primul meu motor a fost un pegueout de 39cmc 2T dupaia am avut un Ktm Exc si acuma mi-am luat recent un poket si te plictisesti de el ,mai ales cind te dai pe un Ktm Exc ,mi-a venit o ideie doar ca am nevoie de ajutoru vostru ,eu va zici acuma pe scurt ce vreau sa fac...........3 roti,una fata,doua spate, cel putin 80cmc doar ca vreu in 2T sunt mult prea simple motoarele in 2 timpi,cadru marit cu 40-50 cm ,acuma am nevoie de niste sfaturi
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
3 Roti as dori sa ma ajuta-ti pentru un proiect
Posted 06 May 2011 - 07:14 AM
Îți intelegem nerăbdarea dar ai avea parte de sfaturi daca ai fi si tu mai clar in ceea ce te intereseaza (probleme de mecanica,legislație etc...)
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Posted 06 May 2011 - 01:07 PM
miine o sa pun si poze ,sa zic eu acuma,partea din spate ii data jos si madificata pentru a intra doua,DOUA roti de 14 sau de 17 depinde acuma ,rotile vor fi prinse intre ele printr-un ax pentru a scimba forta de miscare intr-un punct pe ax,de ax va veni prins pinionu,pinioanele vro fi asa:mai nic pe spate mai mare pe fata ,lungita partea de sus(unde vine saua)si umblu la motor,niste suduri pe sasiu,cred ca schimb si farca din fata ....astept intrebari
dupa ce va fi gata ii voi pune faruri ,samnalizatoare ,sopuri pentru al putea inscrie
dupa ce va fi gata ii voi pune faruri ,samnalizatoare ,sopuri pentru al putea inscrie
Posted 07 May 2011 - 08:59 AM
Din cat mai tin eu minte inainte de al inscrie trebuie sa-l omologhezi.
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Posted 07 May 2011 - 09:55 AM
nu mai stiu sigur cum ii cu inscrierea,mai ii timp pana atunci
,am acuma treaba cu lucru ca am probleme cu actele si ma intarzie,am vrut saptamana asta ce vine sa il termin ca dupaia trebuei sa dau bacu
si na
Posted 27 May 2011 - 10:32 AM
Am eu asa ceva.. dar este de fabrica facut
. ii spune italjet super ranger. i-am pus set motor nou polini de vespa primavera de 130cc, 4 trepte de viteza pe inainte si 4 pe inapoi. l-am reconditionat complet mai putin partea electrica unde nu ma pricep
Honda Dio ZX... 68cc POLINI, del'orto PHBG 19, POLINI reed petals, Malossi Kevlar belt, Malossi Multivar
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote