
  • Cilindree:210

Post icon  Posted 26 February 2009 - 08:38 PM

Probabil cei cu state mai vechi cunosc cazul lui Traian si Ela, doi tineri indragostiti in varsta de 20 de ani omorati pe Calea Plevnei pe data de 13 Septembrie 2007, in timp ce circulau cu motocicleta cu ~50 kmph, de o basculanta de 20 de tone care a intors peste linia continua, trecand cu rotile peste ei.
Desi a trecut atata vreme de atunci, soferul criminal este inca in libertate !!! Se pare ca este inca un exemplu in care justitia romana este oarba la propriu :angry:

"Din acest motiv se va face o emisiune dedicata acestui caz. Si anume, la "Ochiul Magic" pe TVR se va dezbate aceasta situatie.
Ieri reporterul a luat interviuri parintilor, iar azi, din cate stiu, ia interviuri politistilor. Ni s-a cerut si noua ajutorul de catre cei de la TVR si de catre parintii acestor copii.
Au nevoie de noi sa ne strangem in numar cat mai mare sambata 28 februarie la ora 11:00 la Arcul de Triumf, unde se vor lua interviuri celor care cunosc cazul si au nevoie de cateva imagini cu noi. Ideal ar fii ca cei dintre voi care i-ati si cunoscut sa fiti acolo. Ne vor astepta, o echipa de filmare si parintii Elisabetei. De parintii lui Traian inca nu se stie sigur daca vor putea ajunge, insa au mare nevoie de noi. Nimeni nu a facut nimic pana acum, este nevoie de o schimbare.
Haideti sa ii ajutam pe acesti oameni !"

Citat al userului Noro de pe motociclism.ro

* Cei care se pot prezenta Sambata la 11 la Arcul de Triumf, sunt sigur ca vor fi bineveniti.
Dar as avea cateva rugaminti, de bun simt, pt a nu strica si mai rau decat este imaginea scuteristilor in fata presei, a pietonilor si a colegilor care calaresc mai multi cai putere ca noi - casca obligatorie, ideal ar fi si un echipament de protectie, numar la scuter si fara show si bravada !

RIP Traian si Elena, sper sa vi se faca dreptate.

Posted Image

PS
Cei care nu cunosc cazul, pot citi aici despre el. Nu vreau sa detaliez aici pt ca ma trec fiori si ma umplu de nervi numai cand ma gandesc la soarta celor 2 copii, sfartecati sub rotile camionului :(
Salută 2 roţi in trafic !
0

#2 User is offline   ZeUs Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Gilera Runner - Suppreme King
  • Cilindree:aproape 250:)

Posted 26 February 2009 - 09:29 PM

i-am cunoscut personal...eu am copilarit prin giulesti iar traian "o ardea" cu noi cateodata....am fost la locul accidentului in acea tragica zi,am sarit la bataie dar nenorocitii de gabori l-au protejat pe kktul ala de sofer....ce sa mai...dureros....sa iti vezi un prieten calcat la propriu de o bucata de fier pe roti de 20 de tone....ar fi frumos sa mergem pe urma si la cimitir in giulesti sa turam putin jucariile....Dumnezeu sa-i odihneasca!Traian si Ela, vesnice regrete
Only God can catch me,Only God can kill me !!! Don't ride like you're invisible, ride like other drivers are trying to kill you
0

#3 User is offline   sandu07 Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:malaguti f15 firefox
  • Cilindree:70

Posted 26 February 2009 - 10:38 PM

daca veniti voi merg si eu
a fost foarte mediatizat cazul la tv atunci stiu de ei.............
0

#4 User is offline   sorin.cms Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Gilera Runner 2008
  • Cilindree:49 cmc

Posted 26 February 2009 - 11:49 PM

Cu un mare respect ...o sa vin si eu daca nu ma duc la servici....mai bine ne intalnim noi la 10:15 la circ..unde ne intalnim noi de obicei ca sa plecam cu totii...ce spuneti???
CMS
0

#5 User is offline   Cap0ne Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 27 February 2009 - 12:01 AM

De acord sa ne strangem la circ, incepand cu sa zicem ora 10 ca la un 10.30 maxim sa plecam spre arc.
0

#6 User is offline   alexu Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Yamaha Aerox,replica Rossi 2008
  • Cilindree:cat vreau eu,atata am

Posted 27 February 2009 - 12:29 AM

din pacate nu o sa pot sa vin,o sa fiu la munca.. :( R.I.P. pt cei doi
S-a dus furia rosie,nu mai este
Am rămas cu furia albastră
0

#7 User is offline   andreutz Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Kymco
  • Cilindree:49

Posted 27 February 2009 - 09:34 AM

as veni si eu dar am lingurita imobilizata , daca e vre-un scuterist prin dr taberei care vrea sa ia un pasager , echipament si vesta included astept. salutare
Cel mai bun antifurt: 2 metri de lant gros pentru scuter , si un metru de lant gros pentru hot..... NU CUMPARATI SCUTERE FURATE
0

#8 User is offline   andreutz Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Kymco
  • Cilindree:49

Posted 27 February 2009 - 09:48 AM

Sper sa se gaseasca cineva sa ma ia si pe mine , pana mea nu stiam prea multe despre acest accident ,am stat am lecturat , si intradevar este bine sa ne strangem si noi scuteristii sambata , nu stiu daca mai facem ceva pentru cei doi , dar cred ca in situatia de a ni se taia calea si alte porcarii ne regasim multi , nu suntem vazuti in trafic , dar nu trebuie sa ne obisnuim cu ideea asta , trebuie sa facem ceva in privinta asta
Cel mai bun antifurt: 2 metri de lant gros pentru scuter , si un metru de lant gros pentru hot..... NU CUMPARATI SCUTERE FURATE
0

#9 User is offline   Cap0ne Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 27 February 2009 - 09:15 PM

Deci, cei care pot veni maine, ne intalnim intre 10 si 10.30 la intrarea pe aleea circului iar la 10.30 o luam usurel spre Arc.
0

#10 User is offline   Cap0ne Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 28 February 2009 - 03:28 PM

Un scurt filmulet cu cei adunati astazi - http://www.youtube.c...h?v=NVxAnssKb4c
Din pacate nu am fost decat 2 scuteristi, dar decat deloc...
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users