Salut ! Am un scuter Piaggio Skipper 125 http://www.bikez.com...st_125_2005.php < aici specificatia scuterului . As vrea sa il modific sa ii maresc puterea ceva gen cum se poate face pe un Yamaha Aerox , in sensul sa am si eu mai mare demarajul , acceleratia , sa ma pot ridica cu el pe stuffs like this . Nu stiu sigur daca se poate face asa ceva pe scuterul acesta , daca exista kituri sau accesorii pentru el , de aceea apelez la voi , daca cunoaste cineva care se ocupa in general cu modificari de scutere si daca ma poate indruma catre asemenea persoana.Sunt interesat sa il tunez si exterior . Va multumesc, astept raspunsul vostru
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Vreau Sa Imi Tunez Scuteru , Cine Ma Poate Ajuta
Posted 12 April 2010 - 11:39 AM
Salut
Contacteaza ma telefonic sau pe mess sa iti prezint oferta in fuctie de cerintele tale
O zi buna
Contacteaza ma telefonic sau pe mess sa iti prezint oferta in fuctie de cerintele tale
O zi buna
Posted 27 December 2010 - 12:34 PM
Salut! Am cumparat si eu un Aprilia sr Replica. merge bn...ia cam 95 km/h...set de 49. problema e ca fostul proprietar a cam picat cu el si carenele sunt cam praf. am cautat ca cumpar..dar nu prea gasesc. ma poate ajuta cineva?
Posted 02 January 2011 - 11:39 PM
daca sunt intregi mergi cu ele la o vopsitorie sa le chituiasca/vopseasca , nu are rost sa dai banii pe ele noi..
Asfalt Uscat!!!
Posted 10 January 2011 - 11:42 AM
nu ma costa mai mult asta decat sa imi cumpar unele noi? adica la mana a 2 a?
Posted 10 April 2011 - 04:46 PM
As vrea sa stiu daca colegul din postul nr.2 mai are oferta valabila?
ps:ai pm
ps:ai pm
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote