vineri seara (06.05.2011) mau sunat 2 prieteni buni sa ma anunte, ca mau vazut scuterul in arad, si pe internet (
http://www.bestbike....id=1#breadcrumb ), am intrat imd in legatura cu respectivul vanzator si am fost interesat de malaguti f12 ca il avea de vanzare pe langa aerox-ul meu, si am stabilit o intalnire, pe samtabta (07.05.2011) la ora 10 dimineata, am fost cu un prieten sa vad motoarele, inainte sa ma duc la respectivul vanzator, am anuntat politistul ce se ocupa de cazul meu, iar el mia spus ca se va duce la el luni (09.05.2011) sa vada, iar eu iam spus ca ii prea tarziu pana atunci, si iam propus, ca ma duc sa il vad si in caz ca sunt sigur ca este motorul meu sa anunt organele de politie de acolo, si el a fost deacord cu aceasta idee, ia sunat pe domnii politisti deacolo ca sa stie ca voi veni, am ajuns la vanzator acasa, am vazut scuterele, si dupa care iam spus, ca traba sa plec sa mai vad un scuter, si ca ma voi intoarce inapoi, in acel timp am fost la politie, si iam adus cu mine la casa vanzatorului, dupa care sa confiscat scutereul, neam dus la sectie, am dat declaratie, respectivul vanzator, cumparase scuterul de la un minor, iar minorul cumparase de la un alt respectiv, politisti se pare ca il cunosc pe recpectiv, si se pare se fie hot de meserie, si ar fi cam 90% sanse sa fie el hotul, iar eu acuma vreau sa ii dau in judecata, sa plateasca pt toti nervi, timpul, benzina, pierduta pana acuma sa recuperez motorul, si pt a reface scuterul