Forum Scuter Club: Iesire Pe Sadova-trei Movile written by robertkiran

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Iesire Pe Sadova-trei Movile

#1 User is offline   robertkiran Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Marca:Linhai Prince 50 + Bicicla cu motor
  • Cilindree:50

Posted 24 April 2009 - 06:10 PM

Astazi am facut o scurta iesire cu bicicleta motorizata. Practic a fost mai mult o iesire de proba sa vad cum functioneaza dupa reparatiile facute. Cu ocazia asta am testat si vitezometru mecanic - se pare ca merge, l-am testat intre doua borne kilometrice ... deci cel putin indica corect distanta parcursa. Bicicleta s-a comportat bine, nu am avut probleme ... decat in ultima parte a drumului cand - lucru perfect normal in conditiile date - motorul s-a oprit! Mi-am zis ca sunt cel mai mare ghinionist, daca se strica asa repede motorisca mea. Cand m-am uitat la furtunul de la rezervor la carburator, mi s-a parut suspecta culoarea lui. Desfacand capacul rezervorului ... am lamurit misterul ... rezervorul era GOL! Cand am plecat de acasa nu am verificat rezervorul! Am apasat maneta ambreiajului, blocand-o cu butonul de blocare ... si da-i la pedale vreo 10 km! Uf ... deabia acum am simtit diferenta. Daca cu motorul reuseam lejer 35 - 40 km/h ... la pedale maxim 20 - 25 km/h!
Dar gata am povestit destul. Pun poze:
Intrarea in Sadova:
Posted Image
Langa o pensiune:
Posted Image
Asa arata noul vitezometru:
Posted Image
Cam asa arata "bordul":
Posted Image
Si o imagine cu un peisaj de pe drumul spre Trei Movile:
Posted Image
0

#2 User is offline   robertkiran Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 24 April 2009 - 06:16 PM

Cateva poze cu bicicleta dupa ce a fost modificata:
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
0

#3 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 26 April 2009 - 08:43 AM

voiam sa te intreb...
ce modificari ai facut la butucul de spate sa prinzi roata dintata suplimentara?
Montajul l-ai facut singur? Este complicat? Instructiunile sunt de ajuns?

tare ma bate si pe mine gandul o bicicleta d'asta...
inca nu sunt 100% sigur ca nu iti trebuie ceva acte sa circuli, teoretic ai 50CC, nu?

O problema care o vad eu este faptul ca nu gasesti piese de schimb, pe site-ul recomandat de tine unde se vand astfel de motoare nu zice nimic de piese...
Tu de unde faci rost?
0

#4 User is offline   robertkiran Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 26 April 2009 - 10:14 AM

Raspund pe rand:
Da, piese de schimb nu se gasesc ... dar pana acum nu am avut nevoie. Nu stiu cum voi proceda cand se va strica ceva la el mai grav ...
Montajul l-am facut singur. Nu este deloc complicat, setul are instructiuni si un filmulet in care iti arata pas cu pas cum se monteaza totul.
Daca am voie sa circul cu ea? Sincer nu stiu! Am oprit o data langa o masina de politie, i-am intrebat ... s-au uitat lung ... nici ei nu stiau. M-au intrebat de capacitatea cilindrica ... le-am spus ca are 48 cmc (chiar atata are)! In final au spus ca daca circul prin oras cu ea nu se va lua nimeni de mine. Deci nu stiu daca e legal sau nu ceea ce fac eu...
Pinionul se prinde de roata (mai bine zis de spitele rotii) prin intermediul a doua flanse de cauciuc (mai multe detalii vezi aici: http://bicicletecumo...y/photo_2.html). Nu trebuie sa modifici nimic la butucul din spate.
Acum despre utilitatea ei ... sa nu te astepti sa fie la fel ca un scuter. Eu unul am si un scuter si pot face niste comparatii. Scuterul e superior unei astfel de biciclete motorizate. La bicicleta ai cuplaj prin ambreiaj uscat - cu maneta. Practic daca vrei sa opresti trebuie sa apesi ambreiajul (exact ca la masina) nu ca la scuter. Ca viteza maxima ... mai mult de 45 eu nu am scos. Si tine cont ca nu are nici o limitare ... Doar la demaraj as putea spune ca se infige un pic mai bine decat scuterul! Asta si datorita faptului ca e un motor in doi timpi. Scuterul pe care il am eu si cu care fac comparatia este un Linhai Prince 50 in 4 timpi. Un alt dezavantaj ... confortul e aiurea ... nu ai suspensii, iar seaua aia iti intra in fund la fiecare denivelare ...
Are un singur avantaj fata de scuter. Daca ramai fara benzina sau daca ti se strica motorul ... doar apesi maneta de ambreiaj si dai cu spor la pedale. La scuter trebuia sa il impingi :lol: !
Ce sa zic? Eu am facut-o mai mult ca hoby si nu neaparat pentru o utilizare zilnica.
0

#5 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 26 April 2009 - 11:05 AM

si eu vreau doar ca hobby, sa mesteresc la ea...
un alt avantaj, in cazul meu este ca este mai usor de "parcat" la bloc pe bacon, fata de scuter care are 100 de kg si nu il pot urca la etajul 2
alt avantaj este ca poate fi carata si pe portbagaj cu masina la tara unde dai o tura...

Eu la bicicleta, mi-am luat o sa cu arcuri in spate si atenua foarte bine gropile, dar s-a stricat repede... Acum am luat o sa cu 2 tamburi de cauciuc la spate in loc de arcuri care tin foarte bine (este nemteasca - TCM).
0

#6 User is offline   hunters Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:daelim
  • Cilindree:70

Posted 26 April 2009 - 11:29 AM

de unde ti-ai luat viterzometrul?..adica "bordul" cum ii spui tu :D ^_^
Avem 2 roti si 2 coarne ce ne-ndeamna sa fugim!
0

#7 User is offline   robertkiran Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 26 April 2009 - 02:26 PM

In bazar la mine in oras aduce un basarabean tot felul de piese de bicicleta. El aduce si astfel de vitezometre. Costa 20 de ron.
0

#8 User is offline   robertkiran Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 26 April 2009 - 02:34 PM

View PostRuxi, on Apr 26 2009, 12:05 PM, said:

si eu vreau doar ca hobby, sa mesteresc la ea...
un alt avantaj, in cazul meu este ca este mai usor de "parcat" la bloc pe bacon, fata de scuter care are 100 de kg si nu il pot urca la etajul 2
alt avantaj este ca poate fi carata si pe portbagaj cu masina la tara unde dai o tura...

Eu la bicicleta, mi-am luat o sa cu arcuri in spate si atenua foarte bine gropile, dar s-a stricat repede... Acum am luat o sa cu 2 tamburi de cauciuc la spate in loc de arcuri care tin foarte bine (este nemteasca - TCM).

De unde ai luat seaua, si la ce bani? Pune te rog o poza cu ea ...
0

#9 User is offline   hunters Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:daelim
  • Cilindree:70

Posted 26 April 2009 - 02:34 PM

wow ce tare..crezi ca pe un scuter ar merge corect?
Avem 2 roti si 2 coarne ce ne-ndeamna sa fugim!
0

#10 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 27 April 2009 - 12:22 PM

Seaua am luat-o cu 30 de ron de la unul din magazinele TCM (au numai produse nemtesti, gasesti cam orice, in BV sunt vreo 4)
Poza nu pot sa pun acum ca bicicleta e imprumutata!
0

#11 User is offline   Scarabel Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • Marca:Aprilia Scarabeo 50 cc 4 t
  • Cilindree:49,9

Posted 27 April 2009 - 01:10 PM

Scuze ca intervin, am vazut ca te intereseaza o sa de bicicleta TCM cu amortizoare de cauciuc. Iti pot spune ca iti pot vinde eu una aproape noua, montata pe bicicleta mea dar pe care din pacate n-o mai folosesc pentru ca mi-au fost furate rotile. Dupa cum spuneam saua este aproape noua dupa cum se vede si in poze, nu am circulat nici 150 de km cu ea pentru ca apoi mi-am cumparat scuter. Si in plus printr-o conjunctura nefericita mi-au fost furate si rotile de la bicicleta. Deci cu saua nu mai am ce face. Pot spune ca saua e foarte confortabila, amortizeaza mult mai bine denivelarile si nu te doare intre picioare dupa o calatorie mai lunga - spun din ceea ce am observat eu. Daca vrei sa discutam mai multe pe acesta tema contacteaza-ma la numarul de telefon 0740767187 sau pe mess (eventual e-mail): tradaut_ir e adesa mea.

Attached File(s)

0

#12 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 27 April 2009 - 08:08 PM

da, saua mea este exact cu a lui Scarabel!
0

#13 User is offline   robertkiran Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 27 April 2009 - 08:26 PM

Scarabel ... multumesc mult insa as dori sa cumpar una noua. Daca nu voi gasi ... atunci apelez la tine.
Ruxi ... ai PM de la mine.

This post has been edited by Clodius: 27 April 2009 - 09:23 PM
Reason for edit:: quote inutil

0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users