propun sa facem noi cei cu mintea mai deschisa la ideei... UN NOU CLUB
acum depinde de voi care vreti sa va adunati...care sunteti din bucuresti...indiferent de sector...
daca vrei sa vii ...neaparat sa porti casca pe cap!!! si sa ai numar de iregistrare/imatriculare!!
sa stabilim
- un loc de intalnire ...(undeva mai central )o ora..si o zi..pe saptama...preferabil... Duminica ...undeva dupa ora
14:00....14:30-15:00
- un nume... ma gandeam la ceva de genu...united pistons.... easy riders...metropolitan riders....ramane de vazut... sunt deschis la ideei....
-codul de conduita... fara trick-uri...figuri pe 1 roata ... cu 100km/h.....sau teribilisme cat timp suntem inb trafic...etc...
(acestea se pot face in zone prestabilite din ziua intalanirilor in spatii care nu ne pun in pericol pe noi sau alti participanti la trafic...)
cei care sunt interesati ma pot contacta pe yahoo messenger : skytech_sky...nr de tel vi-l pot da pe mess...
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Un Nou Club De Scuteristi In Bucuresti Un nou club de scuteristi in Bucuresti
Posted 11 May 2008 - 01:40 PM
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
Service Moto/atv/scutere
Posted 11 May 2008 - 08:55 PM
Dupa cata vad esti la a doua "gasca" de acest gen.
Cu prima de ce ai esuat?
Chiar nu e suficient Scuter Club?
Si asa abia se aduna cativa de o plimbare.
Uite ai putea sa te ocupi tu de asta pentru Scuter Club mai ales pentru Bucuresti.
Cu prima de ce ai esuat?
Chiar nu e suficient Scuter Club?
Si asa abia se aduna cativa de o plimbare.
Uite ai putea sa te ocupi tu de asta pentru Scuter Club mai ales pentru Bucuresti.
Posted 11 May 2008 - 09:27 PM
S-au certat prin CSR si s-au despartit... poveste lunga si nu face obiectul acestui topic.
Ideea este buna, doar persoane care sa aiba disponibilitate si timp sa vina. De acord cu Glue. De ce nu Scuter Club?
Ideea este buna, doar persoane care sa aiba disponibilitate si timp sa vina. De acord cu Glue. De ce nu Scuter Club?
Posted 12 May 2008 - 07:29 AM
prob cu CSr .. e ca nu a fost vorba de solidaritate si timp din partea a unuia din "lideri"..in fine poveste lunga..... o parte din cei "vechi" in bransa sunt dispusi sa se mute in alt "club" si din cauza asta am postat topicul acesta ...
Ride safe Roll right cose if you don't you will end up riding on that big highway in the sky !
Service Moto/atv/scutere
Service Moto/atv/scutere
Posted 12 May 2008 - 07:44 AM
hai sariti cu ideei de nume
propuneri...
united pistons....suna bine..
metropolitan riders
fire pistons
united scuter club USC.... suna bine
..... doar cateva propuneri... sariti si voi
am gasit si o mel misto care ar fi buna ca imn... ceva sa ne "reprezinte" ca si club..organizatie...
o puteti descarca de aici .... United we Stand
scz daca admini o sa ma injure pt linkul extern da nu am spatiu destul aici .. e prea mare fisierul...
ca doar asta inseamna un club... incepera unor noi prietenii...... viitoare aventuri si plimbari "scuterizate" vb lu Vladul
...
un loc in care daca esti novice in "domeniu" ai ce sa inveti muulte si din punct de vedere al mersului pe 2 roti... din punct de vedere tehnic.. mecanica etc... si nu in ultimul rand ai pe cineva de la care sa ceri un ajutor o informatie etc
propuneri...
united pistons....suna bine..
metropolitan riders
fire pistons
united scuter club USC.... suna bine
..... doar cateva propuneri... sariti si voi
am gasit si o mel misto care ar fi buna ca imn... ceva sa ne "reprezinte" ca si club..organizatie...
o puteti descarca de aici .... United we Stand
scz daca admini o sa ma injure pt linkul extern da nu am spatiu destul aici .. e prea mare fisierul...
ca doar asta inseamna un club... incepera unor noi prietenii...... viitoare aventuri si plimbari "scuterizate" vb lu Vladul
un loc in care daca esti novice in "domeniu" ai ce sa inveti muulte si din punct de vedere al mersului pe 2 roti... din punct de vedere tehnic.. mecanica etc... si nu in ultimul rand ai pe cineva de la care sa ceri un ajutor o informatie etc
Service Moto/atv/scutere
Service Moto/atv/scutere
Posted 12 May 2008 - 10:56 AM
daca imi i-au scuter si cred k imi voi lua cu siguranta voi intra si eu in club
Posted 15 May 2008 - 05:51 AM
USC suna cel mai bine
Si cred ca ma bag si eu in acest club. Cat despre intalniri mai trebuie sa astep pana inmatriculez scuterul , cu cel vechi am avut acident si este praf asa ca am luat un atul mai ieftin pentru vara asta.
Asfalt uscat la toti si purtati macar casca ca te scapa de multe belele.
Asfalt uscat la toti si purtati macar casca ca te scapa de multe belele.
Posted 15 May 2008 - 08:02 PM
Nu vad logica si rostul acestei discutii aici.
Nu uitati, aici suntem deja un club, ScuterClub.
Acest topic este inchis.
Nu uitati, aici suntem deja un club, ScuterClub.
Acest topic este inchis.
ScuterClub.ro - clubul scuteristilor!
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

This topic is locked

MultiQuote