salut
vreau sa-mi achizitionez si eu un Aktiv de la first bike acum e destuul de ieftin 1700 lei.
ce parere aveti?
vreau sa-l folosesc la naveta aprox. 10-15 km in fiekare zi(dus-intors) de la servici
astept parerile voastre
mersi
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
First Bike Activ
Posted 09 August 2010 - 08:48 PM
NU sunt profesor si nu stiu ce ti-au spus ceilalti dar mai bine un scuter.Activul are un motor fiabil dar are schimbator de viteze manual si oricum cand te vei duce in magazin sa-l cumperi ti-l vor vinde la pretul de 19 mil 900 de mii cu casca, alarma si antifurt.In afara de asta Modelul activ e facut pentru mecanici desavarsiti pentru ca vei avea de schimbat piese cam des la el ,si chiar daca mopedul e se pare ieftin piesele sunt destul de scumpe. exemplu transmisia se buleste si ca sa schimbi sa pui nou te costa toata cam4 milioane.Parerea mea i-ati un scuter.Evident nu cel mai scump si nici cel mai lung pentru ca vei avea probleme cu manevrabilitatea.Gandeste-te de asemenea la capacitatea rezervorului,sa nu depaseasca 50 cm3 dak nu ai carnet,unde i-l tii etc.CEZARCC GL.
Posted 09 August 2010 - 09:59 PM
1- daca stii sa schimbi vitezele nu bulesti cutia de viteze .
2- are 4 viteze dar au rapoarte scurte
3-In concluzie daca te pricepi la cutii manuale este mai fiabil Activ decat un scuter .
4-Are plusuri - transmisie pe lant
- demaraj putin mai mare ( f putin )
5- minusuri - trebue sa schimbi vitezele mereu mai ales daca stai intr-un orash aglomerat
- sa de o persoana ( un scuter are de doua pers stai mai lejer )
6- Alegerea e a ta si numai a ta ... daca ai A sau A1 cauta sa iei expert seamana cu Activ dar e de 100 cmc
Bafta la o alegere cat mai buna .
2- are 4 viteze dar au rapoarte scurte
3-In concluzie daca te pricepi la cutii manuale este mai fiabil Activ decat un scuter .
4-Are plusuri - transmisie pe lant
- demaraj putin mai mare ( f putin )
5- minusuri - trebue sa schimbi vitezele mereu mai ales daca stai intr-un orash aglomerat
- sa de o persoana ( un scuter are de doua pers stai mai lejer )
6- Alegerea e a ta si numai a ta ... daca ai A sau A1 cauta sa iei expert seamana cu Activ dar e de 100 cmc
Bafta la o alegere cat mai buna .
Posted 10 August 2010 - 04:18 PM
Eu am un model care seamana cu expert, are acelasi motor.
De cand il am nu am avut probleme cu el pe drum si am facut mii de km cu el, nu am schimbat cam nimic la el, decat lant, saboti de frana...
Cu(,) cutia nu am avut probleme deloc.
Un scuter e mai stricacios decat ce am eu si expert, cred ca si activ.
La scuter ai curea, role care se uzeaza si alte piese care se uzeaza mai repede, si + consum mai mare la scutere fata de un motor cu trepte de viteza
De cand il am nu am avut probleme cu el pe drum si am facut mii de km cu el, nu am schimbat cam nimic la el, decat lant, saboti de frana...
Cu(,) cutia nu am avut probleme deloc.
Un scuter e mai stricacios decat ce am eu si expert, cred ca si activ.
La scuter ai curea, role care se uzeaza si alte piese care se uzeaza mai repede, si + consum mai mare la scutere fata de un motor cu trepte de viteza
Posted 20 August 2010 - 03:46 PM
Activ este un scuter foarte bun dar pretentios.. nu prea am inteles faza cu schimbatul vitezelor...poti merge cu a 4-a poti pleca dupa loc cu a 4-a .. daca te streseaza plecarea lenta.. dar iti zic ca daca e trafic aglomerat e mai bine cu cutie de viteze.. pt ca le dai repede si prinzi rapid viteza si te bagi.. ai un control foarte bun ... cel putin eu nu am cazut.. si fac si scheme ( gen o roata..) eu fac zilnic cu activu meu cam 50 km... si nu am avut probleme..
Posted 11 August 2011 - 12:58 AM
Eu am aproape 16 ani,stau la tara si am un first bike activ si sunt foarte multumit de el.
Il am de 5 luni si arata aproape cum era lam ingrijit,in rodaj am mers maxim 35km si acum imi place cum merge.
Nu am avut probleme cu el nu mi sa stricat aproape nimic la el doar la inceput o mica problema cu chilometrajul se stricase in butuc si numi mai inregistra dar sa rezolvat era doar ceva scapat si trebuia uns cablul.
Are consum destul de mic si merge destul de bn prinde peste 75km/h ajunge aproape la 80 daca ai curat putin bujia prinde.
Ma descurc foarte bn cu vitezele si nu mia facut probleme pana acum.
Daca va hotarati sa va cumparati unul sa aveti grija de el ca este foarte sensibil si sa urmati instructiunile de rodaj doar pana la 500km este de ajuns.Eu cu al meu am facut 1500 de km pana acum daca mi se va intampla la el va anunt.
Sper sa va ajute ceea ce am spus in decizia pe care o sa o luati.
Multumesc!
Il am de 5 luni si arata aproape cum era lam ingrijit,in rodaj am mers maxim 35km si acum imi place cum merge.
Nu am avut probleme cu el nu mi sa stricat aproape nimic la el doar la inceput o mica problema cu chilometrajul se stricase in butuc si numi mai inregistra dar sa rezolvat era doar ceva scapat si trebuia uns cablul.
Are consum destul de mic si merge destul de bn prinde peste 75km/h ajunge aproape la 80 daca ai curat putin bujia prinde.
Ma descurc foarte bn cu vitezele si nu mia facut probleme pana acum.
Daca va hotarati sa va cumparati unul sa aveti grija de el ca este foarte sensibil si sa urmati instructiunile de rodaj doar pana la 500km este de ajuns.Eu cu al meu am facut 1500 de km pana acum daca mi se va intampla la el va anunt.
Sper sa va ajute ceea ce am spus in decizia pe care o sa o luati.
Multumesc!
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote