De mai demult am obesrvet o problema la scooterul meu, iar astazi s-a agravat. Dupa ce merg mai mult timp cu el si se incinge bine motorul, am observat ca daca ii iau contactul el continua sa mai functioneze pt cateva secunde. Astazi interntionat am mers cu el mai mult timp la maxim ca sa se incalzeasca motorul bine, si apoi am luat contactul si am scos cheia, dar scooterul continua sa functioneze. Prima data am crezut ca contactul e de vina, dar m-am inselat. Am scos fisa de la bujie in timp ce motorul mergea si ar fi trebuit sa se opreasca, dar de unde? El continua sa mearga, si inca ce mergea. Relantiul statea la 2000 si daca il accelerez se tureaza fara probleme. Totusi nu inteleg ce poate sa fie. Am verificat si nu am dat de nici un fir care sa dea la masa, toata instalatia electrica pare sa fie in regula. De curiozitate am scos bobina de tot, contactul era scos, iar motorul functiona fara scanteie din bobina.
Si inca ceva. Am facut o proba si am pus scooterul pe cric si l-am tinut turat in gol la numarul maxim de tuartii aproape un minut. Iar dupa aceea am observat ca a inceput dintr-odata sa creasca turatia si tot crestea in continuu, de ziceam ca sare pistonul prin chiulasa, nu alta. Voi ce parere aveti? :S Multumesc
Sign In
Register
Help

MultiQuote