Tiger,sunt de aceeași parere cu tine .Rodajul trebuie făcut ca la carte (este și un topic pe aceasta tema).
In alta ordine de idei...."First Bike",după cum ii spune și numele,e facut pt cei care iau pentru prima data contact cu un scuter si e de tot rahatul ,punct.E accesibila ca preț,arata relativ OK daaar,dacă nu ai bafta sa prinzi unul bine facut din start e nasol!Nu mai discut de partea de compatibilitate a pieselor sau de comportamentul la drum.
Da , sunt posesor de Aprilia,dar pana la "capra" actuala am trecut prin doua modele de Piaggio (Grillo si Velofax),un Peugeot V (unicul în 4T) și Yamaha AEROX stock.Fac intre 12000 și 15000 km anual(aici iți dau o cifra minima).
Nu compara "First Bike" cu alte mărci consacrate:rolleyes:!
Asfalt Uscat !
Toggle shoutbox Shoutbox
|
First-bike Ce Parere Aveti Despre Aceasta Marca?
Posted 09 June 2011 - 12:19 PM
Nu uita: conservarii sunt aparati de carcasele in care isi duc penibila existenta!
Posted 09 June 2011 - 03:12 PM
Poate m-am expirmat gresit dar si eu iti sustin punctul de vedere.
FB nu se poate compara cu alte marci consacrate asa cum loganul nu se poate compara cu Mercedes Audi , Vw DAR , calitate pret mi se par okey, al meu poate si sa ia foc , am dat 400 de euro pe el la 200 de km deci nu am cine stie ce asteptari de la el dar nu pot crede ca un scuter nou , intretinut cu revizii facute la timp se strica cum sustin multi dintre utilizatorii forumului.
Desigur eu discut dupa logica bunului simt , nu din experienta , poate ma insel , sepr sa nu
FB nu se poate compara cu alte marci consacrate asa cum loganul nu se poate compara cu Mercedes Audi , Vw DAR , calitate pret mi se par okey, al meu poate si sa ia foc , am dat 400 de euro pe el la 200 de km deci nu am cine stie ce asteptari de la el dar nu pot crede ca un scuter nou , intretinut cu revizii facute la timp se strica cum sustin multi dintre utilizatorii forumului.
Desigur eu discut dupa logica bunului simt , nu din experienta , poate ma insel , sepr sa nu
Posted 11 June 2011 - 11:08 AM
Trasnaie mai mare decat FB nu exista pe lumea asta. Ce nu intelegeti? Va cumparati asa ceva si dupa aceea va plangeti pe toate forumurile. Exista mii de alternative, chiar si SH......de care sa va bucurati. Eu n-am auzit nici macar un utilizator multumit de acesta firma )in conditiile in care sa fi utilizat cel putin 1 an de zile o astfel de mobra)
Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita....
Posted 12 June 2011 - 07:17 PM
First Bike Concorde 2 ani, 4500 de km. Probleme:
1. ceva suruburi slabite (la pinionul din spate, la toba de esapament, la rezervorul de benzina) Toate s-au strans.
2. piulitele "din tabla" ce fixeaza carenele sunt slabe, dar le-am inlocuit cu piulite clasice hexagonale si s-a rezolvat problema.
3. Bujie schimbata
4. Filtru de benzina schimbat
5. anul trecut carburator infundat
Cam astea au fost problemele unui First Bike Concorde. Cu care anul acesta iar plec prin tara. Eu unul nu zic ca sunt motoare super bune, sunt motoare care te duc din punctul A la punctul B daca ai grija de ele. Daca schimbi la timp uleiul si pui ulei bun, daca nu il forjezi exagerat (eu merg cu el cam la 6000 -8000 de rotatii, zona rosie incepe la 11000 de rotatii) eu zic ca te tine si un First Bike. Sfatul meu: dupa ce va luati FB sa verificati suruburile ... si apoi nu o sa mai fie mari probleme.
1. ceva suruburi slabite (la pinionul din spate, la toba de esapament, la rezervorul de benzina) Toate s-au strans.
2. piulitele "din tabla" ce fixeaza carenele sunt slabe, dar le-am inlocuit cu piulite clasice hexagonale si s-a rezolvat problema.
3. Bujie schimbata
Cam astea au fost problemele unui First Bike Concorde. Cu care anul acesta iar plec prin tara. Eu unul nu zic ca sunt motoare super bune, sunt motoare care te duc din punctul A la punctul B daca ai grija de ele. Daca schimbi la timp uleiul si pui ulei bun, daca nu il forjezi exagerat (eu merg cu el cam la 6000 -8000 de rotatii, zona rosie incepe la 11000 de rotatii) eu zic ca te tine si un First Bike. Sfatul meu: dupa ce va luati FB sa verificati suruburile ... si apoi nu o sa mai fie mari probleme.
Posted 16 June 2011 - 08:53 AM
Eu nu ma pot plange decat de un singur lucru , scartaiei prin denivelari , in conditiile in care chiar am grija de el si incetinesc.Cel mai probabil imi voi face odata timp si le voi alinia cumva.
Imediat fac primii 500 de km si fac revizia.
Pana acum , pt mine nota 10.
Divizia - tu ai avut cumva vreun FB nou pe care sa`l intretii cum trebuie de la zero km, sau vorbesti din povesti nemuritoare/inspirat de parerile putoilor care vor sa faca enduro cu un scuter amarat de la FB ? Ori au luat vreunul SH coxat si facut praf la un pret de nimic dupa care incep sa se smiorcaie pe forumuri.
Imediat fac primii 500 de km si fac revizia.
Pana acum , pt mine nota 10.
Divizia - tu ai avut cumva vreun FB nou pe care sa`l intretii cum trebuie de la zero km, sau vorbesti din povesti nemuritoare/inspirat de parerile putoilor care vor sa faca enduro cu un scuter amarat de la FB ? Ori au luat vreunul SH coxat si facut praf la un pret de nimic dupa care incep sa se smiorcaie pe forumuri.
Posted 06 July 2011 - 07:39 PM
robertkiran, on 12 June 2011 - 06:17 PM, said:
First Bike Concorde 2 ani, 4500 de km. Probleme:
3. Bujie schimbata
3. Bujie schimbata
Are dreptate domnul Robert ... si al meu are 2800 km fara nici o problema . Sapt. viitoare plecam cu FB-urile prin tara
Posted 16 July 2011 - 05:55 PM
Aproape 9000km cu sprinterul galben care acum s-a innegrit de suparare ca a mai aparut un scuter in ograda.
In 9000 km cu el am schimbat o curea,reglaj la culbutori astazi,ulei benzina si bataie.
Scuterul aparut de ieri in ograda este un derbi atlantis din 2005 care pe langa chinezarie are un sprint foarte mare,prinde destul de mult,mai stabil...
In 9000 km cu el am schimbat o curea,reglaj la culbutori astazi,ulei benzina si bataie.
Scuterul aparut de ieri in ograda este un derbi atlantis din 2005 care pe langa chinezarie are un sprint foarte mare,prinde destul de mult,mai stabil...
Attached File(s)
-
Fotografie0144.jpg (1.35MB)
Number of downloads: 6 -
Fotografie0047.jpg (1.43MB)
Number of downloads: 2 -
Fotografie0076.jpg (1.5MB)
Number of downloads: 4 -
Fotografie0047E001.jpg (1012.13K)
Number of downloads: 4
我爱 速度
Posted 21 July 2011 - 07:50 AM
Baieti... Eu stiu un singur lucru :Chinezi lucreaza la cantitate nu al calitate... Ei produc cat mai mult,daca vrei un scuter chinezesc bun iti recomand eu unul... Mascot. E un scuter deosebit... am un tovarasi il are de 3 ani si nu a schimbat decat benzina si ulei... si are cam 10000 km... dar acum depinde si de noroc... eu am un fighter si prindea vreo 70 si am mers cu el prin gropi numai turat in blana si acum nu ii mai dau de cap,ma poate ajuta cineva cam ce ar putea avea?
Sign In
Register
Help

MultiQuote