Salut.As dori sa stiu si eu daca se poate sa pun pe un scuter de capacitate originala 50 cm3 un kit de 125 cm3.Scuterul e in doi timpi cu racire pe apa.Scuterul este marca Peugeot Jet C-tech.Vreau dupa ce ii pun kitul sa prinda si viteza mai mare cat pentru unul de 125 adica peste 80(120 km/h).Scuterul e pe carburatie. M-am interesat si mi s-a mai spus ca cica nu duce ambreiajul si de preferat ar fi kit de 80.Astept raspuns.Ma puteti contacta si la idd-ul: dinamovistmereu Va multumesc
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Urgent Informatii! Peugeot Jet C-tech 50 cmc
Posted 18 June 2010 - 09:17 PM
Nu poti pune pe un scuter de 50cc un bloc de capacitate 125cc, este fizic imposibil, distanta dintre cele 4 suruburi,in care se monteaza cilindrul, este prea mica, daca vrei sa iei tot ansamblul de pe un scuter de 125 si sa il pui pe al tau, ceea ce e ilegal dar merge.
Iti recomand in set de 70cc, 80 e mai dificil sa il faci sa meraga in parametrii optimi, si ce setariile bune ajungi la un 100-110km/h.
Te pot lamurii mai bine cei care au acest model, bafta
Iti recomand in set de 70cc, 80 e mai dificil sa il faci sa meraga in parametrii optimi, si ce setariile bune ajungi la un 100-110km/h.
Te pot lamurii mai bine cei care au acest model, bafta
Posted 19 June 2010 - 03:21 AM
Sub nici o forma nu vei putea pune un kit de 125 direct pe carterul si ambielajul existent de la cel de 50(maxim e kitul de 80)Si viteza nu o maresti marind cilindreea, castigul in viteza e infirm,in schimb creste puterea motorului ceea ce va duce la atingerea vitezei top mai rapid.Pentru marirea vitezei se tuneaza tot lantul cinematic(motor,variator,ambreiaj,grupul reductor)cel mai mare castig in viteza se obtine prin modificarea rapoartelor in grup)
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote