CB(Citizen Band ) pe scutere vi se pare un lucru iesit din comun? sau ceva util??? mai ales cand e vorba de radar acum cand cam toate radarele folosesc frecvente nedetectabile de majoritatea antiradarelor????
va rog frumos sa imi raspundeti pt cei care sunt interesati???? cam toata jmecheria educe pe undeva prin 250 ron cu tot cu antena si statie CB uite aici un lik cu cb ieftine http://www.radioamat...mp/ctg.php?c=19
Asfalt uscat !!!
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Cb Pe Scutere?
Posted 11 February 2011 - 06:35 AM
Nu mi se pare util. Chiar dacă depășești viteza legală, pe scuter slabe șanse să te oprească cineva. Există și contraexemple dar rar.
Scuterul îl lași parcat pe stradă atunci cînd ai treabă și pînă te întorci dispare stația. Dac-o iei la tine e incomod s-o cari.
Trebuiesc și fire pentru alimentare, e greu de vorbit în mers, trebuie sistem audio în cască. Nu e rentabil.
Scuterul îl lași parcat pe stradă atunci cînd ai treabă și pînă te întorci dispare stația. Dac-o iei la tine e incomod s-o cari.
Trebuiesc și fire pentru alimentare, e greu de vorbit în mers, trebuie sistem audio în cască. Nu e rentabil.
27 Martie 1918 Unirea Basarabiei cu România
Posted 11 February 2011 - 12:14 PM
da vclic cam ai dreptate aici dar cum ti se poare cu o statie portabila programata pe radar eu personal cu asta ma ocup in timpul liber ascult pol radar etc cam ilegal dar m-am molipsit
si sa ai o portabila vhf programata pe radar pt ca unele (detectoare radar nu mai sunt rentabile) deci si o portabila pusa la cureaua de la pantaloni si o galena in ureche rezolva multe inconveniente !!!ce zici???
Attached File(s)
-
dj195m.jpg (12.02K)
Number of downloads: 6
Posted 11 February 2011 - 11:23 PM
Cu portabila merge, ai dreptate.
27 Martie 1918 Unirea Basarabiei cu România
Posted 11 February 2011 - 11:55 PM
Draga prietene vclic pot sa spun ca am cam 9 ani experienta in statii emisie receptie
Posted 10 April 2011 - 07:00 PM
Eu am CB pe masina personala si cea de job,pentru scuter NU vad rostul...sincer!
Mai repede as lua cu mine pe scuter o statie PMR buna si cu casca in ureche este perfecta(genul si cu microfon,larigofon) iar cand plecam in gasca la o mica excursie sa putem vorbi intre noi participanti!
Mai repede as lua cu mine pe scuter o statie PMR buna si cu casca in ureche este perfecta(genul si cu microfon,larigofon) iar cand plecam in gasca la o mica excursie sa putem vorbi intre noi participanti!
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote