Buna ziua! Am si eu un scuter Benelli 491(motor minarelli-apa,carb 12,5,toba sport Gianelli(cumparata acum 3 sapt),variator/ambreiaj yamaha stock,filtru aer Yamaha 3kj). La turatii mari da rateuri multe(Aceasta se intampla chiar dak motorul este cald sau rece). Nu stiu ce sa ii mai fac. I-am schimbat bujia,i-am curatat filtrul de aer... Si mai am o problema. La viteza mare in jur de 90km/h,daca tin gazul la maxim imi da in nas:|...dar daca tin gazul la 3/4 din cursa merge bine. Daca a mai intalnit cineva aceste probleme si are vreo idee il rog sa posteze aici.
Multumesc mult!
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Benelli 491 Da Rateuri La Turatii Mari! Salut!
Posted 07 September 2010 - 09:45 PM
Acelasi lucru il patesc eu cu o "capra" Aprilia SR.
Dupa resegmentare se intinde pana la 50-60 kmph linistita dar dupa aceea "da in nas".Am set de 80,carburator/filtru curate,rodajul facut cu maxim 40 kmph....Ce am observat in ultima saptamana?Daca in momentul in care da semne de cadere de putere apas socul isi revine.Banuiesc ca e de la amestecul aer/benzina(reglajul din carburator).
Oricum,dupa resegmentare,nu urca mai mult de 70 kmph.
Dupa resegmentare se intinde pana la 50-60 kmph linistita dar dupa aceea "da in nas".Am set de 80,carburator/filtru curate,rodajul facut cu maxim 40 kmph....Ce am observat in ultima saptamana?Daca in momentul in care da semne de cadere de putere apas socul isi revine.Banuiesc ca e de la amestecul aer/benzina(reglajul din carburator).
Oricum,dupa resegmentare,nu urca mai mult de 70 kmph.
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Posted 07 September 2010 - 10:27 PM
O sa incerc sa ii mai dau putina benzina in plus(Am soc automat,deci nu am cum sa apas socul) sa vad cum se comporta. Multumesc pt ideea ta!
Posted 09 September 2010 - 06:13 PM
Eu spun ca nu trebuie sa-i dai mai multa benzina,cred ca ar trebui sa inchizi putin din aer.....
Asfalt Uscat
!
Asfalt Uscat
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Posted 10 September 2010 - 10:39 PM
Deocamdata nu pot sa ii fac nmk ca mi s-a dus semeringul de la pompa de apa. O sa il schimb cat de curand si revin cu informatii. Multumesc!
Posted 28 September 2010 - 04:30 PM
Ok,am revenit cu informatii. Rateuri dadea din cauza bujiei. Astazi i-am schimbat-o cu una NGK si merge bine. Dar la viteza mare tot da in nas..si cu aerul mai strans..si cu el mai deschis. Oare ar trebuii sa ii schimb jiglerul?
Posted 30 September 2010 - 11:02 AM
Dupa cum am zis,problema cu rateurile am rezolvat-o. Dar chestia cu datul in nas la viteza mare nu am rezolvat-o. Oricum,multumesc pentru sfat:P
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote