salut!..am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.Am un Gopop Eagle cu probleme mari la motor si m'am hotarat sa schimb motorul cu totul dar sa pun un motor un pic mai mare de 49.9..espre exemplu unul de 150(nu neaparat daca se potriveste mai mic e bine).Acum sunt in italia si am vorbit cu un concesionar de motoscutere sa imi vanda un motor, dar nu stiu daca se potriveste...ce fel de motor imi trebuie si ce lucruri trebuie sa iau in considerare la achizitionarea motorului.Va multumesc anticipat
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Schimb Motorul
Posted 17 November 2010 - 09:29 AM
daca ne-ai spune si de unde esti ar fi super, eu pot oferi suport si nu numai in zona pitesti pe o raza de 20-30km
si daca motorul de pe scuterul actual este de 150 te sfatuiesc sa iti iei unul tot de 150 sau poate 200, mai mic... nu cred ca are nici-un rost, oricum daca iei mai mic ia unul de 110 nu de 50...
si daca motorul de pe scuterul actual este de 150 te sfatuiesc sa iti iei unul tot de 150 sau poate 200, mai mic... nu cred ca are nici-un rost, oricum daca iei mai mic ia unul de 110 nu de 50...
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote