Forum Scuter Club: Intalniri Scuterclub In Galati written by mirciulik

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Intalniri Scuterclub In Galati sau Braila

#1 User is offline   mirciulik Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca:FB Sprinter
  • Cilindree:50

Posted 14 November 2007 - 09:30 PM

Sunt nou pe forum, sunt nou in mateie de motociclism insa mi-a placut ideea intalnirilor intre pasionatii de motoare.

AM de cateva zile un scuter First Bike Sprinter (SH cu 3000km la bord, fara probleme).

Mi-ar placea sa gasesc scuteristi prin galati dispusi sa se intalneasca in oras sau la o padure, o drumetie mai lunga, nu conteaza.

Toate astea cand va fi sezonul....la primavara.

PS: Galateni..postati aici: Mi-ar placea sa stiu cati membri din galati posteaza pe acest forum.
0

#2 User is offline   SCUTERCLUB Icon

• scutermaniac
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Marca:Kymco Grand Dink
  • Cilindree:200

Posted 14 November 2007 - 11:32 PM

Mirciulik, bine ai venit pe ScuterClub!
Asteptam sa va strangeti mai multi din zona voastra si sa inauguram oficial ScuterClub! ;)
ScuterClub.ro - clubul scuteristilor!
0

#3 User is offline   Geoopsy Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Frist Bike-TORNADO (FB50QT-9C )
  • Cilindree: (139QMB) 80

Posted 25 May 2008 - 05:44 PM

Salut scuteristi din GL. si BR.si nu numai ...Acum nu aveti timp sa navigati pe 'net...navigati pe doua roti ca e frumos afara, dar...vorba lui @Scuter club..."Asteptam sa va strangeti mai multi din zona voastra si sa inauguram oficial ScuterClub!"
0

#4 User is offline   tehnics Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:KYMCO DINK 50 CLASSIC

Posted 26 May 2008 - 09:48 AM

@mirciulik, si eu sunt din galati si chiar mi-ar placea ideea de a gasi si alti scuteristi dornici de intalniri si drumetii.
Scuterele sunt facute sa te descurci in trafic cu ele....nu sa incurci traficul
Scuterul meu
0

#5 User is offline   tehnics Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 26 May 2008 - 12:36 PM

Ca idee, eu am obs ca multi scuteristi se intalnesc pe faleza, acolo la elice. Ar fi bine sa facem ceva organizat...sa mai stam de vb , sa ne delectam cu povesti si patanii, sa discutam probleme tehnice, etc. Astfel mai socializam si noi...
Scuterul meu
0

#6 User is offline   mirciulik Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 06 September 2009 - 09:27 PM

Actualizez putin topicul.

Acum am prins si ceva experienta in spatele ghidonului si lansez o propunere.

E cineva amator de o deplasare pana in delta? poate la sulina...inca nu stiu...ma interesez de traseu.

Oricum cred ca ar fi in jur de 130km dus - 130 intors. Trecerea pe bac costa 4 lei.

Lansez ideea si poate stabilim ulterior si o data.

Daca aveti cumva adrese de mail sau numere de telefon ale scuteristilor din galati-braila postati aici.
0

#7 User is offline   tehnics Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 07 September 2009 - 08:00 AM

Salutare mirciulik,
Fiind tulcean te pot anunta ca in delta nu ai cum sa ajungi cu scuterul, adica mai precis la Sulina, decat cu pasagerul si daca ar fi drum, nu ti-as recomanda sa mergi cu scuterul.
Cel mai bine vii cu scuterul pana in Tulcea si de acolo cu pasagerul pana la Sulina, dar nu stiu ce ai putea face la Sulainacity, mai ales pe vremea asta, doar sa fie ceva adventure si sa stati cu cortul pe malul marii.
Mai degraba daca veniti, va duceti la Murighiol la un pescuit.
Distanta tulcea-galati este de 80 de km
Scuterul meu
0

#8 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:Zhongyu Fortuna 110

Posted 07 September 2009 - 11:27 AM

Acum e cam tarziu de delta si altele, doar daca se mai linisteste vremea, dar slabe sanse.
Trebuia sa spui si tu mai devreme, uni dintre noi am mai mers la drum lung :D
Imi place oricum sa merg peste dunare prin zona aia, am mai fost eu, dar imi place :)

Si ca sa se stranga scuteristi la galati sa se faca un club ceva, slabe sanse, cu 2-3 scuterist nu cred...
0

#9 User is offline   mirciulik Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 07 September 2009 - 08:45 PM

Dupa ce am postat am luat o harta in brate si am vazut ca nu e drum pana la sulina. Eu vreau doar putina aventura...sa merg cu scuterul mai departe de 20km de Galati.

Eu am vorbit in numele meu deoarece nu cunosc pe nimeni cu scuterul. Totusi poate vin pana la Tulcea si iti fac o vizita :D

Cunosc drumul, l-am facut de zeci de ori cu masina...insa vreau sa-l fac si pe 2 roti.

Ma mai gandeam si la Macin, pe Varful Greci. (357 m daca nu ma insel). Cred ca se poate urca pana acolo.

PS: Lasa-mi pe privat nr tau si poate ne vedem la un suc pe faleza.

PS 2 : Toata distractia vreau sa fie de 1 zi. Dimineata plecarea, seara sosirea.
0

#10 User is offline   tehnics Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 07 September 2009 - 09:18 PM

Pai doar sa te intalnesti cu fratemiu si sa faceti o cursa ( ca eu nu mai sunt in tara si scuterul a ramas la el ), nu de alta dar si el e f aventurier cu scuterul si poate sa te duca prin locuri misto, daca bineinteles vremea va permite.
Scuterul meu
0

#11 User is offline   LaurX82 Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Marca:Zhongyu Fortuna 110

Posted 07 September 2009 - 11:54 PM

Deocamdata vremea e nasoala rau, doar sa se mai linisteasca putin, sa fie soare cat de cat.
Daca vrei sa mergi undeva si nu ai cu cine, as putea si eu sa merg, am timp oricand, poate mai gasim pe cineva ;)
0

#12 User is offline   Geoopsy Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 11 September 2010 - 01:50 PM

... Si ca sa ridic topicul mai sus :rolleyes: . Uitati ce fac Galatenii, da ceva timp... :lol:

.... B)
0

#13 User is offline   wolf1869 Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • Marca:Aprilia SR LC

Posted 11 September 2010 - 02:38 PM

Bravo

Geoopsy !
Felicitari pentru montaj!
Ati arătat ca dacă exista putina bunăvoința,se poate.
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
0

#14 User is offline   Geoopsy Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 11 September 2010 - 02:45 PM

...Multumesc!... B)

>>

>>