Sau mai avem o provocare.....in Sinaia pana la Piscul Cainelui sau in Poiana Brasov pe Drumul Rosu pana la Cristianul Mare?
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
De Paste....la Cheia?
Posted 16 March 2009 - 08:07 PM
Facem o excursie de Paste, pe 20 aprilie la Cheia? Plecam dimineata si venim seara? Sau daca sunt doritori pentru tot week-endul.....
Sau mai avem o provocare.....in Sinaia pana la Piscul Cainelui sau in Poiana Brasov pe Drumul Rosu pana la Cristianul Mare?
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita....
Posted 16 March 2009 - 08:36 PM
E ceva de mers pana acolo
Eu as merge dar nu cu chinezeasca ca nu vreau sa ma pun in capul vostru ca va tin sub 60
Poate pasager daca s-o indura careva
Am pe un pusti aproape cu care veneam la circ cu un yamaha Jog r , poate merg cu el si el pasager si va alerg e pe voi (pe unii)
Eu as merge dar nu cu chinezeasca ca nu vreau sa ma pun in capul vostru ca va tin sub 60
Poate pasager daca s-o indura careva
Am pe un pusti aproape cu care veneam la circ cu un yamaha Jog r , poate merg cu el si el pasager si va alerg e pe voi (pe unii)
Don't worry be happy
Posted 16 March 2009 - 09:43 PM
Cum ziceam si dincolo, eu ma bag pt Cheia daca nu va trebui sa plec pe undeva neaparat.
Numai sa ne strangem macar vreo 6 oameni.
Numai sa ne strangem macar vreo 6 oameni.
Salută 2 roţi in trafic !
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote