Am observat ulei scurs pe furtunul de frana care merge in etrier(acela cu camasa de protectie). Stie cineva care poate fi cauza? Mentionez ca nu am nici un fel de problema cu frana.
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Scurgere De Ulei
Posted 20 December 2010 - 05:51 PM
Salutare,
Am observat ulei scurs pe furtunul de frana care merge in etrier(acela cu camasa de protectie). Stie cineva care poate fi cauza? Mentionez ca nu am nici un fel de problema cu frana.
Posted 23 December 2010 - 09:54 PM
Salut! 
Ai verificat nivelul de lichid de frana din pompa? Nu a scazut? Poate o fi lichid de frana ceea ce ai obsevat tu ca se scurge. Verifica mai amanuntit si cauta locul pe unde se scurge.
Ai verificat nivelul de lichid de frana din pompa? Nu a scazut? Poate o fi lichid de frana ceea ce ai obsevat tu ca se scurge. Verifica mai amanuntit si cauta locul pe unde se scurge.
Posted 24 December 2010 - 10:21 PM
Multumesc pentru raspuns
Se pare ca a dat pe afara un pic de la amortizor.
Se pare ca a dat pe afara un pic de la amortizor.
Posted 02 January 2011 - 11:42 PM
amortizorul nu are supraplin , sau in alta ordine de idei , amortizorul s-a defectat, ori gasesti garniturile pt el si le schimbi( O-ringuri, kit specialt reparatie) ori cumperi altul, nu e ok sa mergi asa cu el si sa ai grija sa nu ajunga uleiul pe disc ca e nasoala... bafta!
Asfalt Uscat!!!
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote