Sugerez să se facă un topic sau o secțiune dedicată scuterelor furate. Azi am văzut pe stradă un booster care cred că e furat și pe care mi se pare că l-am văzut în anunț pe forum ca furat. Din păcate, după 30 minute de căutări tot nu mai găsesc anunțul cu pricina. Din cauza aceasta sugerez să se facă un topic mare și lat în care să posteze toată lumea scuterele furate. În acest moment, în caz de furt fiecare deschide câte un topic care în câteva zile e surclasat de alte subiecte și apoi se "pierde".
Cred că ideal ar fi o secțiune în care fiecare să deschidă câte un topic cu scuterul său furat. În topicul acela să pună poze, să dea detalii, să spună cineva dacă l-a văzut pe stradă sau chestii de gen.
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Sugestii in atentia adminului si moderatorilor
Posted 05 June 2011 - 05:28 PM
Aici nu sunt moderatori cam deloc activi si pe forumul ala de tot rahatul scuteristi.ro sunt prea mult fara rost, sunt in plus ca paru de pe p...a
)
Posted 05 June 2011 - 07:42 PM
cosx25 , sunt cu totul de aceeași părere cu tine!Activez pe acest forum de câțiva ani (13 feb 2008)și,până acum nu am văzut atâta delăsare din partea moderatorilor.Ne invadează tot felul de boți și nu avem ce face (trecând peste faptul ca cei mai activi în ultima perioada,(1-2 ani) sunt noii sosiți)!
P.S. :Nu e vb de timp(am 4 copii din care trei stau cu mine,vârste diferite 8,10,22).Fiecare-și are nevoile proprii și , totuși , vizualizez zilnic forumul ....
P.S. :Nu e vb de timp(am 4 copii din care trei stau cu mine,vârste diferite 8,10,22).Fiecare-și are nevoile proprii și , totuși , vizualizez zilnic forumul ....
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Posted 05 June 2011 - 10:12 PM
Si eu intru zilnic pe el sa vad ce mai e nou, dar il vad cam mereu pustiu si nu prea postez ca nu prea cred ca o sa imi raspunda, putini pe acest forum care intra si/sau raspund...
Sign In
Register
Help

MultiQuote