Deschid acest topic deoarece consider necesar sa ne anuntam si tine la curent cu ce urmeaza sa va relatez.
In consecinta azi prin drumurile mele am ramas surprins sa vad cum politia Romana si Rar-ul faceau control la tot ce inseamna doua roti si in special la motoscutere.
Precizez ca pe scutere le urcau pe o rampa speciala adusa de RAR si le testau sa vada daca mai sunt limitate sau Nu
Cu alte cuvinte au fost luati la bani marunti si verificati la tot si toate!
Eu am stat prin zona maxim 10 min,si toata aceasta actiune se desfasura in sectorul 1 pe DN.1 mai exact la Fantana Miorita/Gara Baneasa.
Am sa atasez si poze ca dovada.
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Rar Si Politia In Trafic Control RAR
Posted 13 April 2011 - 11:40 AM
Naspa! E mult mai periculos sa mergi cu 45 la ora, dau toti peste tine.. Macar un 50-60 maxim 
Oricum eu am carnet etc...nu e problema
Oricum eu am carnet etc...nu e problema
Posted 13 April 2011 - 04:43 PM
Dovada
Ce am scris este sustinut de aceasta poza!
2011-04-12 15.40.30.jpg (1.39MB)
Number of downloads: 33
Ce am scris este sustinut de aceasta poza!
2011-04-12 15.40.30.jpg (1.39MB)
Number of downloads: 33
Posted 14 April 2011 - 03:40 PM
De luna viitoare ma apuc si eu de scoala si vreau sa imi iau "A" direct si gata sa termin cu bascalia prietenilor care de fiecare data imi dadeau peste nas ca eu nu sunt sofer profesionist doar cu B,C,D,E ca abecedarul incepe cu litera A si in consecinta ar trebui sa am si A ca sa ma considere pro!
Acum mai am un motiv in plus!
Sorry de off topic.
Si acum on:
Precizez ca la acest control sa verificat tot:RCA,Actul de imatriculare la primarie,Atestat de legislatie Rutiera sau Carnetul de Sofer!
Asa ca luati aminte inceputul a fost facut de acum se vor repeta aceste controale tot mai des!
Acum mai am un motiv in plus!
Sorry de off topic.
Si acum on:
Precizez ca la acest control sa verificat tot:RCA,Actul de imatriculare la primarie,Atestat de legislatie Rutiera sau Carnetul de Sofer!
Asa ca luati aminte inceputul a fost facut de acum se vor repeta aceste controale tot mai des!
Posted 19 May 2011 - 05:51 AM
pai daca ai "A-ul", atunci nu e nici o problema daca ai scuteru limitat sau nu?
Posted 19 May 2011 - 08:46 AM
Ba e o problema, ca in legislatie scrie, ca scuterul cu numar galben nu poate avea o viteza constructiva mai mare de 45km/h.
Sa il fi urcat pe al meu pe rampa, ca o imbulinam:))
Sa il fi urcat pe al meu pe rampa, ca o imbulinam:))
Posted 19 May 2011 - 10:03 PM
Nu o sa fie in romania asa ceva, chiar daca ar face politia ceva, n uva fi omologat si o sa fie fals
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote