Toggle shoutbox Shoutbox
|
Intalniri Scuterclub In Galati sau Braila
Posted 14 November 2007 - 09:30 PM
AM de cateva zile un scuter First Bike Sprinter (SH cu 3000km la bord, fara probleme).
Mi-ar placea sa gasesc scuteristi prin galati dispusi sa se intalneasca in oras sau la o padure, o drumetie mai lunga, nu conteaza.
Toate astea cand va fi sezonul....la primavara.
PS: Galateni..postati aici: Mi-ar placea sa stiu cati membri din galati posteaza pe acest forum.
Posted 14 November 2007 - 11:32 PM
Asteptam sa va strangeti mai multi din zona voastra si sa inauguram oficial ScuterClub!
Posted 25 May 2008 - 05:44 PM
Posted 26 May 2008 - 09:48 AM
Posted 26 May 2008 - 12:36 PM
Posted 06 September 2009 - 09:27 PM
Acum am prins si ceva experienta in spatele ghidonului si lansez o propunere.
E cineva amator de o deplasare pana in delta? poate la sulina...inca nu stiu...ma interesez de traseu.
Oricum cred ca ar fi in jur de 130km dus - 130 intors. Trecerea pe bac costa 4 lei.
Lansez ideea si poate stabilim ulterior si o data.
Daca aveti cumva adrese de mail sau numere de telefon ale scuteristilor din galati-braila postati aici.
Posted 07 September 2009 - 08:00 AM
Fiind tulcean te pot anunta ca in delta nu ai cum sa ajungi cu scuterul, adica mai precis la Sulina, decat cu pasagerul si daca ar fi drum, nu ti-as recomanda sa mergi cu scuterul.
Cel mai bine vii cu scuterul pana in Tulcea si de acolo cu pasagerul pana la Sulina, dar nu stiu ce ai putea face la Sulainacity, mai ales pe vremea asta, doar sa fie ceva adventure si sa stati cu cortul pe malul marii.
Mai degraba daca veniti, va duceti la Murighiol la un pescuit.
Distanta tulcea-galati este de 80 de km
Posted 07 September 2009 - 11:27 AM
Trebuia sa spui si tu mai devreme, uni dintre noi am mai mers la drum lung
Imi place oricum sa merg peste dunare prin zona aia, am mai fost eu, dar imi place
Si ca sa se stranga scuteristi la galati sa se faca un club ceva, slabe sanse, cu 2-3 scuterist nu cred...
Posted 07 September 2009 - 08:45 PM
Eu am vorbit in numele meu deoarece nu cunosc pe nimeni cu scuterul. Totusi poate vin pana la Tulcea si iti fac o vizita
Cunosc drumul, l-am facut de zeci de ori cu masina...insa vreau sa-l fac si pe 2 roti.
Ma mai gandeam si la Macin, pe Varful Greci. (357 m daca nu ma insel). Cred ca se poate urca pana acolo.
PS: Lasa-mi pe privat nr tau si poate ne vedem la un suc pe faleza.
PS 2 : Toata distractia vreau sa fie de 1 zi. Dimineata plecarea, seara sosirea.
Posted 07 September 2009 - 09:18 PM
Posted 07 September 2009 - 11:54 PM
Daca vrei sa mergi undeva si nu ai cu cine, as putea si eu sa merg, am timp oricand, poate mai gasim pe cineva
Posted 11 September 2010 - 01:50 PM
....
Sign In
Register
Help

MultiQuote