Am o Aprilia Rally cu urmatoarea configuratie: kit de 70cc malossi,toba sport leovinci zx,carburator dellorto de 17,5 cu jigler principal de 75,cdi de fabrica,la transmisie nu am desfacut doar atata stiu ca sunt niste bile usoare...viteza max 90.Pot sa castig mai multi km ce modificari trebuie facute?
Cer parerea unor profesionisti!!
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Tuning Aprilia
Posted 30 April 2009 - 07:04 AM
rapoarte malossi 13/44 da un plus de 15% la viteza maxima(eu am ajuns la 120km/h cu al meu)verifica cureaua sa nu fie uzata ca nu mai urca pe variator,rolele sa nu aiba uzura si in rest baga mana in gaz
Posted 03 May 2009 - 06:57 PM
Am inteles ..inafara de rapoarte ce mai aveti si alte pareri??
This post has been edited by Clodius: 03 May 2009 - 08:30 PM
Reason for edit:: Te rog nu mai da quote la mesajul imediat anterior. Foloseste Add Reply sau Fast Reply
Posted 28 December 2010 - 10:26 AM
eu am un sr replica de 49...iau 95 cu el. vreau sa imi iau un set malossi de 80 pentru mai multa viteza...insa cineva mi-a spus ca s-ar putea sa nu mai iau nici 95. dc??
Posted 02 January 2011 - 11:32 PM
e normal , daca tot te apuci sa ai schimbi setul tre sa ai schimbi si toba , si daca ii schimbi si toba acum trebe si un carb pe masurasi dupa ce ai schimbat toate astea degeaba ai bagat o caruta de bani in el si motorul dezvolta o putere mai mare daca nu ai o transmisie adecvata sa preia puterea
Asfalt Uscat!!!
Posted 10 January 2011 - 11:45 AM
aha...cu alte cuvinte mai bine stau in banca mea...
)) dar oare carburatorul asta de il am nu suporta si pentru setul de 80? mie imi alearga bn scuterul..cam 95.si multi mi-au zis ca e din carburator...ca e mare
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote