Forum Scuter Club: Cum Sa Il Faci Sa Dea Cu Tine De Beton... written by BetaArk

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (6 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Cum Sa Il Faci Sa Dea Cu Tine De Beton... Tuning scutere Rate Topic: -----

#41 User is offline   gagalin Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Marca:hibrid facut de mine
  • Cilindree:70 malossi cu putini cai

Posted 07 July 2008 - 08:20 PM

dupa ce am citit cum se tuneaza un scuter de la @mugurg am zis sa o las moarta , o sa ma apuc usor de A -ul si o sa mi iau ce iubesc eu mai mult , ENDURO , |ca sa faci un scuter sa aiba forta si viteza trebuie sa muncesti calumea la el , nu ma intelegeti gresit si mie imi place sa bibicesc la el mai ales la masina dar am inteles ca pentru mine nu are rost

salutare si asfalt uscat

PS.sper sa nu ma intelegeti gresit
"Intotdeauna mi s-a parut bizar ca trebuie sa facem coada ca sa ne vindem timpul altuia. E o forma de sclavie voluntara .- Charles Handy"
0

#42 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 07 July 2008 - 10:37 PM

Si eu la anu trec la enduro.Distractia incepe cand se termina soseaua :P
我爱 速度
0

#43 User is offline   gagalin Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 07 July 2008 - 10:57 PM

poate ne vedem pe teren

si scuze de off
"Intotdeauna mi s-a parut bizar ca trebuie sa facem coada ca sa ne vindem timpul altuia. E o forma de sclavie voluntara .- Charles Handy"
0

#44 User is offline   morbidan Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Cilindree:50

Posted 10 July 2008 - 10:18 AM

Stiti pe undeva prin Brasov pe unde pot modifca si eu scuterul? Am unul de 49 cmc, alnea parca, chinezesc. Merita sa schimb motorul sa pun de 80? Acest lucru il pot face si acasa ?

This post has been edited by Clodius: 10 July 2008 - 10:27 AM

0

#45 User is offline   Mugur Icon

• moderator aria tehnica
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Generic XOR
  • Cilindree:70

Posted 10 July 2008 - 11:58 PM

Felicitari gagalin dar sper ca nu te-am suparat eu cu ceva. Nu uita ca eu l-am gasit VARZA pe al meu inauntru! VARZA cu carne.

Si 2: chiar imi face placere sa fac asta, de cand l-am facut pe al meu, am facut si la alt XOR destule... si se vede la orizont al 3-lea scuter XOR sa il modific total.

later edit: observati va rog ce responsabil sunt! pun deshtu' numai la minareli orizontal / aer :))
Posted Image Omul cu adevarat bun este doar cel ce ar fi putut fi rau si n-a fost.
0

#46 User is offline   Mugur Icon

• moderator aria tehnica
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 11 July 2008 - 12:08 AM

La anul sper sa fiu destul de "bun" incat sa imi convertesc XOR-ul la racire lichida cu pompa de apa actionata electric.
Posted Image Omul cu adevarat bun este doar cel ce ar fi putut fi rau si n-a fost.
0

#47 User is offline   gagalin Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 11 July 2008 - 01:21 AM

doamne fereste de ce sa ma supar :blink: ?!?!?!?! eu admir foarte mult :D ce ai facut pana acum si ce o sa faci, RACIREA PE LICHID LA XOR foarte buna , si destepata chestia cu pompa de apa actionata electric ;) , dar ma gandesc daca sar putea face sa merga in functie de turatile motorului , adica sa nu pastreze aceleasi turati pompa
, asa ma gandeam si eu ( cumpar kit de 70 sau 80 cu racire pe apa , trag furtune, adaug pompa , montez radiator, montez termometru sau martor de temperatura excesiva si GATA >>racirea pe lichid << dar dupa niste sfaturi , m am lasat pagubas :( :( deoarece chinezaria mea este cam PRAF ( troncane toata la fiecare gropicica :angry: , stransul suruburilor si caliatatea lor lasa mult de dorit , calitatea plasticelor este ORDINARA :angry: , ce sa mai ca nu mai are rost sa continui ca sunt prea multe componente facute in bataie de joc ( ma multumit :( ca lam luat la 87 de km si la pret destul de bun), iar cu enduro este pasiunea mea de cand eram pustulica
0

#48 User is offline   Mugur Icon

• moderator aria tehnica
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 11 July 2008 - 01:49 AM

Merge perfect cum spui tu. Am sa fac controlul temperaturii cu termostat e insa posibil sa fie controlata si de turatia motorului. Uite ca mi-ai dat tema de gandire :)
0

#49 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:Peugeot V-Clic

Posted 13 July 2008 - 11:57 PM

Am gasit un material interesant despre tuningul unui scuter: click

Video upgrade scuter
Partea 1: http://www.youtube.c...h?v=65Vv8f_VlLg
Partea 2: http://www.youtube.c...h?v=ODviEpJ2qm0
Partea 3: http://www.youtube.c...h?v=Kzy-sMiiSOU
Partea 4: http://www.youtube.c...h?v=uAN4SHjJap0
0

#50 User is offline   MeXyKnU Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:aprilia,first bike..
  • Cilindree:49

Posted 22 July 2008 - 01:26 AM

Cum sa faci un scuter sa dea cu tine de pamant?=))

Nu inteleg de ce ar vrea cineva asha ceva:D

Si ca sa iti si raspund,,,,cea mai simpla si mai ieftina varianta(gratis) e urmatoarea:

"Ia-ti avant si da cu frana de fatza" si sa vezi ce da cu tine de pamant=))
0

#51 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Peugeot V-Clic

Posted 22 July 2008 - 09:03 AM

MeXyKnU, invata sa mai citesti si printre randuri. Aici este vorba de tuning, de a-ti modifica scuterul pana acolo incat sa nu-i mai poti controla puterea.
0

#52 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 22 July 2008 - 09:40 AM

morbidan: in BV cred ca se baga cei de pe 13 Decembrie (vis a vis de "Vrei nu vrei tot la noi ajungi")
0

#53 User is offline   slik Icon

• Nou venit
  • Pip
  • View gallery
  • Marca:Futong FT50QT-3A OMO

Posted 16 August 2008 - 04:39 PM

eu am un Futong si prind cei 80km\h pe care ii am pe bord doar pentru ca i-am dat limitatoarele jos si cu un filtru de aer sport deci in cazul in care nu iti doresti mai mult nu ai dece sa iti bagi set de 80. + ca o incurci cu politia aiurea parerea mea asa la un control ceva makar poti zice ca nu s-a umblat in el, modificari si multe altele.
0

#54 User is offline   Mugur Icon

• moderator aria tehnica
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 23 August 2008 - 06:16 PM

slick, eu te las pe tine sa te invartesti la scuterul m eu cat vrei si sa vad cum imi spui tu mie ce motor am. Crezi ca politaiul e mai luminat ca tine?? Sau ca scrie undeva cati cc am ? Ca sa vezi asta nu e asa simplu cum crezi tu. Daca ai limitatoarele jos esti pasibil de pedeapsa oricum.
0

#55 User is offline   gagalin Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 24 August 2008 - 06:42 PM

pana la urma m am sucit :huh: , am fost la scuter centre , si mi am luat set de 70 malossi , toba giannelli + role de 4,5 g , :rolleyes: mi sa montat setul + toba , toata treaba sa intamplat luni si deja am 200 + de km efectuati

sunt inca in rodaj si mai mult de 70 dar pe o portiune mica ,nu i am dat , mi sa spus sa merg in jur de 50km/h si aia cu aceleratie in timp ,se pare ca am cdi limitat , ce as vrea sa ai iau este un carburator mai mare si un filtru profesionist ,

altceva ce sa va mai zic este ca trage cam in suturi , cred ca din cauza la carb. eu il am de 12 asa mi sa zis la service

dar se pare ca din cauza unui mecanic,poate sa aiba de suferit imaginea service-lui , cel mai grav a fost > toba giannelli a venit in pachet cu o pereche de role de 4,5g , cele pe care mecanicul A INCERCAT sa le faca uitate , dar a reusit cu stickerele , noroc ca am belit ochi in cutie inainte sa plec , si cand ma gandesc ca i am dat si de un suc mai mare :(

imi cer scuze daca am scris cam alandala dar sunt cam ametit ( long live halba ) :lol:
0

#56 User is offline   CMS Icon

• Nou venit
  • Pip
  • View gallery
  • Marca:XinLing - TXM50D

Posted 18 September 2008 - 12:28 AM

dar ce trebuie sa stie si ei???:P
CMS
0

#57 User is offline   GLUE Icon

• vaselina
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:GUOBEN (scuter de criza)
  • Cilindree:ca mai toata lumea - 50

Post icon  Posted 18 September 2008 - 10:39 AM

@CMS

Poti sa fii mai explicit? Nu am inteles intrebarea .

#58 User is offline   mast Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Lifan
  • Cilindree:49,5

Posted 18 September 2008 - 11:17 AM

Glue, CMS a facut un misto ieftin de gagalin ca ne-a povestit si noua cum isi tuna scuterul.
CMS sa stii ca ne intereseaza ce-a facut Gagalin deoarece este colegul nostru care intotdeuna este linga noi si ne ajuta, ceea ce la tine n-am vazut.
Glue, de aceea nu a raspuns nimeni la mojicia lui.

Bafta tuturor!
0

#59 User is offline   GLUE Icon

• vaselina
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:GUOBEN (scuter de criza)
  • Cilindree:ca mai toata lumea - 50

Posted 18 September 2008 - 02:30 PM

@CMS
Acesta este WARN (primul):

Te ROG Citeste regulamentul!
Sa stii ca nu toleram "misto"-urile pe acest forum. Daca ai vrut sa spui altceva astept PM cu explicatii.
Astept de asemena sa-ti ceri scuze de la gagalin. Daca nu, o sa decidem ce facem mai departe cu tine.

#60 User is offline   mast Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Lifan
  • Cilindree:49,5

Posted 18 September 2008 - 02:58 PM

Cred ca deocamdata trebuie iertat, era primul lui post si poate nu si-a dat seama pe ce forum se afla. Poate s-a dezmeticit acum.

Bafta tuturor!
0

• (6 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic