Forum Scuter Club: Intalnire Bucuresti written by Cosmin Cretu

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (51 Pages)
  • +
  • « First
  • 49
  • 50
  • 51
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Intalnire Bucuresti Duminica, ora 14, Aleea Circului

#1001 User is offline   divizia Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Members
  • Marca:Honda Hornet
  • Cilindree:600

Posted 13 November 2009 - 12:25 AM

Parerea mea este ca daca respectai memmbrii acestei comunitati si in special pe cei interesati de acest topic nu incercai sa-i indoctrinezi cu politica ta de 2 lei. In plus, daca chiar te-ai bagat in politica si chiar doreai sa atragi scuteristi in capcana asta (politica) deschideai un alt topic sau munceai ceva timp si le trimiteai un PM.

PS. sa nu dea dracu' sa zici ca si de data asta nu am dreptate sau ca am ceva cu tine.......ca ti-l bag pe Remus in ....anus. :lol:
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita....
0

#1002 User is offline   scr33ky Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Marca:kymco grand dink
  • Cilindree:50

Posted 13 November 2009 - 03:01 AM

man e ok fiecare voteaza cu cine vrea .. sau poate foarte frumos sa stea acasa cu mana in C*R si sa fie indiferent ....e o tara libera
(ar trebui mutat topicul asta.. dar mai bine lasa.. inchid aici discutia ca vad ca nu am cu cine sa discut... )

.. dar 5 ani de acum incolo voi decideti ;) ah apropo nu indoctrinez pe nimeni ... nu vi-l bag pe gat... iti place ideea de a participa ca voluntar bine.. nu te intereseaza ..esti indiferent ... ai alta treaba de facut .. la fel de bine.. si este problema ta...
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
0

#1003 User is offline   PushtiuNRG Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Piaggio NRG Power DD
  • Cilindree:70 SuperCharged

Posted 13 November 2009 - 08:30 AM

Cat de "SANDYBELL" tre' sa fie cineva sa creada ca daca o anumita persoana (ORICARE!!!) va di desemnata presedinte al tarii, se va schimba ceva in tara asta in 5 ani?! Raspund eu: M A X I M !

Oricine ar iesi, nu se va schimba nimic! Sau cel putin, nu atat de brusc precum viseaza niste copii.

Daca ar iesi Vadim, prin absurd (si mie chiar mi-ar placea sa facem un test, ca mai rau de atat nu cred ca mai poate fi!), cu toata ura lui declarata impotriva coruptilor, tiganilor (si aici ma refer strict la infectii rau-facatori) si a tuturor leprelor din tara, NU LE VA PUTEA FACE NIMIC! Presedintele e unul, iar executantii sunt mult mai multi si daca se coalizeaza, il dau jos pe presendinte mai repede decat a fost investit. In aerul asta politic pluteste o marsavie teribila. Nu mai fiti copii si deschideti ochii! Oricine ar iesi, tot naspa va fi. Si daca pana acum a fost cum a fost (in ceea ce priveste criza asta financiara) e foarte posibil sa aveti un soc, imediat dupa mult-asteptatele alegeri. Basescu e doar un mistocar si un parsiv, si ar fi ideal sa nu mai fie ales. Insa prostimea care nu deschide televizorul sau cand apar striri cu caracter politic, schimba postul, il va vota in necunostinta de cauza. Pampulica asta, prea a dat-o la prosteala cu multe exemple negative. Acum vreo saptamana il hackerisera niste meseriasi si ii schimbasera site-ul oficial. Dupa vreo 6 ore, site-ul original a fost restaurat. Puteti vizualiza site-ul "fake" (dar cu informatii absolut REALE!) aici: http://www.traianbasescu.org/ (pentru cei care nu l-au mai vazut).

Aveti idee cat costa campania electorala pentru un singur candidat?! In general, pentru astia mici (new-entry, mai putin) si banii vin din sponsorizari & stuff like this, dar pentru Base, Geoana si altii costa foarte mult si ghici de unde vin banii?!

Mai bine aducem ceva din import, ca poate e mai de calitate...
Vrei să-mi sugerezi ceva? Cheamă 'ntăriri!
0

#1004 User is offline   ZeUs Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Gilera Runner - Suppreme King
  • Cilindree:aproape 250:)

Posted 25 November 2009 - 08:19 PM

duminica am avut treaba,nu m-am prezentat la circ asa cum am promis.
am lucrat....dar nu la scuter :P

Attached File(s)

Only God can catch me,Only God can kill me !!! Don't ride like you're invisible, ride like other drivers are trying to kill you
0

#1005 User is offline   Dragos AeroxR Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Yamaha AeroxR 2007
  • Cilindree:70

Posted 14 December 2009 - 09:01 AM

Un scurt filmulet de ieri de la Circ:
http://www.youtube.c...h?v=Or94QCS-PzM

Attached File(s)

No Speed Limit
0

#1006 User is offline   divizia Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 14 December 2009 - 11:13 AM

Unde sunt toti scuteristii aia smecheri de asta vara?
0

#1007 User is offline   alexu Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Yamaha Aerox,replica Rossi 2008
  • Cilindree:cat vreau eu,atata am

Posted 14 December 2009 - 01:31 PM

s-au dus pe pustiu aia,iti zic eu..iarna nu prea merge sa mergi fara casca,ca le ingheata si singurul neuron pe care-l mai au...am ratat intalnirea ca n-am fost in buc,altfel ma alaturam si eu grupului cel vechi :D
S-a dus furia rosie,nu mai este
Am rămas cu furia albastră
0

#1008 User is offline   sorin.cms Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Gilera Runner 2008
  • Cilindree:49 cmc

Posted 10 January 2010 - 12:01 PM

azi la ora 14:00 intalnire scuteristi la circ cine e interesat sa vina il asteptam acolo...
CMS
0

#1009 User is offline   DnI Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 11 January 2010 - 09:44 PM

la ora 14.. voi nu mai aveti joburi :P
astazi chiar a fost cald la pranz super...
www.Hpi-Racing.ro - automodele radiocomandate cu motor termic
0

#1010 User is offline   divizia Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 12 January 2010 - 07:03 PM

View PostDnI, on Jan 11 2010, 09:44 PM, said:

la ora 14.. voi nu mai aveti joburi :P
astazi chiar a fost cald la pranz super...

casca ochii bine in calendar.... :lol:
0

#1011 User is offline   DnI Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 12 January 2010 - 11:10 PM

View Postdivizia, on Jan 12 2010, 07:03 PM, said:

casca ochii bine in calendar.... :lol:

mi-am luat-o :lol:
chiar vazusem multe mobre pe strada zic ia uite deja intalniri :P
www.Hpi-Racing.ro - automodele radiocomandate cu motor termic
0

#1012 User is offline   divizia Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip

Posted 15 March 2010 - 03:34 PM

Mortaciune totala.....din zecile de "mari scuteristi" de pe forumul asta (butonisti convinsi) n-a venit niciunul la Circ desi conditiile meteo au fost excelente.

Attached File(s)

0

#1013 User is offline   asde Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • Marca:Lingben,Baotian,Sprinter
  • Cilindree:50

Posted 02 October 2010 - 02:13 PM

Hmm acum serios vorbind au murit de tot intalnirile? :blink:
0

#1014 User is offline   Anjin Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery
  • Marca:Yamaha Neo"s 4T

Posted 10 April 2011 - 02:08 PM

Salutare prieteni!
Data viitoare NU va mai ratez!
De acum am sa vin si eu la aceste intalniri asta daca se vor mai tine si ar fi pacat sa NU!
Mai ales ca sa facut vreme frumoasa.
Bani si Distractie,,,Aici!
Never drive faster than your guardian angel can fly...
0

• (51 Pages)
  • +
  • « First
  • 49
  • 50
  • 51
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users