Cumpar yamaha neos pentru sasiu si carene,de motor Nu sunt interesat deoarece il voi pune pe al meu!
Caut neos incepand cu anul 2008,rog seriozitate!
Precizez ca am un neos din 2009 avariat(este cumparat de mine de nou) si reparatia lui costa prea mult si din acest motiv mai cumpar unul ca sa pot face din doua unul bun!
Telefon contact:0748.222.360 Gabi
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Cumpar Neo's Yamaha Neo's
Posted 08 July 2011 - 02:14 PM
Scrie si in semnatura...Otopeni /Ilfov linga Aeroport!
Dar mai bine il vand pe al meu asa cum este ca am gasit un TMax sa cumpar!
Asa ca...cei interesati va rog sa ma contactati il dau asa cum este NU il dezmembrez!
Deci rog un Moderator sa stearga sau sa modifice anuntul din cumparare in Vanzare neos accidentat pe fata,este functional motorul inca mai merge si are doar 2.800 KM cu revizia facuta la reprezentanta Yamaha.
Pretul este de 600 de euro!
Dar mai bine il vand pe al meu asa cum este ca am gasit un TMax sa cumpar!
Asa ca...cei interesati va rog sa ma contactati il dau asa cum este NU il dezmembrez!
Deci rog un Moderator sa stearga sau sa modifice anuntul din cumparare in Vanzare neos accidentat pe fata,este functional motorul inca mai merge si are doar 2.800 KM cu revizia facuta la reprezentanta Yamaha.
Pretul este de 600 de euro!
Posted 08 July 2011 - 10:42 PM
Ok...e mai bine asa...cunoste un prieten de-al meu pe cineva care are creca 5 camioane numai de scutere taiate in 2 aduse din italia si le vinde foarte ieftin in jumatati.
Posted 25 July 2011 - 02:21 PM
DAMI SI MIE TE ROG ADRESA PRIETENULUI TAU IMI TREBUI NISTE PIESE DE NEOS
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote