Sal all ...dupa cum stiti ...CSR .. s-a desfintat.. nu am nici o treaba cu ei.... dar ca si organizatie/asociatie... nu mai e de actualitate ...
propun sa facem noi cei cu mintea mai deschisa la ideei... UN NOU CLUB
acum depinde de voi care vreti sa va adunati...care sunteti din bucuresti...indiferent de sector...
daca vrei sa vii ...neaparat sa porti casca pe cap!!! si sa ai numar de iregistrare/imatriculare!!
sa stabilim
- un loc de intalnire ...(undeva mai central )o ora..si o zi..pe saptama...preferabil... Duminica ...undeva dupa ora
14:00....14:30-15:00
- un nume... ma gandeam la ceva de genu...united pistons.... easy riders...metropolitan riders....ramane de vazut... sunt deschis la ideei....
-codul de conduita... fara trick-uri...figuri pe 1 roata ... cu 100km/h.....sau teribilisme cat timp suntem inb trafic...etc...
(acestea se pot face in zone prestabilite din ziua intalanirilor in spatii care nu ne pun in pericol pe noi sau alti participanti la trafic...)
cei care sunt interesati ma pot contacta pe yahoo messenger : skytech_sky...nr de tel vi-l pot da pe mess...
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Un Nou Club De Scuteristi In Bucuresti Un nou club de scuteristi in Bucuresti
Posted 11 May 2008 - 01:29 PM
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
Service Moto/atv/scutere
Posted 25 December 2008 - 08:51 AM
marog.. nu s-a desfintat doar ca a plecat gasca veche..au venit membrii noi .. si ne-am distrat vara asta de minune va steptam si pe voi
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
Service Moto/atv/scutere
Posted 25 December 2008 - 09:46 PM
Dupa cate stiu vara asta v-ati distrat, Domnia voastra, cu membrii Scuterclub, daca gresesc va rog corectati-ma!
Posted 26 December 2008 - 09:51 AM
Mda asa este , cel putin pe cine cunosc eu de acolo au venit prin intermediul SC.
Don't worry be happy
Posted 26 December 2008 - 01:51 PM
"Intotdeauna mi s-a parut bizar ca trebuie sa facem coada ca sa ne vindem timpul altuia. E o forma de sclavie voluntara .- Charles Handy"
Posted 26 December 2008 - 04:21 PM
gagalin, on Dec 26 2008, 01:51 PM, said:
Unde-i runner club?
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita....
Posted 26 December 2008 - 04:43 PM
Mai bine facem noi un runner club ca vad ca se imultesc runnerele pe forum:)
Posted 26 December 2008 - 05:45 PM
divizia ma refeream ca o sa imi iau si eu cat de curand un runner si deee sa facem un club runner , mai mult ca sigur exista pe alte meleaguri
"Intotdeauna mi s-a parut bizar ca trebuie sa facem coada ca sa ne vindem timpul altuia. E o forma de sclavie voluntara .- Charles Handy"
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote