Cum se simte acum dupa 10 000?
-Amortizoarele sint cam...
-Farul e mai mult la misto ca nu prea mai lumineaza becu... o sa iau halogen...
-Mi-a zburat valva de la roata spate odata cind am pus antifurtu la un magazin... am venit acasa cu ea la brat.
-Am cazut in Ianuarie de 2 ori cu ea pe ghetusuri... Odata am cazu gramada peste ea ca mi-a oprit in fata un taximetrist, ca el se duce la magazin sa isi ia tigari... frina de motor fara semnal fara nimic. Frina fata ciupita de spaima si zbuf, dupa citeva balambanituri. Evident ca aveam cu mine un laptop nou in cutie... un UPS si un chit mare de tastatura si mouse
-Am facut super tête-à-queue-uri in iarna asta... 4 intro zi, din care 2 consecutive in fata unei politii
-Am reglat supapele si acum merge mai bine... uneori... trebuie sa o incalzesc bine la plecare pe frigurile astea ca sa traga, altfel abia se taraie si ii cade elanu in mers ceva de speriat. Odata incalzita prinde si 60... asta dupa ce am catadicsit sa umflu roata spate... ca a picat valva cum ziceam... roata fata nu a fost umflata de cind o am!!
-Azi le-am luat codul galbe la misto si m-am dus cu treaba 30km prin Bucuresti... la intoarcere pe la 10PM a fost funny... printre masinile de dezapezit
iaca:

China rules!!!
Sign In
Register
Help

MultiQuote