Forum Scuter Club: Scoate Fum written by ptmyo

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

SCUTERCLUB Icon : (04 July 2011 - 02:25 PM) yep, it is! :)
robertkiran Icon : (06 July 2011 - 07:15 PM) Vad ca rusnacii astia se intrec cu gluma! Nu se poate face ceva sa nu mai posteze?
Adytza Icon : (18 July 2011 - 03:12 PM) pe aici chiar numai misca nimeni?ce s-a intamplat?
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) salut Adytza
victor_vclic Icon : (25 July 2011 - 10:13 PM) eu mai citesc din cînd în cînd pe aici și nu cred că sunt singurul
Adytza Icon : (26 July 2011 - 02:39 AM) da clar nu esti singurul,dar de ce nu se mai posteaza,activitatea este scazuta....pacat eu acu un an doi credeam ca asta o sa fie cel mai tare forum pentru scutere
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:29 PM) păi, din cîte știu eu, aici fiind multă puștime, nu prea ținea la calitate, nu prea le păsa de informații tehnice de calitate
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) așa că, adminii unui forum "concurent", i-au momit pe toți cu niște premii, cu o tombolă cu bălării dacă se mută acolo
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
Resize Shouts Area

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Scoate Fum Rate Topic: -----

#1 User is offline   ptmyo Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca:Meiduo

Posted 03 September 2010 - 04:04 PM

Problema mare: Scoate fum si la relanti si cant e in sarcina, set motor complet nou si garnituri noi, si soate FUM mai mult ca la locomotiva, ce sa fac???? help me !!!! :( :mellow:
0

#2 User is offline   Felis Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Malaguti F10 jetline

Posted 04 September 2010 - 01:11 AM

foarte laconica exprimarea fara vreun detaliu anume despre motorul respectiv in fond ar putea fi si motorul de la rasnita de cafea.
Un sfat daca vrei sa fii ajutat n formuleaza intrebarea in asa fel incat sa incluzi un minim de date despre motorizarea de care dispui unde sa specifici daca e 2T...4T eventual piston alternativ sau piston rotativ de ex carburatie sau injectie de ex ,consumabile utilizate ,antecedente ale motorului,etc
0

#3 User is offline   ptmyo Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 04 September 2010 - 10:06 AM

da frate, e un scuter cu motor de 50 cc in 4T, pe carburator bineinteles, pe acest forum, era si logic sa fie motor de scuter, nu de rajnita de cafea plm, nu :huh:
0

#4 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 04 September 2010 - 10:27 PM

Vezi poate sunt duse semeringurile de la supape daca zici ca setul e nou.Prin alta parte nu vad sa piarda ulei
我爱 速度
0

#5 User is offline   Felis Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Malaguti F10 jetline

Posted 06 September 2010 - 12:04 AM

Din pacate lipsa celor 7 ani de acasa si ideea preconceputa a unori pusti din ziua de azi ce cred ca li se cuvine totul moca.Rasfatati si nesimtiti care sunt atat de puturosi incat isi inchipuie ca agregatul lor e unic pe toate drumurile.Ma determina sa fiu din ce in ce mai retinut cu raspunsurile date . Peste tot in lume consultatiile se platesc si inca cu bani grei numa aici ati vrea sa va faca altul treaba si pe moca deasupra.
Scuze de offtopic moderatorilor
0

#6 User is offline   Geoopsy Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Frist Bike-TORNADO (FB50QT-9C )
  • Cilindree: (139QMB) 80

Posted 06 September 2010 - 08:45 PM

:mellow: ... de acord cu tine @Felis. Si pe aici si prin "alta parte" ...:angry:
0

#7 User is offline   SCUTERCLUB Icon

• scutermaniac
  • PipPipPipPipPip
  • View blog
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Marca:Kymco Grand Dink
  • Cilindree:200

Posted 07 September 2010 - 02:13 PM

Felis, de acord cu tine.
|Totusi, cu putina munca ii transformam din pusti din topor in... simpatici.
Probabil ca nici noi nu eram mai breji, priviti prin ochii maturilor de pe vremea cand noi eram copii...
ScuterClub.ro - clubul scuteristilor!
0

#8 User is offline   ptmyo Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 09 September 2010 - 10:58 PM

bai felis, vezi cum vb ca eu nu te-am jignit in nici-un fel, asa ca lasa pasarik mai mica ca stii ce se intampla. Si un pusti de la 26 ani eu nu am vazut.

Mersi, Adytza pentru colaborare, am sa incerc si varianta ta.
0

#9 User is offline   ptmyo Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 13 September 2010 - 07:56 AM

Am incercat si varianta cu semeringurile de la supape, si tot imi scoate fum. Alte variante mai sunt, sau mai cunoasteti?? :)
0

#10 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 14 September 2010 - 03:30 PM

hmmm,segmentii cat de bine sunt asezati si cat de buni sunt?
我爱 速度
0

#11 User is offline   ptmyo Icon

• Nou venit
  • Pip

Posted 16 September 2010 - 11:18 AM

Segmentii sunt asezati corespunzator, 90 de grade. sunt noi. am incercat tot felul de segmenti.
0

#12 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery

Posted 16 September 2010 - 01:53 PM

poate ai o problema cum am avut si eu cu setu de 80 de la smartcocor de scotea fum si nu stiai de unde.Segmentii erau perfecti pe cilindru dar nu-mi explic nici acum de ce consuma ulei.
我爱 速度
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users