Va salut,sunt si eu aproape nou in lumea scuterelor (adica am avut 2 scutere pana acum) si am o intrebare...am cumparat o Aprilia Sr50 Factory pe injectie si vreau sa stiu si eu daca e buna?
Stiu ca mai e un topic,am citit dar vreau sa-mi dati si mie explicatii.Pe cine am intrebat imi spuneau:Oooo e pacatoasa injectia,e lenesa nuj ce. Scuterul are 8000 de km,precizez ca l-am luat sh.Eu cu tatal meu l-am desfacut sa curatam tot,sa facem lacrima motoru si tot.Am cumparat cel mai bun aditiv,cel mai bun ulei,si cel mai bun lichid pentru racire.
Din cate am observat ptk e iarna si nu vreau sa ma trezesc cu cracii in sus este mai nervoasa probabil din fabrica au umblar la relanti. Sper sa fuga macar 80h,e destul pt mn si sa stiu daca e buna in general sau daca ar trebui sa o vand cat mai repede sau sa o pun pe carburator ? Multumesc Anticipat !
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Aprilia Sr50 Factory-Injectie aprilia sr50 factory
Posted 06 February 2010 - 10:34 PM
In primul rand bine ai venit!
Intradevar cam asa se spune de scuterele pe injectie, dar nu este chiar asa tragic.
Cunosc cativa care au Sr Factory-Inj si nu au avut probleme cu injectorul, ce ai putea face ca sa fi mai sigur e sa cumperi un filtru de benzina bun si sa il pui aproape de iesirea din rezervor, sa iei si tu benzina de la Petrom sau Rompetrol acolo sunt mai curati (mai rar nisip si apa)
Ai mentionat ceva de aditivi , NU pune in benzina aditivi pentru curatat injectia, alea sunt pentru masina.
Motorul tau este in 2T se lubrifiaza cu uleiul din benzina, daca pui aditiv adio lubrifiere! Cam neplacut sa se caleze motorul cu injectorul curat!
Dealtfel si scrie pe ambalaj(nu este destinat motoarelor in 2 timpi).
Daca se infunda injectorul se da jos si il duci frumos la un service renault, ceva, dai o spaga mica si ti-l baga in baia cu ultrasunete.
Cu injectia e mai complicat cu tuningul.
Din cate m-am plimbat eu cu sr injectie am ramas cu o impresie destul de buna, cat despre topspeed pot mai bine sa iti zic cei care detin.
Intradevar cam asa se spune de scuterele pe injectie, dar nu este chiar asa tragic.
Cunosc cativa care au Sr Factory-Inj si nu au avut probleme cu injectorul, ce ai putea face ca sa fi mai sigur e sa cumperi un filtru de benzina bun si sa il pui aproape de iesirea din rezervor, sa iei si tu benzina de la Petrom sau Rompetrol acolo sunt mai curati (mai rar nisip si apa)
Ai mentionat ceva de aditivi , NU pune in benzina aditivi pentru curatat injectia, alea sunt pentru masina.
Motorul tau este in 2T se lubrifiaza cu uleiul din benzina, daca pui aditiv adio lubrifiere! Cam neplacut sa se caleze motorul cu injectorul curat!
Dealtfel si scrie pe ambalaj(nu este destinat motoarelor in 2 timpi).
Daca se infunda injectorul se da jos si il duci frumos la un service renault, ceva, dai o spaga mica si ti-l baga in baia cu ultrasunete.
Cu injectia e mai complicat cu tuningul.
Din cate m-am plimbat eu cu sr injectie am ramas cu o impresie destul de buna, cat despre topspeed pot mai bine sa iti zic cei care detin.
Posted 07 February 2010 - 05:07 PM
Aha,pai am inteles ca aditivii curata injectorul si dau umpic mai multa forta dar o sa ma interesez daca sunt buni pentru motorul de 2 timpi,sper sa nu am probleme cu el...Dar eu am uitat sa mentionez ca nu pun ulei in benzina pentru lubrifiere am 3 rezervaore unu benzina,lichid racire si ulei. In fiecare pun ce trebuie (foarte bun ulei) deci m-am gandit ca ar fi bun un aditiv
astept pareri despre acesti aditivi !
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote