salut la toti mai este vreo luna si sar putea sa inceapa sa ninga ,ce faceti la scutere voi ca sa nu alunecati cu cauciucurile pe zapada.Dati cateva sfaturi uita-ti ce am gasit pe youtube : http://www.youtube.c...feature=related
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Vine Iarna
Posted 30 October 2010 - 11:41 AM
E misto filmuletul,dar ca sa facem un asemenea cauciuc cred k ar trebuii sa platim inca o data pretul scuterului. Deci cred k cea mai buna idee ar fi sa lasam presiunea din pneuri mai mica,sa fie cat mai moale astfel incat cauciucul sa aibe aderenta pe o portiune cat mai lata:D Asta este parerea mea!
Posted 30 October 2010 - 11:56 AM
"Filmulețul" e o PORCĂRIE !E adevarat,e valabila metoda dar,socotind costurile pe care le implica prefer sa-i las pe altii sa-și rupă capul.AMIN
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Posted 30 October 2010 - 07:23 PM
CosMaX am sa scad si eu presiunea din pneuri
wolf1869 de ce ? nu te risti iarna ??
wolf1869 de ce ? nu te risti iarna ??
Posted 30 October 2010 - 07:57 PM
Normal ca circul și iarna atît timp cit pe jos e uscat.Socotind ca lucrez la peste 10 km in exteriorul orașului nu am curaj să circul pe gheata/zăpada (e drum european deci trafic infernal).
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote