Toggle shoutbox Shoutbox
|
Budapest Motorbike Festival
Posted 07 March 2010 - 05:59 PM
Budapest Motorbike Festival
Date: 19-21 March, 2010
Opening hours:
19 March, 2010: 10.00-18.00
20 March, 2010: 10.00-19.00
21 March, 2010: 10.00-17.00
Venue:
Hungexpo Budapest Fair Centre
H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Letters: 1441 Budapest, POB.44.
Pfone: +36-1/263-6000
Tickets:
Daily ticket: 1.600 HUF
Discount ticket: 1.100 HUF
Family ticket: 3.200 HUF
One ticket can be used once. The family ticket is for two adults and two children under 14. A discount ticket is for a 14-year-old child accompanied by an adult, for pensioners and students with student card. Entrance is free for children under 6 years.
How to get there?
By underground no. 2, direct connection by bus no. 100 (earlier "EXPO járat") from the Metro terminus "Örs vezér tere", or on foot from Metro terminus "Pillangó utca".
By tram no. 37 from the "Blaha Lujza tér" respectively.
By car from "Kerepesi út" from the direction of the city cente
On the domestic lines of Volánbusz C.Co. Ltd. you can get 50% discount.
Parking:
E and V parking site:
200 HUF/hour
600 HUF/4 hours
800 HUF/day
Parking fee must be payed by the exit in E parking site and by the parking machine in Eastern Forum in the V parking site.
Albertirsai street:
800 HUF/day
Parking fee must be payed in advance to a parking site guard.
Parking place for motorcycles at Gate III. - Entrance ticket is free on Wednesday!
Eu anul acesta cred ca am sa merg. Pentru cine doreste sa mearga o solutie de transport (relativ ieftina) pe care o voi folosi si eu - trenul. Exista un tren (rapidul 406) care pleaca din Brasov pe la ora 18-49 si ajunge la Budapesta la 8-17. Eu cu asta o sa merg numai ca o sa il iau din Cluj Napoca.
Cine mai e amator?
Posted 07 March 2010 - 11:32 PM
As veni si eu dar trebuie sa primesc verde de la sefi.
De la cei de acasa mai ales
O lingura de vaselina aplicata la timp face cat un mecanic priceput.
Posted 08 March 2010 - 09:32 AM
Posted 08 March 2010 - 07:44 PM
Posted 21 March 2010 - 07:09 PM
A existat o scena cu o formatie care a cantat superb un rock and roll clasic de pe vremea lui Elvis creand o atmosfera placuta. De asemenea au existat si programe de dans cu o fata topless ... pentru cei care voiau cu orice pret sa vada ceva dezbracat !!!! Chiar si un dans oriental...
Cand va fi si la noi asa? Cand se vor gandi si dealeri moto de la noi ca asa e normal?
Cei care nu au apucat sa vada acest salon au avut de pierdut. Nu se compara cu S.M.A.E.B. e o diferenta enorma ...
Gata am spus destule. Pun poze:
Attached File(s)
-
DSCF0034.JPG (250.29K)
Number of downloads: 8 -
DSCF0041.JPG (287.41K)
Number of downloads: 7 -
DSCF0058.JPG (224.45K)
Number of downloads: 4 -
DSCF0079.JPG (312.29K)
Number of downloads: 5 -
DSCF0086.JPG (268.85K)
Number of downloads: 6 -
DSCF0128.JPG (280.85K)
DSCF0141.JPG (279.97K)
DSCF0144.JPG (276.31K)
DSCF0145.JPG (315.54K)
Number of downloads: 7 -
DSCF0148.JPG (281.17K)
Number of downloads: 3 -
DSCF0192.JPG (256.15K)
DSCF0215.JPG (280.01K)
Number of downloads: 10 -
DSCF0243.JPG (235.91K)
Number of downloads: 4 -
DSCF0245.JPG (271.18K)
DSCF0279.JPG (296.64K)
DSCF0288.JPG (281.08K)
DSCF0308.JPG (206.8K)
Number of downloads: 14 -
DSCF0317.JPG (278K)
DSCF0338.JPG (217.1K)
Number of downloads: 9 -
DSCF0351.JPG (313.57K)
Number of downloads: 4
Posted 21 March 2010 - 08:48 PM
- nu o sa mai existe cocalari
- taranii care vin la salon nu inteleg ca modelele de mobre expuse nu sunt pentru a le fi "ciordite" accesoriile, semnalele, etc
- vom avea o piata corecta din punct de vedere al preturilor (la noi toate mobrele noi sunt f scumpe ceea ce face ca vanzarile sa fie foarte mici....deci, modelele expuse nu trebuie tavalite pentru a fi vandute, nu cum ar fi normal.....testate)
- gagicile.......pai daca n-ar fi gagicile in "pasaricile" goale n-ar mai venii toti cocalarii sa se zgaiasca, iar cu motociclistii adevarati nu se realizeaza targetul la bilete.....deci, nu se renteaza ca si costuri. In plus, "pasarica" tine loc de reclama.....asa e la Romanica.....se duce taranul acasa si zice: ce "buna" era aia de la Suzuki. A zis Suzuki, a facut reclama
Concluzia, salonul de la noi e un compromis......deci, mai bine asa cum este decat deloc. In plus poate o sa reusim sa ne civilizam in urmatorii 50 de ani astfel incat nepotii nostrii sa aibe parte de un salon moto adevarat.....daca vor mai exista mobre pana atunci
PS....tu nu te-ai pozat la salon cu mobrele?
Posted 21 March 2010 - 10:29 PM
divizia, on 21 March 2010 - 08:48 PM, said:
PS....tu nu te-ai pozat la salon cu mobrele?
Pai pot sa spun eu ca nu, pt ca s-a dus sa vada si sa pipaie mobrele nu sa se pozeze cu ele ca sa se laude la prietenari
Daca cocalarii ar primi o brosura cu motorul viselor lor nu si-ar mai lua "suveniruri" de pe motor ca sa le arate la prieteni.
In rest aceeasi "viziune" o au si dealeri romani la showroom nu numai la targ: te duci (la Showroom) si nu te lasa sa atingi sau sa probezi exponatele ca le scade valoarea, iar ei nu vor sa piarda nici un cent pt un client multumit. Daca insisti iti spun ca mai intati o cumperi si apoi poti sa o probezi.
Notiunea de motor de test, macar static, echivalenta cu cea a masinii de test nu exista si nici nu poate fi conceputa la noi. Unde probeaza romanii scuterele? In Carefour, Selgros, etc. unde nu se ia nimeni de tine. Si majoritatea au grija sa nu lase noroi pe preshuri si nici nu isi iau suveniruri.
De ce nu vin firme mari in Romania ca sa isi faca retea de distribuitie?
Pt ca primul lucru pe care il vad la noi (manageri, patroni, etc.) e cat de bine o sa facem businessul si ce profit o sa scoatem, nu cat de multumiti vor fi clientii care o sa cumpere si ce conditii speciale de service vor avea si cum se vor asigura ca ne vor recomanda si la altii.
Prima parte e pe termen scurt, chiar prea scurt, si vor umple vre-o doua buzunare sau vor sponsoriza vre-o vila nesimtita. A doua parte, cu clientul multumit, va asigura viata businessului, ceva locuri de munca stabile care vor hrani cateva familii.
Vreti exemple: uitati-va la LOUIS si o sa intelegeti si mai mult atunci cand veti merge in magazin la ei.
Un alt exemplu: Zweirad un showroom pt bicilete si moto pe cateva sute de mp in care te lasa sa incaleci orice exponat si mai esti si sfatuit, chiar si in engleza daca nu stii germana
Pana cand o sa fie si la noi asa, mai bine imi trimit copii acolo
A da era sa uit:
Multumiri lu' Domnu Robert
This post has been edited by GLUE: 21 March 2010 - 10:40 PM
Reason for edit:: Multumiri lui Rober Kiran
Posted 21 March 2010 - 10:38 PM
Aici ti-ai luat-o.....prietenii stiu de ce
Daca cocalarii ar primi o brosura cu motorul viselor lor nu si-ar mai lua "suveniruri" de pe motor ca sa le arate la prieteni.
Brosura nu se vinde, deci cocalarii raman la ceva de ciordit din care sa faca bani.
Vorbind de Louis.....care magazin, din Germania? Daca da, compari mere cu prune si-a iesit o "duda"
Posted 22 March 2010 - 12:03 AM
Sincer, nu asta era scopul meu, esti o victima colaterala, care e angrenata in sistemul ticalosit.
Se vede asta din post-ul tau, in care nu se poate face deosebirea intre quote si raspunsurile tale in doi peri.
In rest se vede ca esti expert in "dude", probail ai o platatie intreaga acasa pe care o ingrijesti cu rabdare si "intelepciune".
Ce sa zic, inca o data scuze, ca nu aveai mintea prea odihinita.
This post has been edited by GLUE: 22 March 2010 - 12:09 AM
Posted 22 March 2010 - 12:47 AM
GLUE, on 22 March 2010 - 12:03 AM, said:
Sincer, nu asta era scopul meu, esti o victima colaterala, care e angrenata in sistemul ticalosit.
Se vede asta din post-ul tau, in care nu se poate face deosebirea intre quote si raspunsurile tale in doi peri.
In rest se vede ca esti expert in "dude", probail ai o platatie intreaga acasa pe care o ingrijesti cu rabdare si "intelepciune".
Ce sa zic, inca o data scuze, ca nu aveai mintea prea odihinita.
Mda, nu aveam mintea odihnita.....munceste saraca, nu ca a altora care sta degeaba de frica sa nu transpire.....
Se pare ca tu ai fost cel atins si deviat rauuuuu de tot de la subiect....aaaaa, stai tu esti "dl." super glue moderatorul si iti permiti....te pupa tata, ai fost "simpatic"
PS....sau tu cunosti magazinele Louis din auzite (habarnist) si n-ai avut un raspuns pe masura.....totusi, vorbeam de fotbal.....la naiba cu dudele, batem campii
Posted 22 March 2010 - 10:36 AM
Referitor la pozatul cu mobrele ... recunosc ca m-am pozat pe trei dintre ele. Motivul? Pentru a avea o amintire de la salon. Atat, si nimic mai mult. Din acest motiv nu le-am postat pe forum.
Insa de probat moto ... cred ca au fost peste 50. Pe unele din ele m-am urcat pur si simplu de curiozitate pentru a vedea cum ma simt pe acel motor. Pe altele le-am probat pentru ca intentionez sa imi cumpar o motocicleta anul acesta. A fost destul de util "incalecatul acesta". De pilda am fost surprins sa constat ca la o Honda Transalp nu ajung cu picioarele la pamant, desi sunt destul de inalt (am 1,80). Am constatat ca o Yamaha XVS 1300 e infernal de grea ... practic foarte greu am reusit sa o ridic de pe cricul lateral. Am constatat ca o Honda Hornet are o pozitie incomoda la condus ... am senzatia ca trebuie sa stau cu mainile prea intinse pentru a o putea conduce. Am constatat ca o Yamaha YBR 125 (care mie imi placea foarte mult ca design) este cam mica pentru mine ... stau destul de inghesuit pe ea. Au mai fost multe altele ... dar daca le scriu pe toate as umple trei pagini. Si pot sa spun ca dupa acest "test" m-am decis: anul asta fac pe naiba in zece si imi iau o Yamaha MT-03. Motocicleta asta mi s-a parut "perfecta" pentru mine (ajung perfect cu picioarele la pamant, nu este grea, pozitie de condus excelenta, sea confortabila, etc). Acum ramane sa vad cum reusesc sa scap de chinezarii (scuter si motocicleta)... sa mai pun ceva (ceva adica mai mult de trei sferturi din valoarea ei ... noua costa vreo 6500 de euro). Dar am sa o am
Posted 22 March 2010 - 04:44 PM
Inainte de Hornet si eu mi-am dorit mult de tot un MT-03.......superba. Dupa ce am comparat, gandit, etc......balanta inclina catre Hornet. Inca ceva, incerca si BMW F 650 GS. Eu zic ca n-o sa-ti para rau. Uite aici ca sa-ti faci o idee http://www.bikeshop....007-265468.html
PS.....ar mai fi Suzuki V-Strom. Iti zic toate astea pentru ca MT-03 arata bine, dar mai departe....ce sa zic, e de 4 ani pe piata si nu a avut vanzari spectaculoase. Bordul lasa de dorit, puterea motorului cam mica, din fata arata parca-i neterminata, etc. Nu vreau sa te influentez, dar fa-ti o favoare si urca-te pe cele doua modele recomandate de mine, BMW F650GS si Suzuki V-Strom
Cieste pe motociclism.ro despre cele doua modele.....macar asa ca idee. Apropo, amandoua te ajuta si pe drumuri forestiere. Si venind dupa atv nu crted ca e tocmai de neglijat. Bafta!!!
Posted 22 March 2010 - 06:33 PM
PS: nu vreau sa fiu carcotas ... dar mie nu mi se pare bordul naspa la MT-03. Iar puterea ... 48 de CP eu zic ca sunt suficienti la 190 de kg. cat are.
Attached File(s)
-
DSCF0029.JPG (207.55K)
Number of downloads: 10
Posted 08 December 2010 - 10:57 PM
Sign In
Register
Help

MultiQuote