Salut, as avea o intrebare, de curand mi-am cumparat un set de 80cc pt scarabeu meu si multi mi-au spus ca nu trebuie sa ii cumpar si chiuloasa de 80cc ca merge si cu cea de 50cc si o sa aiba compresia mai mare, dar cativa mi-au spus ca dak las chiuloasa de 50cc o sa se duca setul de tot...Acum nu stiu ce sa cred si de aceea va intreb pe voi care sunteti mai experimentati in mecanica. Astept raspunsurile voastre, ASFALT USCAT!!! incepe sezonul:X:X:X
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Intrebare De Baraj :D
Posted 28 March 2011 - 02:03 PM
Salut...de curand mi-am pus si eu set de 80ccm pe scuterul meu si am intrebat mecanicul care mi-a schimbat setul daca trebuie sa cumpar si chiloasa si mi-a spus ca nu are nici o problema merge si chiloasa asta de atunci am mers 300km fara nici o problema...
Posted 01 April 2011 - 04:41 PM
Ms pentru rapsuns. Si cum ti se pare cu setu de 80? ai mai schimbat si carburator, variator, ambreaj?Fuge mai tare?
Ard gazu'de pomana
Posted 04 April 2011 - 06:57 PM
Se cunoaste cu setul de 80ccm i-am schimbat carburatorul de'llorto 17,5mm, role de sprint,ambreiajul l-am cumparat degeaba nu se potriveste cand il accelerez la maxim patineaza cureaua pe ambreiaj trebuie sa il schimb...am limitator pe el fuge 90km/h se cunoaste destul de bine fata de setul vechi....
Posted 05 April 2011 - 08:42 PM
Mi-am cumparat si eu azi rulmenti si semeringuri la ambielaj si zilele astea trebuie sa il fac.Eu cand am cumparat scuteru se ducea 90 cu setu de 50 si toba leo vince navigator si nu mai are limitari nicaieri.Tu unde ai limitari sau daca nu stii unde ce scuter ai poate aflu si iti zic. Asfalt uscat!!!
Ard gazu'de pomana
Posted 10 April 2011 - 05:49 PM
bai fratilor nu exista set de 80cc 2t este de 70cc,77cc,84cc,86cc,96cc
MY SCOOTER APRILIA SR50
CLIENTUL PLATESTE TRANSPORTUL!!!
CLIENTUL PLATESTE TRANSPORTUL!!!
Posted 12 April 2011 - 09:17 AM
Pai la mine cand am montat setul pe cilindru de ce scria 80cc...de nebun!
Posted 12 April 2011 - 09:20 PM
Salut Aprilia_SR50 deci tu zici ca nu exista ? ok. atunci cere la magazin kit de 80 si zine si noua ce scrie pe cilindru;). Asfalt uscat
Ard gazu'de pomana
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote