Forum Scuter Club: Un Nou Club De Scuteristi In Bucuresti written by scr33ky

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Un Nou Club De Scuteristi In Bucuresti Un nou club de scuteristi in Bucuresti

#1 User is offline   scr33ky Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • Group: Members
  • Marca:kymco grand dink
  • Cilindree:50

Posted 11 May 2008 - 01:40 PM

propun sa facem noi cei cu mintea mai deschisa la ideei... UN NOU CLUB

acum depinde de voi care vreti sa va adunati...care sunteti din bucuresti...indiferent de sector...

daca vrei sa vii ...neaparat sa porti casca pe cap!!! si sa ai numar de iregistrare/imatriculare!!

sa stabilim
- un loc de intalnire ...(undeva mai central )o ora..si o zi..pe saptama...preferabil... Duminica ...undeva dupa ora
14:00....14:30-15:00
- un nume... ma gandeam la ceva de genu...united pistons.... easy riders...metropolitan riders....ramane de vazut... sunt deschis la ideei....
-codul de conduita... fara trick-uri...figuri pe 1 roata ... cu 100km/h.....sau teribilisme cat timp suntem inb trafic...etc...
(acestea se pot face in zone prestabilite din ziua intalanirilor in spatii care nu ne pun in pericol pe noi sau alti participanti la trafic...)

cei care sunt interesati ma pot contacta pe yahoo messenger : skytech_sky...nr de tel vi-l pot da pe mess...
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
0

#2 User is offline   GLUE Icon

• vaselina
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:GUOBEN (scuter de criza)
  • Cilindree:ca mai toata lumea - 50

Posted 11 May 2008 - 08:55 PM

Dupa cata vad esti la a doua "gasca" de acest gen.
Cu prima de ce ai esuat?
Chiar nu e suficient Scuter Club?
Si asa abia se aduna cativa de o plimbare.
Uite ai putea sa te ocupi tu de asta pentru Scuter Club mai ales pentru Bucuresti.

#3 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:Peugeot V-Clic

Posted 11 May 2008 - 09:27 PM

S-au certat prin CSR si s-au despartit... poveste lunga si nu face obiectul acestui topic.
Ideea este buna, doar persoane care sa aiba disponibilitate si timp sa vina. De acord cu Glue. De ce nu Scuter Club?
0

#4 User is offline   scr33ky Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 12 May 2008 - 07:29 AM

prob cu CSr .. e ca nu a fost vorba de solidaritate si timp din partea a unuia din "lideri"..in fine poveste lunga..... o parte din cei "vechi" in bransa sunt dispusi sa se mute in alt "club" si din cauza asta am postat topicul acesta ... ;)
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
0

#5 User is offline   scr33ky Icon

• Membru
  • PipPipPip

Posted 12 May 2008 - 07:44 AM

hai sariti cu ideei de nume

propuneri...

united pistons....suna bine..:D

metropolitan riders

fire pistons

united scuter club USC.... suna bine :D

..... doar cateva propuneri... sariti si voi ;)

am gasit si o mel misto care ar fi buna ca imn... ceva sa ne "reprezinte" ca si club..organizatie...
o puteti descarca de aici .... United we Stand

scz daca admini o sa ma injure pt linkul extern da nu am spatiu destul aici .. e prea mare fisierul...

ca doar asta inseamna un club... incepera unor noi prietenii...... viitoare aventuri si plimbari "scuterizate" vb lu Vladul ;) ...

un loc in care daca esti novice in "domeniu" ai ce sa inveti muulte si din punct de vedere al mersului pe 2 roti... din punct de vedere tehnic.. mecanica etc... si nu in ultimul rand ai pe cineva de la care sa ceri un ajutor o informatie etc ;)
Service Moto/atv/scutere
0

#6 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 12 May 2008 - 08:08 AM

USC suna cel mai bine ;)
我爱 速度
0

#7 User is offline   yanu Icon

• Membru
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca:Aprilia Sr 50 Street
  • Cilindree:49

Posted 12 May 2008 - 10:56 AM

daca imi i-au scuter si cred k imi voi lua cu siguranta voi intra si eu in club :D
0

#8 User is offline   prist2006 Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:kimko
  • Cilindree:49

Post icon  Posted 15 May 2008 - 05:51 AM

USC suna cel mai bine :) Si cred ca ma bag si eu in acest club. Cat despre intalniri mai trebuie sa astep pana inmatriculez scuterul , cu cel vechi am avut acident si este praf asa ca am luat un atul mai ieftin pentru vara asta.
Asfalt uscat la toti si purtati macar casca ca te scapa de multe belele.
0

#9 User is offline   SCUTERCLUB Icon

• scutermaniac
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Administrators
  • Marca:Kymco Grand Dink
  • Cilindree:200

Posted 15 May 2008 - 08:02 PM

Nu vad logica si rostul acestei discutii aici.

Nu uitati, aici suntem deja un club, ScuterClub.

Acest topic este inchis.
ScuterClub.ro - clubul scuteristilor!
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users