Salut! ma gandesc sa imi tunez unpic scarabeul meu:D(stiu stiu multora li se pare o porcarie de scuter urat cu draci, nici mie nu imi place cum arata)de aceea as vrea sa-i modific putin mai mult aspectul dar si performantele. De curand mi-am cumaparat set de 80cc acuma trebuie sa iau rulmenti si simeringuri la ambielaj, variator sport si ambreaj sport, dar pana il fac (mai e o gramada de munca) sa imi fac asa o idee de cum sa il fac sa am macar proiectu.eu ma gandeam sa il vopsesc rosu+negru(negru pe capacu de sub far si jumatate sin carena spate, capacul de torpedou si capac de la baterie) in momentul de fata am vopsit negru inafara de torpedou tot ce am scris in paranteza iar restul e visiniu. Astept parerile voastre. Asflat uscat, incepe sezonuu:X:X:X:X
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Tuning dati-va cu parerea
Posted 01 April 2011 - 11:45 PM
Salut...sa stii ca nu e o idee rea, si mi-e imi place sa arate scuter tunning si mi-am facut si eu niste planuri care vreau sa le pun la punct tot deapre ascpect eu vreau sa mi-l vopsesc portocaliu cu albastru si cateva piese sa le imbrac in coalant ce imita carbonul 2D....dupa ce ii termin aspectul am sa postez si eu poze pe forum....ideea ta e una buna!!!
Succes!
Succes!
Posted 03 April 2011 - 12:39 AM
Salut!Cred ca o sa fac si eu la fel ca tine cu folie de carbon cred ca o sa arate mai frumos in loc de negru cu rosu sa ii pun carbon cu rosu cred ca ar arata mai frumos.Azi mi-am spalat motorul urmeaza sa cumpar rulmenti si simeringuri.Baga id-ul meu de mess sa mai facem schimb de poze. Asfalt uscat incepe sezonuu:X:X:X:
Ard gazu'de pomana
Posted 03 August 2011 - 02:17 AM
salut, o idee foarte buna cu "fibra de carbon" ar arata foarte bine si merge bine in contrast cu rosu, nu stiu exact ce tip de far ai, dar o idee buna ar fi un "xenon", poate 1 neon sub el. daca imi mai vine vreo idee creata am sa-ti dau un PM.
Off topic: sunt nou pe forum, si sunt interesat daca se poate pune angel eyes sau faruri xenon pe aprilia sr model '97, scuzati-mi off topic-ul inca n-am gasit "search-ul". pe viitor nu se va mai intampla.
Off topic: sunt nou pe forum, si sunt interesat daca se poate pune angel eyes sau faruri xenon pe aprilia sr model '97, scuzati-mi off topic-ul inca n-am gasit "search-ul". pe viitor nu se va mai intampla.
Draga domnule sofer, priveste in oglinda, s-ar putea sa vezi ceva ce-mi poate salva viata. multumesc anticipat.
Posted 18 March 2012 - 01:14 AM
cam veche intrebarea ta dar nu prea ai cum sa ii pui xenon, ca iti topeste lupele. sunt de plastic, la fel ca si soclul becului. eu am comandat niste lupe de sticla cu soclu metalic, si o sa incerc sa le pun pe un far de sr, plus angel ccfl. sper sa reusesc si o sa revin cu info.
Posted 22 March 2012 - 07:40 PM
dami id tau am si eu un scarabeo sau dac nu da add claudiu_16_viper
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote