Forum Scuter Club: Cum Sa Il Faci Sa Dea Cu Tine De Beton... written by BetaArk

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (6 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Cum Sa Il Faci Sa Dea Cu Tine De Beton... Tuning scutere Rate Topic: -----

#1 User is offline   BetaArk Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca:Beta Ark LC
  • Cilindree:80

Posted 07 January 2008 - 01:26 PM

Bani si timp ai nevoie....
0

#2 User is offline   @llex Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:first bike
  • Cilindree:50cmc

Posted 09 March 2008 - 11:10 PM

sall all.....am si yo o intrebare, cum pui un filtru sport la un scuter in 4t,ca in filtru normal mai are niste furtunase care intra in el iar la cel sport din cate am vazut yo nu mai are nik. Si mai am o intrebare cum arata un kit tuning am vazut yo cv dar nu sunt sigur,daca pui un kit tuning tr sa schimbi si set motor,chiuloasa,piston etc astept raspunsuri si as dori sa nu postati aiurea pls.
0

#3 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 10 March 2008 - 09:04 AM

View Post@llex, on Mar 9 2008, 11:10 PM, said:

sall all.....am si yo o intrebare, cum pui un filtru sport la un scuter in 4t,ca in filtru normal mai are niste furtunase care intra in el iar la cel sport din cate am vazut yo nu mai are nik. Si mai am o intrebare cum arata un kit tuning am vazut yo cv dar nu sunt sigur,daca pui un kit tuning tr sa schimbi si set motor,chiuloasa,piston etc astept raspunsuri si as dori sa nu postati aiurea pls.

sincer nu stiu nici eu cum se pune filtru de aer sport pe 4T,dar am vazut.Nu prea se merita sa bagi filtru sport la cat praf e in RO
http://youtube.com/watch?v=yOdjvT7RLgs
我爱 速度
0

#4 User is offline   @llex Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Cilindree:50cmc

Posted 10 March 2008 - 06:32 PM

hai sa vedem care stie cum se monteaza un filtru sport la scuterul in 4t..primeste marele premiu :P .....nimic + nimic. cel putin sa invatam si noi ..astept.
0

#5 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:Peugeot V-Clic
  • Cilindree:50

Posted 07 April 2008 - 10:07 PM

Pt scoaterea limitarii am gasit un material in engleza, pe care l-am pus si pe alt forum, dar m-am gandit ca ar fi folositor si aici.
Din pacate limitarea de upload nu-mi permite postarea. Cine este interesat, sa-mi dea PM ca sa le dau link-ul/fisierul
0

#6 User is offline   Clodius Icon

• PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 07 April 2008 - 11:06 PM

Am mai pus si pe alt topic un tutorial pt de-restrictionare/de-limitare: link
0

#7 User is offline   Big Inu Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Kawasaki
  • Cilindree:600

Posted 08 April 2008 - 09:54 PM

View Post@llex, on Mar 9 2008, 11:10 PM, said:

Sal! Depinde ce anume intelegi tu prin kit tuning... de obicei se refera la kitul motor... daca il inlocuiesti pe cel original cu unul mai bun , mai mare, mai performant.... Kitul motor este compus din chiuloasa , piston , garnitura,segmenti, siguranta..... ma rog , normal daca iti schimbi chiuloasa si pistonul(pui unul mai mare) ca sa dea randament maxim trebuie sa schimbi si filtrul de aer si jiglerul la carburator si toba ... acum depinde de ce vrei tu...

Asfalt uscat!!!
Asfalt Uscat!!!
0

#8 User is offline   ironside Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 14 April 2008 - 06:48 PM

mah nustie careva unde pot sa gasesc si eu un kit motor(tuning) la scutere fb ?
si cam cat costa
0

#9 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 14 April 2008 - 07:06 PM

View Postironside, on Apr 14 2008, 07:48 PM, said:

mah nustie careva unde pot sa gasesc si eu un kit motor(tuning) la scutere fb ?
si cam cat costa

Buna intrebare! As vrea si io desi cred ca este mai plauzibil sa-l gasim pe Mos Craciun!
0

#10 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 14 April 2008 - 07:29 PM

Ei gasiti la 250 euro kit80 cu de toate,variator sport,roata spate absolut tot uitati aici link,omu care il vinde e din bucuresti.Alte detalii gasiti in anunt http://www.motocicli...howtopic=195309 .Daca numai gasiti la el mai gasiti aici kit70 la 3milioane si ceva http://www.piese-scu...talog.php?id=25 la jumatatea paginii
我爱 速度
0

#11 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 14 April 2008 - 10:25 PM

View PostAdytza, on Apr 14 2008, 08:29 PM, said:

Ei gasiti la 250 euro kit80 cu de toate,variator sport,roata spate absolut tot uitati aici link,omu care il vinde e din bucuresti.Alte detalii gasiti in anunt http://www.motocicli...howtopic=195309 .Daca numai gasiti la el mai gasiti aici kit70 la 3milioane si ceva http://www.piese-scu...talog.php?id=25 la jumatatea paginii

Adytza, din cate inteleg, trebuie sa mergi dupa aia la RAR si sa bagi scuterul in categoria 50-125cc, nu?
deci ai nevoiie si de A1, nu? Si trebuie sa-l INMATRICULEZI la politie....
0

#12 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 14 April 2008 - 10:37 PM

oare un motor de 50 compatibil FB nu se gaseste? (Honda cred ca se potriveste...)
0

#13 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 15 April 2008 - 08:11 AM

View PostRuxi, on Apr 14 2008, 11:25 PM, said:

Adytza, din cate inteleg, trebuie sa mergi dupa aia la RAR si sa bagi scuterul in categoria 50-125cc, nu?
deci ai nevoiie si de A1, nu? Si trebuie sa-l INMATRICULEZI la politie....

Nu mergi la nici un RAR,mergi asa cu el ca nu stie politia ca ai tu motor de 70 sau 80 ;)
我爱 速度
0

#14 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 15 April 2008 - 09:52 AM

Da, nu stie, dar daca afla esti penal... Mai ales ca un motor de 80 nu prea merge cu 45 si sari in ochi! :)
0

#15 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 15 April 2008 - 10:00 PM

View PostRuxi, on Apr 15 2008, 10:52 AM, said:

Da, nu stie, dar daca afla esti penal... Mai ales ca un motor de 80 nu prea merge cu 45 si sari in ochi! :)

Greu ajungi acolo,cu el stock merg 75 deci e fapta penala,dar vam mai zis in Romania poti scapa de multe chestii,chiar mai grave decat astea.
我爱 速度
0

#16 User is offline   Big Inu Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Kawasaki
  • Cilindree:600

Posted 17 April 2008 - 08:23 PM

Corect! Totul se limiteaza la bani, daca sti cum sa vorbesti si ai si posibilitatea cu o spaga poti schimba destine! :lol: :lol:
Asfalt Uscat!!!
0

#17 User is offline   Clodius Icon

• PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 19 April 2008 - 09:51 PM

"Ordinea este urmatoarea:
stagiul 1: toba si delimitat (eventual carb)
stagiul 2: toba+carb+porting(admisie si evacuare lasa carterul in pace ca nu merita)
stagiul 3: motor(piston carb toba)econonic sau mid-race si eventual variomat
stagiul 4: doar pt curse tine aprox 200-300 km motor(piston carb toba ambielaj aprindere) variomat (absolut tot) toate piesele trebuiesc sa fie high-end!!!
Alte reguli : Poti sa schimbi toba fara carb si cilindru,daca schimbi carb trebuie neaparat toba ,daca schimbi cil trebuie jiglere mai mari la carb sau alt carb si toba,daca schimbi cil + toba + carb trebuie umblat in variomat pt ca motorul lucreaza la alta turatie decat cea la care il tine variomatul!!! daca ajungi la stadiul 2 sau mai sus iti trebuie un banc de probe pt ca trebuiesc facute setari multe!!! daca nu esti hotarat nu te apuca si daca nu ai un mecanic meserias nici atat!!! poti sa faci o trba super buna sau una super proasta nu exista alte rezultate!!"
0

#18 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 21 April 2008 - 09:02 AM

View PostClodius, on Apr 19 2008, 10:51 PM, said:

"Ordinea este urmatoarea:
stagiul 1: toba si delimitat (eventual carb)
stagiul 2: toba+carb+porting(admisie si evacuare lasa carterul in pace ca nu merita)
stagiul 3: motor(piston carb toba)econonic sau mid-race si eventual variomat
stagiul 4: doar pt curse tine aprox 200-300 km motor(piston carb toba ambielaj aprindere) variomat (absolut tot) toate piesele trebuiesc sa fie high-end!!!
Alte reguli : Poti sa schimbi toba fara carb si cilindru,daca schimbi carb trebuie neaparat toba ,daca schimbi cil trebuie jiglere mai mari la carb sau alt carb si toba,daca schimbi cil + toba + carb trebuie umblat in variomat pt ca motorul lucreaza la alta turatie decat cea la care il tine variomatul!!! daca ajungi la stadiul 2 sau mai sus iti trebuie un banc de probe pt ca trebuiesc facute setari multe!!! daca nu esti hotarat nu te apuca si daca nu ai un mecanic meserias nici atat!!! poti sa faci o trba super buna sau una super proasta nu exista alte rezultate!!"

Si dupa ce tragi linia iti dai seama ca defapt daca vindeai scuterul +investitia in tuning iti cumparai ceva de 50cmc cu trepte de viteza :lol:
我爱 速度
0

#19 User is offline   Clodius Icon

• PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 21 April 2008 - 11:25 AM

sau iti luai unul de 125 cmc. Ideea este ca tuningul facut acasa nu este neparat ca sa-l faci si sa scoti profit la vanzare. Il faci pt tine
0

#20 User is offline   TipTiL Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:kymco agility

Posted 21 April 2008 - 11:55 AM

Salut, m-am decis sa-mi pun kit de 80 cc si am si gasit de cumparat pe net aici http://www.freemoto....;products_id=59 . Ma incanta ca la pretul asta vine si cu capul cilindrului care de obicei se vinde separat. Intrebarea este daca a mai comandat cineva de pe site-ul asta, ca imi este cam frica...cica le trimite prin posta (intrebarea este daca nu-mi convine ce am primit, pot sa le trimit inapoi prin curierul care mi le-a adus?). Ma gandesc ca , cu acest kit de 80 + un jigler mai mare si niste role de variator mai grele sa prind si eu 80km/h cat am in bord, o fi posibil???
Semnatura neconforma. Va rog consultati regulamentul. Cine a modificat aici e un retard :) va rugam consultati psihiatrul
0

• (6 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users