salut! am avut si eu un leonardo de 250 si pot sa zic ca e un super scuter , e adevarat ca nu fuge ca unul cu motor in 2t dar la drum intins e o placere , viteza maxima a fost de 150km/h fara sa schimb nimic si sincer cred ca e suficient

, am avut si eu ceva probleme cu el , mai exact m-a mancat sa ai schimb filtrul de aer cu unul sport (dadea mai bine la vedere

) si cand ploua imi intra apa in carb. ma rog sa zicem ca nu asta era problema, ca nu mergeam mereu pe ploaie ( baba sufera la frumusete

)) dar problema e ca dupa fiecare baie din asta avea o perioada de 2-3 zile in care parca mergea inecata... nu avea putere(fata de cum mergea inainte) si ce crezi , nu depasa 80km/h... a venit si ziua cand nu si-a mai revenit nici dupa 4 zile si m-am decis sa rezolv problema... am mers la service , au cautat ei pe acolo si pana la urma mi-au legat filtrul sport cu banda adeziva spunand ca ai da preamult aer... bunnnn! plec de acolo... nimic schimbat , poate doar psihic...

) ajung acasa si ma apuc pe desfacut , ajung la carb. si ce crezi , paharul care controleaza cuiul pontou (nu stiu exact cum se numeste) are in cap o membrana de cauciuc , membrana aia era cam imbatranita si nu mai era asa elastica si din cauza asta paharul rspectiv (de la apa si praf) ramanea blocat , cateodata deblocandu-se singur de la gropi probabil, blocand totodata si cuiul pontou care ramanea la un punct fix, curatand piesa respectiva am rezolvat beleaua . concluzia: ia verifica sa nu ai aceeasi buba (am auzit ca e o boala la leo)bafta si sa ne spui ce ai rezolvat... oricum zic eu ca buba e in carb.