Forum Scuter Club: Compatibilitate Motoare written by Costy2000

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

SCUTERCLUB Icon : (04 July 2011 - 02:25 PM) yep, it is! :)
robertkiran Icon : (06 July 2011 - 07:15 PM) Vad ca rusnacii astia se intrec cu gluma! Nu se poate face ceva sa nu mai posteze?
Adytza Icon : (18 July 2011 - 03:12 PM) pe aici chiar numai misca nimeni?ce s-a intamplat?
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) salut Adytza
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) eu mai citesc din cînd în cînd pe aici și nu cred că sunt singurul
Adytza Icon : (26 July 2011 - 02:39 AM) da clar nu esti singurul,dar de ce nu se mai posteaza,activitatea este scazuta....pacat eu acu un an doi credeam ca asta o sa fie cel mai tare forum pentru scutere
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:29 PM) păi, din cîte știu eu, aici fiind multă puștime, nu prea ținea la calitate, nu prea le păsa de informații tehnice de calitate
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) așa că, adminii unui forum "concurent", i-au momit pe toți cu niște premii, cu o tombolă cu bălării dacă se mută acolo
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
Resize Shouts Area

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Compatibilitate Motoare Rate Topic: -----

#1 User is offline   Costy2000 Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca:piaggio

Posted 07 March 2010 - 07:41 PM

Salut as vrea sa stiu si eu ce motore s-ar potrivi la un scuter piaggio sfera de 50cm3 tot de la piaggio mai mare un pic de 125cm3 si in 4 timpi m-ar interesa.
Ca am o problema de cand scuteru' l-am cumparat din bucuresti din targ de la vitan am ajuns cu el acasa totu a fost bine pana mai acuma 1 an cand motoru nu mai avea forta si nici compresie am schimbat segmentii si pistonu cam la 2-3 luni schimbam segmentii si pistonu si dupa care tot la fel mi-a facut,dupa care am cumparat un alt motor second hand bunicel cu tot pe el si iar asa am patit nu am mai avea forta si nici compresie. Dupa care l-am lasat sa vad poate pot sa ii schimb motoru sa ii pun in 4 timpi poate o fi mai bun la praf.

Mentionez: scuterul a mers nu mai intr-un mediu cu praf mult mult praf eu ii curatam filtru chiar si la 2 zile dar tot degeaba.

Si d-asta as vrea sa il schimb :)

Daca ma puteti ajuta sa imi spuneti si mie sa scrieti si cu compatibilitatea motoarelor
0

#2 User is offline   GLUE Icon

• vaselina
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:GUOBEN (scuter de criza)
  • Cilindree:ca mai toata lumea - 50

Posted 07 March 2010 - 11:46 PM

Salut,

Dupa cum vad tu ai o problema cu praful :o .
Degeaba ai sa schimbi din 2T in 4T si de la 50cmc la 125cmc ca tot de praf iti va muri motorul.
La 4t de la praf in exces iti mor supapele inaintea setului si sunt si mai greu de schimbat ca setul
Deci indiferent ce motor alegi TOATE au un dusman comun: PRAFUL.
Poate un motor electric ar rezista ceva mai mult.

Ce iti recomand eu e:
1. sa-ti schimbi filtrul, sa pui unul de la 125cmc sau mai mare si eventual inca un burete pentru filtrare grosiera.
2. Sa faci admisia de aer in filtru de undeva mai de sus, de sub sea, folosind un furtun mai lung.
3. Racire pe lichid, pentru ca radiatorul se desprafuieste mai repede ca motorul racit cu aer.

In rest ungere mai in exces ca sa nu iti omoare segmentii repede.
Poti merge pana la 4% ulei in benzina sau reglezi sa dea mai mai mult din carb.
Asta daca ramai la 2T.

#3 User is offline   Costy2000 Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 08 March 2010 - 12:27 AM

Ms dar am incercat tot dar de geaba :(

Am facut urmatorele: am pus la filtru lui inca un burete pe langa celalat si i-am mai pus si un furtun mai sus si nu mai trage si scote fum ca la balamuc pe toba

si asa vrea sa ii pun si un motor mai mare da 125cm3 in 4timpi sau 2timpi dar eu asa vrea sa fie in 4timpi sa fie de 125 cm3 ce s-ar potrivi la un piaggio sfera cine stie sa imi spuna si mie :) :)

eu am sa poztez cateva poze ce cred eu ca s-ar potrivi la un piaggio sfera vedeti voi pozele si spunetimi si mie ce motore s-ar potrivi si de scutere piaggio :) :D

Attached File(s)

0

#4 User is offline   Costy2000 Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 08 March 2010 - 12:42 AM

dar motorul nu stiu de la ce model este si sa imi spuneti si mie daca stiti as fi recunoscotor :D

prima poza s-ar pute sa fie un motor de piaggio sfera de 125cm3 in 2timpi dar celelalte stiu ca sunt in 4 timpi dar nu stiu modelu' si asat mar interesa cat m-am uitate eu merge se potriveste la fix

This post has been edited by Clodius: 08 March 2010 - 10:15 PM
Reason for edit:: quote inutil

0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users