Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Cu Scuterele Pe Transfagarasan... Cine se mai incumeta... ?
Posted 29 July 2010 - 07:41 AM
Ca idee generala, traseul va fi de patru zile, de joi pana duminica in perioada 12-15 august.
Ziua de joi: Plecare din Galati, Braila, Buzau, Siriu, Intorsura Buzaului, Brasov, si punem corturile in Poiana Brasov (+/- 10km). Traseul primei zile va avea cam 300km.
Ziua de vineri: Plecare la prima ora pe traseul Brasov, Fagaras, Cartisoara , Balea Cascada, Balea Lac. Corturile voi fi puse intre Balea Cascada si Balea Lac. Peisajul e superb. Traseul zilei a 2-a va avea cam 140km.
Ziua de sambata: Plecare pe traseul Balea Lac, Baraj Vidraru, Curtea de Arges, Campulung, Rasnov, Predeal, cu campare undeva pe valea prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal), sau daca e prea aglomerat, undeva pe langa Moeciul de Sus/jos, de-a lungul raului. Traseul zilei a 3-a va avea cam 230km.
Ziua de duminica: Plecare spre casa pe traseul Valea Prahovei, Ploiesti, Buzau, Braila, Galati. Traseul zilei a 4-a va avea cam 270km.
Total km parcursi 940km.
Urcarea efectiva pe transfagarasan nu are mai mult de 20km. Odata ajunsi la Balea Lac, urmeaza o cobarare de 50km pana la curtea de arges. Din experienta anterioara pot spune ca e bine sa luati la voi doar strictul necesar de bagaje, si eventual niste role usoare pentru a urca pe munte.
In cazul in care ne adunam mai multi, se va merge in grup organizat, fara acte de teribilism, si fara a ramane cineva in urma.
Cei care nu pot sa-si ia liber de la munca, macar in week-end pot sa ne insoteasca sau sa campeze pe valea prahovei alaturi de noi. Traseul se poate modifica usor in functie de vreme, sau de problemele aparute in cale.
Va astept cu o bere rece la Balea
PS: Posibil ca traseul zilei a 3-a sa se modifice usor in sensul ca in loc sa campam pe valea prohovei ne putem opri la Breaza (Intalnirea motociclistilor).
Ziua de joi: Plecare din Galati, Braila, Buzau, Siriu, Intorsura Buzaului, Brasov, si punem corturile in Poiana Brasov (+/- 10km). Traseul primei zile va avea cam 300km.
Ziua de vineri: Plecare la prima ora pe traseul Brasov, Fagaras, Cartisoara , Balea Cascada, Balea Lac. Corturile voi fi puse intre Balea Cascada si Balea Lac. Peisajul e superb. Traseul zilei a 2-a va avea cam 140km.
Ziua de sambata: Plecare pe traseul Balea Lac, Baraj Vidraru, Curtea de Arges, Campulung, Rasnov, Predeal, cu campare undeva pe valea prahovei (Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal), sau daca e prea aglomerat, undeva pe langa Moeciul de Sus/jos, de-a lungul raului. Traseul zilei a 3-a va avea cam 230km.
Ziua de duminica: Plecare spre casa pe traseul Valea Prahovei, Ploiesti, Buzau, Braila, Galati. Traseul zilei a 4-a va avea cam 270km.
Total km parcursi 940km.
Urcarea efectiva pe transfagarasan nu are mai mult de 20km. Odata ajunsi la Balea Lac, urmeaza o cobarare de 50km pana la curtea de arges. Din experienta anterioara pot spune ca e bine sa luati la voi doar strictul necesar de bagaje, si eventual niste role usoare pentru a urca pe munte.
In cazul in care ne adunam mai multi, se va merge in grup organizat, fara acte de teribilism, si fara a ramane cineva in urma.
Cei care nu pot sa-si ia liber de la munca, macar in week-end pot sa ne insoteasca sau sa campeze pe valea prahovei alaturi de noi. Traseul se poate modifica usor in functie de vreme, sau de problemele aparute in cale.
Va astept cu o bere rece la Balea
PS: Posibil ca traseul zilei a 3-a sa se modifice usor in sensul ca in loc sa campam pe valea prohovei ne putem opri la Breaza (Intalnirea motociclistilor).
Posted 29 July 2010 - 07:47 AM
...si harta...
Attached File(s)
-
traseu ptr. drumetie pe transfagarasan-new.jpg (225.46K)
Number of downloads: 21
Posted 29 July 2010 - 10:31 PM
Nu stiu, transfagarasan are drum pe acolo ? Nu prea stiu zona aia 
Daca aveam moto mai mare veneam
Daca aveam moto mai mare veneam
Posted 29 July 2010 - 10:39 PM
ok credema daca aveam si eu motor mai mare macar 150 cmc veneam in braila dar cu 50 cmc ce sa fac? cauta pe harta romanie munti parng si gasesti
.
Posted 30 July 2010 - 06:24 AM
Dar nu trebuie sa vii in braila, ci pur si simplu ne gasim pe drum. Probabil sibiul e cel mai apropiat punct de intalnire. Daca nu poti veni la curtea de arges si de acolo mergem impreuna.
Ideea e doar sa vrei si sa poti.
Ideea e doar sa vrei si sa poti.
Posted 01 August 2010 - 08:33 PM
Daca nu aveam o problema ( a se intelege - gagica...nu ca nu m-ar lasa...dar nu am vazut-o de 4 luni ) , veneam si eu sigur 100%...dar poate merge fratemiu cu voi...o sa vb cu el si sa vedem ce zice.
Posted 01 August 2010 - 09:53 PM
Pai ma intorc undeva pe 8 august...dar am o gramada de alergaturi cand ajung - stomatolog, permis, la bucuresti pentru diploma de liceenta la fata...si dupa aia o sapt la mare
.
Eu ma gandeam ca poate facem o plimbare in 4 de o zi...ca aici nu e problema de gagica
. Eu , fratemiu, tu si cosmin prin judetul tulcea. Eu oricum am planuit cu fratemiu sa facem o plimbare prin judet.
Plus ca vreau sa imi inregistrez scuterul pe tulcea, am de platit asigurare...ca a expirat si trebuie sa ii fac o revizie ca nu a mai functionat de ceva timp...
Eu ma gandeam ca poate facem o plimbare in 4 de o zi...ca aici nu e problema de gagica
Plus ca vreau sa imi inregistrez scuterul pe tulcea, am de platit asigurare...ca a expirat si trebuie sa ii fac o revizie ca nu a mai functionat de ceva timp...
Posted 06 August 2010 - 04:36 PM
Mai lasati-va cu up-urile
Cine vrea vine cine nu nu, nu obligam pe nimeni, pe la fagaras sau poate brasov prin zona, ne mai gasim cu cineva, asa ca o sa fim 4
Cine vrea vine cine nu nu, nu obligam pe nimeni, pe la fagaras sau poate brasov prin zona, ne mai gasim cu cineva, asa ca o sa fim 4
Posted 20 August 2010 - 11:18 AM
" Frumoșii nebuni ai marilor orașe " nu au dispărut,din fericire ... Va felicit !
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote