Va salut pe toti. Am deskis acest topic pentru a discuta despre Gilera DNA 180cc.. Intrebarea mea este: se poate face o modificare la motor, adica ma refer daca se poate trece de la 180cc la 210cc sau 250cc (Malossi). Aici vine o alta problema, daca se gaseste piston,cilindru + toba si cam tot ce trebuie.(cu un tuning complet, care ziceti ca ar fi viteza maxima? eu ma gandesc ca depaseste 150km.h ) "o asemenea modificare sigur as faceo doar la scuter center" .. Bun. as vrea sa va mai intreb pe toti cei care aveti sau cunosteti dna 125-180cc. cam care este viteza maxima la acest scuter. si care este consumul. . Multumesc! astept raspunsuri.
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Gilera Dna 180Cc Se Poate Mai Mare ? .........
Posted 15 January 2012 - 10:49 PM
Se poate face trecerea la 210cc dar nu te sfatuiesc,va creste demarajul dar viteza maxima cam tot aia ramane adica 135-140 de km,nu incerca sa bagi bani in tunning la modelul asta deoarece rotile si motoreta in sine este mica si nu este pretabila unor viteze ca 160-170. Are de suferit foarte mult stabilitatea,de exemplu la 120 cand ma aplec putin deja se simte ca este instabila si vobleaza putin dar la viteze mai mari.Singura piesa de tunnig care merita pusa pe acest scuter ar fi o toba sport care ar mari demarajul,cam atat.
Eu am un Gilera DNA 180 de care sunt multumit este super pentru oras si mici excursi in afara orasului un cosnsum as spune in jur de 4-5 depinde cum accelerezi.
stima
Eu am un Gilera DNA 180 de care sunt multumit este super pentru oras si mici excursi in afara orasului un cosnsum as spune in jur de 4-5 depinde cum accelerezi.
stima
Posted 24 January 2012 - 06:02 AM
vrei viteza mai mare schimba variatorul si ambreiajul spate cauta ceva racing sau cauta un grup de fuga si posibil sa ajungisa ai cu 15 20 km in plus ori pune un cdi racing
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote