Salutare !!!
Detin un aprilia leonardo 250cc, am o problema cu el si anume scoate fum albastru si manca foarte mult ulei, cam la 30 km ii fac din nou schimbul, i-am pus segmenti noi si problema e aceiasi, precizez ca cilindrul prezinta putina uzura si una din supapele de la chiuluoasa e cam bagata inauntru si nu se inchide bine. Am nevoie de cateva sfaturi de la cineva care se pricepe sa stiu ce piese sa cumpar pentru el si sa-mi rezolv problema.
Multumesc.
Toggle shoutbox Shoutbox
|
Page 1 of 1
Aprilia Leonardo 250 Cc Fum Albastru
Posted 02 August 2011 - 01:08 PM
sal vad ca acest forum e cam mort si cand zic mort ma refer si la MODERATORII Forumului parerea mea e ---sxchimba-i chiulasa echipata cu supape cu tot si cilindrul si daca tot faci asta schimba-i si pistonul dai un ban dar stai in fata
si nu uita ........sa nu te zgarcesti la cateva sute de mii aruncate in plus....i-ati piese DE FIRMA....NU DIN ALEA CONTRAFACUTE DACA CILINDRUL TI-E UZAT MAI MULT CA SIGUR SI PISTONUL E AFECTAT ASA CA PUNEI PIESE NOI ...ORICUM MAI CONSULTA-TE SI TU CU ALTII SI PUNELE PROBLEMA ASTA NUMAI BINE SI SALUTARI DE LA GIURGIU ,MIHAI!!!
Posted 03 August 2011 - 07:59 AM
Un cilindru nou de leonardo e cam scump o sa ma orientez spre unul second asta daca o sa gasesc.....
Mersi pt raspuns, bafta !
Mersi pt raspuns, bafta !
Page 1 of 1
Sign In
Register
Help

MultiQuote