We've noticed that you've been inactive for over 10 minute(s). We've stopped running the Shoutbox due to your inactivity. If you are back again, please click the I'm Back button below.
(29 July 2011 - 11:58 PM)
Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;
(04 March 2012 - 09:53 AM)
gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
(27 April 2012 - 10:26 PM)
VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Page 1 of 1
You cannot start a new topic
You cannot reply to this topic
9 Mai De Suceava - Intalnirea Motociclistilor Suceveni
Pe data de 9 Mai in parcarea de la Iulius Mall a avut loc o intalnire a motociclistilor din judetul Suceava. Scopul: parada +campanie impotriva accidentelor. Mi-am luat pe scuterica si am fost si eu (150 de km dus intors). A fost frumos ... motoare multe ... erau si cateva scutere. Am vazut cateva motoare cu numere de Suceava superbe. Zgomotul de motoare turate a contribuit si el la reusita evenimentului. Ce mai ... a fost fain. Scuterica s-a comportat bine, nu mi-a facut probleme. Pun cateva poze (in cateva apare si scuterica al meu):