Sallut. As vrea sa schimb setul la un scuter chinezesc si sint un pic debusolat ,cineva mia spus sa bag un kit de 80, dar mecanici miau spus ca ar fi mai bine unul de 70 pentru ca cel de 80 sar putea sa omoare ambielajul . Eu mias dori unul de 80 pentru ca am vazut diferenta dintre un scutec de 49cc si unul de 50cc . Nu este exagerat de mare diferenta dar se simte la demaraj si viteza . Am postat acest topic in speranta ca ma ajutati sa ma decid pe care sa-l pun cel de 80 sau 70.multumesc mult si ASFALT USCAT!
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Kit 80 vreu sa schimb setul motor la un scuter chinezesc
Posted 14 May 2010 - 12:44 AM
shi 70 shi 80 omoara ambielajul....yo cu o yamaha tzr ii pusesem un cilindru de 80 sa vad cat rezista cu ambielajul de serie shi i-am dat 13000 rpm shi dupa 2 secunde a facut POC! shi s-a dus...chestia e ca daca ai bani sa ii pui set de 70 sau 80 treb sa ai bani shi de ambielaj si rulmentii lui...sau daca nu ai bani punei de 80 dar nu e asa usor pt ca treb sa ii faci loc sa intre in bloc...shi daca nu ai bani de ambielaj mergi shi tu...adik nu ii da tot ce poate ca se duce....un sfat prietenos...IA-ti cilindru...shi il tii in dulap...shi peste o luna iei shi abielaj shi le pui pe amandoua o data...
TU VREI SA II PUI DECAT SET?ACUM M-AM GANDIT-DACA II PUI DECAT SET NU TE ASTEPTA LA MULTE PENTRU CA DECAT CILINDRUL NU ITI FACE NIMIC....ia id meu shi vb mai bine...crede-ma...Salut
TU VREI SA II PUI DECAT SET?ACUM M-AM GANDIT-DACA II PUI DECAT SET NU TE ASTEPTA LA MULTE PENTRU CA DECAT CILINDRUL NU ITI FACE NIMIC....ia id meu shi vb mai bine...crede-ma...Salut
TZR-2007...Black Limited:
-Cilindru: TOP Performance 86 c.c.-Piston
de 1 segment si transferuri preparate de mine
-Ambielaj si rulmenti: TOP Performance C.44mm
-Rotor: MVT Interior
-Ambreiaj: TOP Performance Kevlar
-Cutie viteze: TOP Performance
-Carburator: Keihin 24mm cu filtru TOP
-Muzicuta: TOP Performance V-Force 8 petale de carbon
-Tub: Fasmem cu iesire dubla
-Bridgestone Battlax BT 39 90.80.17 si Michelin Pilot 130.70.17
-Cilindru: TOP Performance 86 c.c.-Piston
de 1 segment si transferuri preparate de mine
-Ambielaj si rulmenti: TOP Performance C.44mm
-Rotor: MVT Interior
-Ambreiaj: TOP Performance Kevlar
-Cutie viteze: TOP Performance
-Carburator: Keihin 24mm cu filtru TOP
-Muzicuta: TOP Performance V-Force 8 petale de carbon
-Tub: Fasmem cu iesire dubla
-Bridgestone Battlax BT 39 90.80.17 si Michelin Pilot 130.70.17
Posted 29 August 2010 - 11:44 PM
hei buna eu am inkerkt varianta 80 ji a mers fara nikio problema......demareaza fuge si trage mai tare.....
Posted 04 September 2010 - 01:30 PM
Am si eu un prieten care si-a montat un kit de 80(cilindrul nu stiu ce firma era,dar pistonul era malossi) pe o chinezarie (Sambra-modelul asemanator cu V-clic). Mentionez ca nu i-a schimbat nici carb,nici ambielaj,nici toba. Erau cele originale . Fugea scuterasul ala,de la 70 km/h (cum prindea inainte) a ajuns la 95-100 km/h si avea un sprint,pleca pe o roada doar din acceleratie (adevarul e k este si usor scuterul). So,daca ai bani,nu ar fi o investitie rea. Daca vrei performante,schimba si ambielajul.
Posted 18 December 2010 - 07:45 PM
poti pune set de 80 linistit... si pe chiuloasa de 49 ( stoc ) sa ai compresie mai mare 
chestia cu ambielajul , poti pune unu racing , sau daca se schimba , il schimbi , ca la chinezisme sunt ieftine si din belsug
)
chestia cu ambielajul , poti pune unu racing , sau daca se schimba , il schimbi , ca la chinezisme sunt ieftine si din belsug
vopsesc scutere la preturi mici! 0735430615
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote