Sal dupa 1 an m-a lasat balta trotineta un Derbi Senda sm 2001 asta acum 3 ani (nu veniti cu suferinte cum am auzit pana acum de la toate serviceurile de bani gata ce galeata ai luat atat am avut bani atat a facut clar si eram constient) am inceput sa ma interesez pe ici pe colo de ceva piese ba o masca fata ba un set ba nu mai stiu ce zicea cineva care s-a uitat mai binisor prin motor si am primit raspunsuri de cumpar alta nu ma intereseaza alta ca nu dispun de bani si la ceea ce foloseste nici nu se merita acum pun intrebarea cineva de aici e dispus sa ma ajute sa caut cateva piese mai pentru un buzunar ... ma intelegeti nu sunt bogat nu am nevoie de o chinezarie (deja am una aruncata in curte sa facut bucatele din cauza campului inclusiv furca!!!) am nevoie un service serios sau cei care merg de ceva timp pe scutere stiu de unde sa cumpere anumite piese mai in buzunarul oricui nu cer de pomana dar o sa iau piesa cu piesa depinde cum ma incadrcez si aia e (set motor cumparat dupa ebay l-am aruncat deoarece avea o gaurica mica cum eu sunt mai de moda veche sa zicem nu ma pricep cu comenzi si alte prostii logic saracul care mi-a facut comanda a dat sa ma ajute dar dupa 1 saptamana am lasat de la mine lasa ca poate le sta la spaniolii aia banii in gat) astept si eu un mesaj ceva aici cu cine e dispus si o sa ma interesez exact ce si cum imi trebuie
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote