Forum Scuter Club: Mbk Mach G Lc Jog Rr written by Spawny

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

SCUTERCLUB Icon : (04 July 2011 - 02:25 PM) yep, it is! :)
robertkiran Icon : (06 July 2011 - 07:15 PM) Vad ca rusnacii astia se intrec cu gluma! Nu se poate face ceva sa nu mai posteze?
Adytza Icon : (18 July 2011 - 03:12 PM) pe aici chiar numai misca nimeni?ce s-a intamplat?
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) salut Adytza
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) eu mai citesc din cînd în cînd pe aici și nu cred că sunt singurul
Adytza Icon : (26 July 2011 - 02:39 AM) da clar nu esti singurul,dar de ce nu se mai posteaza,activitatea este scazuta....pacat eu acu un an doi credeam ca asta o sa fie cel mai tare forum pentru scutere
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:29 PM) păi, din cîte știu eu, aici fiind multă puștime, nu prea ținea la calitate, nu prea le păsa de informații tehnice de calitate
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) așa că, adminii unui forum "concurent", i-au momit pe toți cu niște premii, cu o tombolă cu bălării dacă se mută acolo
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
Resize Shouts Area

REGULI SPECIALE BURSA SCUTERELOR

Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact (e-mail sau telefon), eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.

Orice anunt care nu va respecta aceste reguli va fi sters fara avertizare. Anunturile mai vechi de 3 luni care nu au fost actualizate vor fi reciclate, initiatorii putand sa le recupereze la cerere.

Se interzice aducerea pe prima pagina a anunturilor prin mesaje de genul "up" la un interval mai mic de o saptamana de la publicarea anuntului, cu exceptia cazurilor in care se modifica semnificativ pretul de vanzare al produsului.
Spam: se considera spam orice topic in care advertiserul nu raspunde intrebarilor intr-o perioada mai mare de 3 (trei) zile.
Administratia Forumului nu isi asuma raspunderea asupra veridicitatii anunturilor din aceasta arie!

FORMATUL ANUNTULUI PENTRU VANZARE ESTE : de vanzare / scuter MARCA, MODEL, an, motorizare, valoare. FORMATUL ANUNTULUI PENTRU CUMPARARE ESTE: cumpar / scuter MARCA, MODEL, an, valoare.
Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Mbk Mach G Lc Jog Rr Rate Topic: -----

#1 User is offline   Spawny Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca:Chinezesc
  • Cilindree:49

Posted 14 March 2010 - 04:27 PM

Scuterul se prezinta intr-o stare destul de buna cam de 9.5/10 Prezinta cateva zgarieturi minore. Are motor ca cel de pe Yamaha Aerox(minarelli orizontal pe apa) Kilometri sunt reali, a fost cumparat din Franta cand avea aprox. 400km. Modificari: toba sport Gianelli extra, role 4.5, burete filtru Malossi, contra arc alb malossi si arculete albe malossi. Fuge 80km/h. Pretul e usor negociabil si accept schimburi cu alte scutere mai mari putin (nrg, scarabeo, sr si altele in afara de chinezarii cu conditia sa aibe acte si sa fie inmatriculate). Nu asigur transport decat daca primesc o oferta rezonabila. Are toate actele (carte de identitate, itp 2011, asigurare pana in septembrie si talon de inregistrare pe primaria ramnicu valcea).
Pretul este de 900 de euro usor negociabil (eu l-am cumparat cu 5000 Ron si am investit cam 800 ron pentru inmatriculare + piese).
Attached File  rsz_dscf3254.jpg (396.75K)
Number of downloads: 13Attached File  rsz_dscf3256.jpg (355.6K)
Number of downloads: 12Attached File  rsz_dscf3257.jpg (426.08K)
Number of downloads: 9Attached File  rsz_dscf3261.jpg (411.56K)
Number of downloads: 13
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users