Cine ar mai fi pro pentru o intalnire si o posibila excursie? Poate facem un drum pana la Snagov sau ceva de genul asta. Daca tot s-a incalzit afara si va vad pe strada din ce in ce mai multi haideti sa ne intalnim. Mai o caterinca, mai o plimbarica... ce zice-ti?
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Intalnire Bucuresti Duminica, ora 14, Aleea Circului
Posted 19 March 2008 - 09:01 PM
Salut,
Cine ar mai fi pro pentru o intalnire si o posibila excursie? Poate facem un drum pana la Snagov sau ceva de genul asta. Daca tot s-a incalzit afara si va vad pe strada din ce in ce mai multi haideti sa ne intalnim. Mai o caterinca, mai o plimbarica... ce zice-ti?
Posted 05 April 2008 - 04:12 PM
Tu la 250 cmc il mai numesti scuter
) Ce sa mai zic de al meu, care mai e si limitat la 45 km/h
Sorry, deocamdata nu prea am timp, dar cand o sa-mi vina chef iti dau un semn.
Sorry, deocamdata nu prea am timp, dar cand o sa-mi vina chef iti dau un semn.
Posted 12 May 2008 - 11:51 AM
maddogul vezi ca s-a facut topic.. club de scuteristi bucuresti
vezi aci http://www.scuterclu...p?showtopic=245
vezi aci http://www.scuterclu...p?showtopic=245
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
Service Moto/atv/scutere
Posted 14 May 2008 - 11:26 PM
ne intalnim si noi weekendu asta???ca se pare ca nimeni nu prea vrea
Posted 15 May 2008 - 01:25 AM
Din ce stiu e intalnire la circ in fiecare duminica la circ(la 14.00).Poate vin si eu.
"The texas oil man recognises a good oil from a bad oil.You just have to smell it." J.R.Ewing
Posted 25 May 2008 - 11:36 AM
Haideti sa stabilim o data si sa vedem cine vine la intalnire. Eu o sa ma duc astazi sa vad daca se tine intalnirea de duminica de la ora 14 la aleea circului.
Cum vreti sa fie sambata sau duminica? ... astept propuneri si din partea vostra!
putem incepe cu un exchange de iduri, spre exemplu al meu este cosmin.cretu AT yahoo.com
pana una alta va doresc asfalt uscat !!!
Cum vreti sa fie sambata sau duminica? ... astept propuneri si din partea vostra!
putem incepe cu un exchange de iduri, spre exemplu al meu este cosmin.cretu AT yahoo.com
pana una alta va doresc asfalt uscat !!!
Posted 25 May 2008 - 08:28 PM
Am fost astazi la ora 14 pe aleea circului ca acolo auzisem ca se tin intalniri si intr-adevar erau niste baieti acolo cu scuterele. Am intrat in vorba, pana una alta mai vin cativa, apoi am plecat la o plimbare cu destinatia amkart pe soseaua de centura. Am stat acolo frumos la terasa, am mancat o pizza, am baut un cico, ne-am uitat la motociclistii care se dadeau pe pista, am facut caterinca, cunostinte noi, a fost marfa. Am fost in jur de 6, dar poate ne strangem si mai multi.
Posted 26 May 2008 - 01:03 AM
deci, cine sa mai anunta pt weekendul viitor? Haideti fratilor nu fiti timizi !!!
Posted 30 May 2008 - 05:18 PM
ca tot a venit weekendul... care sa anunta pt intalnirea de duminica? ... eu vin.
Sign In
Register
Help

MultiQuote