Forum Scuter Club: Tutoriale, Manuale si Materiale pt Scutere written by Clodius

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

SCUTERCLUB Icon : (04 July 2011 - 02:25 PM) yep, it is! :)
robertkiran Icon : (06 July 2011 - 07:15 PM) Vad ca rusnacii astia se intrec cu gluma! Nu se poate face ceva sa nu mai posteze?
Adytza Icon : (18 July 2011 - 03:12 PM) pe aici chiar numai misca nimeni?ce s-a intamplat?
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) salut Adytza
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) eu mai citesc din cînd în cînd pe aici și nu cred că sunt singurul
Adytza Icon : (26 July 2011 - 02:39 AM) da clar nu esti singurul,dar de ce nu se mai posteaza,activitatea este scazuta....pacat eu acu un an doi credeam ca asta o sa fie cel mai tare forum pentru scutere
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:29 PM) păi, din cîte știu eu, aici fiind multă puștime, nu prea ținea la calitate, nu prea le păsa de informații tehnice de calitate
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) așa că, adminii unui forum "concurent", i-au momit pe toți cu niște premii, cu o tombolă cu bălării dacă se mută acolo
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
Resize Shouts Area

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tutoriale, Manuale si Materiale pt Scutere Do It Yourself Rate Topic: -----

#41 User is offline   Aly Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Marca:Gilera Runner SP '08 modificat

Posted 18 December 2008 - 06:22 PM

Alt site folositor:

http://www.manualedereparatie.info
0

#42 User is offline   cata_besst Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 18 December 2008 - 08:41 PM

va salut! am si eu o rugaminte nu aveti un manual de reparati pt peugeot jet force 50 injectie 2003? va rog ajutatiam!

va multumesc
0

#43 User is offline   Ruxi Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 06 January 2009 - 12:25 PM

Functionarea variatorului si ambreiajului pentru cei incepatori (la fel cum eram eu inainte sa citesc asta)

http://www.apriliafo...read.php?t=8960
0

#44 User is offline   Scarabel Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • Marca:Aprilia Scarabeo 50 cc 4 t
  • Cilindree:49,9

Posted 03 February 2009 - 03:39 PM

Am gasit niste materile forte utile (pentru cei care se pricep) referitoare la schima electrica a diferitelor modele de scutere Piaggio. De asemenea, la sfarsitul celor 2 documente se gasesc informatii privitoare la modul in care scuteterele Piaggio/Gillera in 2 sau 4 timpi sunt limitate. Se prezinta chiar pe ultima pagina a unui document (pag 62) modul in care se poate scoate limitarea electronica la un scuter piaggio in 4 timpi - delimitarea CDI. Ati face asa ceva? Eu am un scuter Aprilia Scarabeo 50 cc 4 timpi din 2007. Am 7600 km parcursi dar mai mult de 60 km/h nu merge nici macar la vale. Are motor identic Piaggio scutere in 4 timpi si ma gandeam sa incerc si eu o astfel de delimitare din CDI. Astept pareri doar avizate. Va multumesc si sper sa va folosesca materialele. Pacat insa ca nu pot uploda decat imagini iar documentele sunt in format PDF. Va pot trimite doar pe e-mail materialele. Poate era mai potrivit sa postez pe topicul delimitari dar acolo nu pot uploda decat imagini.

Attached File(s)

0

#45 User is offline   wolf1869 Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • Marca:Aprilia SR LC

Posted 03 February 2009 - 07:45 PM

Piaggi Vespino Velofax 50 cc . Poate va ajuta cu ceva :rolleyes: .

Attached File(s)

Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
0

#46 User is offline   wolf1869 Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • Marca:Aprilia SR LC

Posted 06 April 2009 - 08:23 AM

Yamaha Aerox parts manual

Attached File(s)

Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
0

#47 User is offline   Scarabel Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • Marca:Aprilia Scarabeo 50 cc 4 t
  • Cilindree:49,9

Posted 02 June 2009 - 09:58 AM

Am gasit un manual de reparatie pentru scuterele cu motoare Minarelli, atat cele cu racire pe aer cat si cele pe apa. Manualul este facut pentru scuterele Malaguti dar motorizare Minarelli au multe alte modele deci va va fi foarte util.

Attached File(s)

0

#48 User is offline   Felis Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Malaguti F10 jetline

Posted 18 May 2010 - 11:24 PM

Daca e pe injectie sfatul meu e sa stai cuminte nu de alta dar costurile vor fi mai mari daca faci o greseala in instalatia electrica(nu uita functionarea acelui motor e controlata de un ECU[engine control unit=unititate de control a motorului]orice interventie asupra instalatiei poate duce la defectarea ECU daca nu ai cunostintele si AMC necesare.
Multumestete doar cu operatiile de mentenanta

This post has been edited by Clodius: 20 May 2010 - 12:04 AM

0

#49 User is offline   Felis Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Malaguti F10 jetline

Posted 20 August 2010 - 08:54 AM

Daca dai toba de esapament la 2T jos se pierde aproape jumatate din putere deoarece toba de esapament creeaza contrapresiune in prima faza a compresiei realizand in felul asta o supraalimentare a motorului(acelasi efect il are si o red valve defecta(muzicuta) care creeaza precompresia in carter.Cele 2 elemente sunt secretul cresterii de putere la motoarele in 2T la o cilindree relativ mica. Aici o sa gasiti un tutorial complet despre functionarea unui motor in 2T My link

Attached File(s)

0

#50 User is offline   vergilius Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:magnet city

Posted 27 December 2010 - 04:50 PM

Salut, am si eu nevoie de un manual de reparatii pt un motowell magnet city daca are cineva... Multumesc.
0

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users