Toggle shoutbox Shoutbox
|
Maxiscooter Romania Doar pentru maxiscootere
Posted 24 August 2009 - 07:14 AM
Pana in momentul de fata suntem 7 membrii din diferite colturi ale tarii.
Eu sper sa ne strangem mai multi si sa stam de vb si nu numai.
Cu stima Bassu86.
Maxiscooters Romania
Posted 24 August 2009 - 01:33 PM
Posted 24 August 2009 - 05:22 PM
Posted 24 August 2009 - 06:25 PM
Posted 24 August 2009 - 06:38 PM
sorin.cms, on Aug 24 2009, 07:25 PM, said:
In ultimele timp cand eram la circ sa stat 30 de minute de vorbe si lumea a plecat acasa. Numai sa facut nici o tura si nimic....
Posted 24 August 2009 - 07:45 PM
sorin.cms, on Aug 24 2009, 07:25 PM, said:
venim la circ dar vrem sa iesim si la o plimbare.....
Posted 24 August 2009 - 08:52 PM
2. Legat de plimbari Bunelu noi sustinem asta de cand tot venim la intalnirile de la parc pt ca ideea de a sta pe banca la tigara la discutii despre cine are scuteru mai verde si cine mai mov .... in fine.
3 DA trebuiesc facute plimbari DA trebuie organizare altfel o sa ramanem grupulete fara pic de autoritate la urma urmei in curand se va implementa in MOD OBLIGATORIU carnetul si pt mopedisti si atunci va trebui sa ne castigam respectul in randul TUTUROR participantilor la trafic si asta nu se poate face daca nu ne facem vazuti in TRAFIC asa cum se cuvine si prin organizarea de evenimente proprii.
Eu atat am avut de spus ... ps : duminica am fost aproximativ 30 DAR sincer nu stiu daca erau mai mult de 4 baieti vechi si nu glumesc.
Posted 25 August 2009 - 12:04 AM
Posted 25 August 2009 - 12:06 AM
Ps : cunosc o parte din ei
Posted 25 August 2009 - 12:10 AM
Posted 17 September 2009 - 10:58 AM
nu vreau sa fac grupulete.
dar e o diferenta intre scooter si maxiscooter.
la scooter minumul de varsta e 16 ani si nu iti tebuie carnet.
la maxiscootere minim 18 ani si A-ul(in cazul in care e mai mare de 125cc)
Posted 17 September 2009 - 03:55 PM
Crezi ca diferenta de varsta pentru condusul unui maxiscuter va influenta cu ceva discutiile ?
Aporpo, Dink-ul meu de 50 cc este identic ca forma si dimensiuni ca si cel de 125 cc si cel de 150 cc..sa inteleg ca al meu nu e maxi-scuter daca nu am 125 ( daca nu crezi, priveste galeria foto ) ?
Deci...si eu inclin sa cred ca e un topic inutil.
Posted 27 September 2009 - 10:19 PM
tehnics, on Sep 17 2009, 04:55 PM, said:
Crezi ca diferenta de varsta pentru condusul unui maxiscuter va influenta cu ceva discutiile ?
Aporpo, Dink-ul meu de 50 cc este identic ca forma si dimensiuni ca si cel de 125 cc si cel de 150 cc..sa inteleg ca al meu nu e maxi-scuter daca nu am 125 ( daca nu crezi, priveste galeria foto ) ?
Deci...si eu inclin sa cred ca e un topic inutil.
Fiercare are dreptul la opinia lui.
Eu pur si simplu vreau sa fac o divizare a scooter-elor din romania.A planuri mai mari pentru maxi-scootere.Plimbari de sute de km si excursii de cateva zile prin tara.Binenteles ca o sa dureze ceva pana se va intampla asa ceva, dar toate se fac cu timpul.In al doilea rand vreau sa fac aceasta separare pentru am de unde sa triez.De ceva ani de zile au inceput si in Romania sa se "miste" scooter-ele.Numai in Brasov sezonul acesta numarul scooter-elor sa triplat.Si ca de obicei unde sunt multi e si haos.Ce e asa de rau in a vrea sa triezi sciiter-istii dupa capacitatea cilindrica.Nu stiu daca ia vrea sa faci un traseu de genul Bucuresti-Constanta cu 3 scootere caru nu ating o viteza mai mare de 45km/h.Stiu ca acum o sa spuneti toti ca ale voastre merg si cu 100km/h.Eu vorbesc din punct de vedere legislativ.Un scooter de 50 cmc trebuie sa aiba o viteza maxima de deplasare de 45km/h.Indiferent de aspecul lui.
La un scooter de 50 cmc e mai usor sa gasesti piese, indiferent de producator , pentru ca ele formeaza marea majotitate.Dar daca ai un Reflex de 250 cmc e mai greu cu piesel..sau daca ai un Burgma de 650.Nu gasesti piese la orice colt de strada.Trebuie sa dai comanda..astepti cateva saptamani sa-ti vina si asa mai departe.
Are logica pentru voi acum sau nu?
Cate forumuri pentru motociclete sunt in Romania? multe
Cate forumuri pentru scootere sunt in Romania? 5-6
Cate forumuri pentru atv-uri sunt in Romania? 5-6
Cate forumuri pentru maxi-scootere sunt in Romania? 0
Sper ca m-am facut inteles.
Asfalt uscat.
Posted 15 April 2010 - 05:43 PM
Forumul dedicat maxiscooterelor este : www.maxisromania.in-goo.com.
Pana acum forumul numara 48 de membrii ( mai mult sau mai putin activi).
Poate unul dintre voie e posesor de maxi si intra pe forum.
Succese
Posted 23 April 2010 - 01:21 PM
Va astept
Posted 23 April 2010 - 02:59 PM
rombaer, on 23 April 2010 - 03:41 PM, said:
Fără nici un loc de întîlnire sau o ora.
Mersi
Pai locul va fi in incinta Romexpo, unde se vor parca motoarele si maxiscooterele.
Ora estimata este 11 (atunci ajung cei din Buzau acolo) si pe la 13 apar si eu.
Sign In
Register
Help

MultiQuote