Ce benzina bagati in scuterele voastre si ce recomanda manualul ?
Eu in FB TIger (150 cmc) bag de la OMV benzina de 95, iar manualul spune minim CO 90.
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Ce Benzina Bagati In Scuterele Voastre ? Ce recomanda maualul ?
Posted 09 June 2011 - 11:39 AM
La aprilia SR 70cc LC scrie minim 98 și respect indicația cu toate ca e scumpa socotind consumul meu 6.12l/100km.
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Posted 10 June 2011 - 08:48 AM
Oare daca bag carrera 100 fac rau motorului ? Nu e o suma la consumul care`l am si la capacitatea rezervorului.
P.S. Wolf , tie de ce iti consuma asa mult ? E motor de viteza sau e defect ?
O zi buna ca asfalt uscat nu prea e
P.S. Wolf , tie de ce iti consuma asa mult ? E motor de viteza sau e defect ?
O zi buna ca asfalt uscat nu prea e
Posted 10 June 2011 - 09:47 PM
E recomandat 95, asa baga toti si nu are nimeni prob cu ea.
Tiger, cat iti consuma scuterul tie si cat prinde ?
Tiger, cat iti consuma scuterul tie si cat prinde ?
Posted 11 June 2011 - 02:12 PM
Tiger, on 10 June 2011 - 09:48 AM, said:
Oare daca bag carrera 100 fac rau motorului ?
Din ce am tot auzit, la 4timpi benzina prea tare arde supapele de evacuare...acu nu stiu, stiu doar ca pui degeaba benzina tare daca nu e nevoie ( benzina tare este pt motoare comprimate, ca sa nu detoneze si sa strice motorul) Deci daca ai motorul comprimat (sa zicem ca ai planat q-lasa pt compresie mare sau ai pus o garnitura mai subtire) trebuie musai ..
Posted 12 June 2011 - 11:53 AM
Tiger,am consumul asta de când i-am schimbat setul(anul trecut).Oricum e set de 70 cc ....
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Posted 16 June 2011 - 08:58 AM
Cosx - habar nu am cat imi consuma , am facut doar un singur plin si inca este in rodaj.Iti pot spune ca este un consum FOARTE mic comparativ cu cel al masinii.
Ce iti pot spune este ca in manual scrie consum - 2.6 % (daca nu ma insel) probabil dupa ce iese din rodaj.
Wolf : pentru un set de 70 cmc e ok consumul ? Al meu este de 150 si consuma 2.6% ... si este si mai greu.
Ce iti pot spune este ca in manual scrie consum - 2.6 % (daca nu ma insel) probabil dupa ce iese din rodaj.
Wolf : pentru un set de 70 cmc e ok consumul ? Al meu este de 150 si consuma 2.6% ... si este si mai greu.
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote