Buna ziua,
Numele meu este Banciu Andrei si va contactez din partea SCBv.ro - Scuter Club Brasov.
Am apelat la dumneavoastra cu urmatoarea cerere : in perioada 15-17 iulie 2011 vom organiza prima intalnire nationala a scuteristilor, dupa bine cunoscutul model al motociclistilor.
Locatia aleasa este o cabana din localitatea Babarunca, pe sectorul de drum Brasov - Valenii de Munte, la kilometrul 25.
Este un eveniment sigur, cu sponsori autohtoni din domeniul moto, se vor organiza concursuri cu premii si alte activitati.
Regulamentul si programul de organizare al evenimentului, cat si restul detaliilor legate de locatie, durata desfasurarii, costuri de participare vor fi publicate atat pe forumul dvs, cat si pe siteul/forumul nostru.
Asadar, va cer permisiunea de a deschide un thread nou anuntand organizarea acestui eveniment, pe considerentul ca vor fi si pe acest forum scuteristi dornici sa participe. Daca nu intrec masura decentei, asi dori si atribuirea acestui thread modului Sticky si pozitionarea lui intr-o arie a forumului usor lizibila tuturor utilizatorilor.
Va multumesc!
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Intalnire Scuterclub Brasov 15-17 iulie 2011
Posted 05 July 2011 - 10:52 AM
Frumoasa locatie...sper sa vina cat mai multi posesori se scutere la intalnire,Bafta la toti si Drum Uscat!
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote