Am un yamha aerox r . In urma cu cateva luni am spalat fitru de aer cu apa si l-am introdus ( buretele ) putin ud in carcasa . Dupa ce am plecat am observat ca nu mai trage bine . Dupa aprox o luna am mers la un service ( neautorizat ) unde mia curatat carburatoru foarte bine . Nu am avut probleme cu el decat 2 zile pana a avut un coleg nevoie sa il duc undeva si la un moment dat scuterul a inceput sa scoata fum si se tot ineca si nu mai urca dealu , ba se oprea pistonu nu mai pleca dar motorul nu murea. Acum nu stiu ce sa spun, nu cred ca e iar din cauza carburatorului ca e curat acum. Va rog sa imi spuneti daca e vreo problema din blocul motor, ceva pistonul, sau segmentii ( totusi cand dau la pedala are compresie )? Sau poate fi uleiul? Chiar nu stiu. Caracteristicile pe care le are vi le-am spus : nu mai trage bine nu pot sa depasesc viteza de 30 km/h, are un zgomot ciudat la un moment dat si scoate fum la greu, se ineaca, se smuceste, ba o ia , ba nu o ia din loc.... .
Va rog sa va dati cu parerea si poate reusesc impreuna cu dumneavoastra sa gasesc o solutie.
Va multumesc
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Yamaha Aerox R Probleme Va Rog Cer Ajutor
Posted 29 June 2008 - 05:16 PM
pf astea sunt simptome de raceala acuta. A cam racit putin la carburator . Ia uite tu la cuiu ponto e pus ca oamenii? vezi la jigloare sa fie curate si vezi relantiul si aerul ! Regleazale si ar trebui sa fuga de sa-l ia dracii.
Si eu chiar eri am curatat buretele de la filtru de aer cu apa ca era plin de ulei cu benzina si vad ca trage si merge tais.
Si eu chiar eri am curatat buretele de la filtru de aer cu apa ca era plin de ulei cu benzina si vad ca trage si merge tais.
Posted 29 June 2008 - 07:07 PM
I-ati un filtru de aer nou, schimba bujia, verifica daca ai ulei si in caz ca inca mai ai probleme regleaza iar carburatorul.
No Speed Limit
Posted 13 August 2008 - 11:17 AM
mah era in rodaj cand ai calarito doi pe ea ?? poate de asta daca erai in rodaj si ai mers cu 2 pe ea si daca nu mai merge la fel de repede ca inainte teai scos itai un piston cu jmatate de milimetru mai mare si dute cu cilindru la honuit sau iti cumperi un set nou daca esti din gl cunosc eu pe cineva care honuieste si mia honuit si mie
Posted 13 August 2008 - 06:18 PM
Oameni buni, va rog, cu mai multa atentia la limba romana. De multe ori nu se intelege ce scrie.
Merci.
Merci.
ScuterClub.ro - clubul scuteristilor!
Posted 16 October 2010 - 08:37 PM
Salutare all. am avut si eu aceasta problema la aeroxul meu .si am rezolvat prin a curata carburatorul foarte bine a sufla supapele cu pompa si toate gaurile si am schimbat apa am etansat furtunurile de la capacul pompei de apa .acum fuge 80 fata de cat fugea inainte 35.incearca si spune ne cum ai rezolvat.Bafta si asfalt uscat
Posted 17 October 2010 - 07:37 PM
Gabriell ...
Yamaha Rox se referea la JICLOARE !E adevărat ca exprimarea e eronata dar ca idee a spus ceva corect(sfatul e cât se poate de bun).
Yamaha Rox se referea la JICLOARE !E adevărat ca exprimarea e eronata dar ca idee a spus ceva corect(sfatul e cât se poate de bun).
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Posted 18 October 2010 - 03:46 PM
Dap . am gresit era vorba de jicloare .ma scuzati.app ai rezolvat cu scuterul??
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote