Buna ziua
De ceva timp, mi se toceste inegal roata spate, adica mai mult se uzeaza banda stanga.Stie cineva care poate fi cauza?
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Uzura Inegala Roata Spate
Posted 11 June 2011 - 02:08 PM
E de la bucile motorului, sta aiurea din cazua ca amortizorul este pe o singura parte, si daca bucsile sun duse, sta stramb
Posted 13 June 2011 - 03:23 PM
Multumesc
Le voi schimba.Trebuie luate toate bucsele,adica cele de la suport motor si cele de la motor+ cele de la telescop?
Le voi schimba.Trebuie luate toate bucsele,adica cele de la suport motor si cele de la motor+ cele de la telescop?
Posted 13 June 2011 - 06:20 PM
Trebuie schimbate, cel putin, cele 4. 2 la furca balansiera si 2 de la sustinere motor. Asta in cazul in care cele 2 de la telescop, mai merg. Dar uzura asa rapida, ma duce cu gandul la furca balansiera, vezi sa nu ai vreun brat, fisurat.
Posted 14 June 2011 - 06:41 PM
Voi cerceta.Azi am luat bucsele motor si pe cele suport motor.Cele de la telescop se comporta bine.L-am tot batait stanga-dreapta cu scuterul pe roti nu pe cric, si nu da semne deloc la telescop, dar arcul telescopului e apropiat de filtrul de aer.Asa ca trebuie sa le schimb. Sa vad si cum se face asta.
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote