Forum Scuter Club: Ce Peugeot Imi Recomandati Sa Cumpar? written by rockaru

Jump to content

Toggle shoutbox Shoutbox

victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:30 PM) și fiind mulți copii imediat s-au lăsat păcăliți de treaba asta și s-au mutat pe celălalt forum
victor_vclic Icon : (28 July 2011 - 07:31 PM) acolo se postează mult dar informația e de calitate foarte scăzută
Adytza Icon : (29 July 2011 - 02:42 AM) da este adevarat ce zici chiar as vrea ca acest forum sa reinvie ca pasarea phoenix
victor_vclic Icon : (29 July 2011 - 09:58 AM) și mie mi-ar plăcea să învie, mi-a plăcut și-mi place mult acest forum
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:51 PM) Nu e asta motivu, atunci era suteru in loc de cinste, era ceva nou pentru romanica
Aly Icon : (29 July 2011 - 11:58 PM) Propun moderatoriilor sa readuca pe prima pagina LISTA CU TOPICURILE ACTIVE!!!...NU un buton aruncat in josu paginii...omu intra si vede liste, nu vede discutii, daia e forum ! va pup;;)
victor_vclic Icon : (30 July 2011 - 06:10 AM) si eu as propune niste schimbari. Apreciez ca s-a schimbat interfata, e frumoasa, dar mai e putin de lucrat
Geoopsy Icon : (19 November 2011 - 12:43 PM) ...Mai administreaza/modereaza, cineva pe aici. Chinezi "au invadat" Forumul , cu prostioarele lor...
Grinch Icon : (21 November 2011 - 01:29 AM) i-am banat pe toti chinezii :)
Clodius Icon : (27 November 2011 - 11:37 PM) noroc cu Grinch ca eu nu am mai avut timp
Grinch Icon : (28 November 2011 - 02:57 AM) O sa incerc sa intru in fiecare zi si sa banez ce mai apare. Sper sa nu uit sau sa ma iau cu treaba
Geoopsy Icon : (28 November 2011 - 09:15 PM) ...bine ati revenit... ;)
LaurX82 Icon : (20 February 2012 - 08:15 PM) As vrea sa imi schimb nick-ul daca se poate, vream LaurX82, asta daca mai vede vreun moderator/admin forumul asta :)
Grinch Icon : (23 February 2012 - 09:18 PM) Done
LaurX82 Icon : (24 February 2012 - 01:35 AM) Multumesc :)
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) salutare dragilor
underground2891 Icon : (24 February 2012 - 10:52 PM) este cineva online la ora aceasta
underground2891 Icon : (04 March 2012 - 09:53 AM) gasiti lere pe ocazii foarte ieftine si bune userul ieftinmihai eu am luat de la el si se merita doar 20 ron au toate tipurile si marimile necesare de la reglajul unui scuter
underground2891 Icon : (12 April 2012 - 07:11 AM) disponibil scuter yiben 50cc stare buna relatii la tel 0732797998 giurgiu
underground2891 Icon : (27 April 2012 - 10:26 PM) VAND BLOC MOTOR SCUTER 4T SI CAPACUL DE LA TACHETI O ROATA PE 12" ECHIPATA COMPLET CU AX, RULMENTI, SISTEM DE FRANARE SI SABOTI CU ETRIERI CAUCIUCUL ESTE TUBELES PRET DE CRIZA 100 RON (ROATA) BLOCUL MOTOR 150 RON TELEFON 0723959953
Resize Shouts Area

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ce Peugeot Imi Recomandati Sa Cumpar? vreau sa-mi cumpar un scuter si nu stiu de care Rate Topic: -----

#21 User is offline   Big Inu Icon

• Membru avansat
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Marca:Kawasaki
  • Cilindree:600

Posted 29 July 2008 - 06:19 PM

View PostAlexone, on Jul 28 2008, 11:27 AM, said:

Pai..la cati bani am bagat eu in piese...abea se duce 160..tras de el la greu ;)

cu ce te duci cu 160? 160 de ce? :D
Asfalt Uscat!!!
0

#22 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 29 July 2008 - 06:27 PM

View PostAlexone, on Jul 28 2008, 12:27 PM, said:

Pai..la cati bani am bagat eu in piese...abea se duce 160..tras de el la greu ;)

Cu ce prinzi tu 160?Daca imi zici ca prinzi cu scuterul nu te cred deloc.Niciun scuter(de 50cc-70cc-80cc) nu prinde viteza aia oricat de tunat ar fi.Nici nu cred ca ar sta pe sosea la viteza aia.
我爱 速度
0

#23 User is offline   Alexone Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • Marca:Peugeot JetForce Tsdi
  • Cilindree:50

Posted 29 July 2008 - 06:58 PM

Voi nu stiti de glume..chill out people..merge 100-110 ;) Am facut si eu o gluma si de acuma dati cu pietre.. :((
0

#24 User is offline   rockaru Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery
  • Marca:Aprilia Leonardo 125
  • Cilindree:125

Posted 30 July 2008 - 07:05 PM

Ok, haideti totusi sa nu ne abatem de la subiect, eu am mai acumulat un set de intrebari.
-care sunt mai bune? Pe racire cu lichid sau cu racire pe aer?
-ce consum ar trebui sa aiba in medie un speedfight?
-vorbim de viteza, vorbim de capacitatea cilindrica 49cmc, daca bordul indica 80 km viteza maxima, asta imi da sperante ca as putea atinge 80?
-din cate am inteles, toate sunt limitate la 45 km/h, datorita unei piese...daca scoatem acea piesa (nu stiu exact cum se numeste, stiu ca sta langa o roata dintata) sar putea pune problema de functionare deficita?
-la ce ar trebui sa fiu atent atunci cand achizitionez un scooter sechond-hand (speedfight) ?
0

#25 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:Peugeot V-Clic

Posted 30 July 2008 - 07:14 PM

Punct cu punct:
- cele pe lichid daca circuli mai mult orin oras, pt ca si in stationare acesta functioneaza;
- 3 -3,5 l/100 km ar trebui sa fie maximul;
- posibil. Nu trebuie neaparat sa pui kit mai mare ca sa prinda viteza aceasta;
- de obicei limitarea este la variator. Exista un topic despre acest subiect in sectiunea Mecanica. Derestrictionarea scuterului nu-ti va provoca niciun fel de probleme dpdv mecanic, poate cu politia;
- la cum se aude motorul, variatorul, cum sunt carenele pe el, daca au zgarieturi care indica faptul ca a cazut cu el. Sunt multe de spus, cel mai bine iei pe cineva care are macar un scuter si stie despre ce este vorba.
0

#26 User is offline   rockaru Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery

Posted 02 August 2008 - 08:29 AM

imi sta pe suflet , ce stiti despre Peugeot tkr? E mai bun decat speedfight?
0

#27 User is offline   Clodius Icon

• atent, corect si simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Global Moderators
  • Marca:Peugeot V-Clic

Posted 02 August 2008 - 09:11 AM

TKR are roti mai groase, cam pt offroad. Mai bun in ce sens? Busli bate pe Vandam? :) Fiecare este cu plusurile si minusurile lui. Caauta si tu pe net review-uri cu scuterele pe care le doresti.
0

#28 User is offline   Adytza Icon

• Membru veteran
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Marca:2x Sprinter 1x Derbi Atlantis

Posted 02 August 2008 - 09:36 AM

Peugeot TKR parca e facut special pentru Bucuresti :lol: .E un scuter facut mai mult pentru oras,cu drumuri nu prea favorabile.TKR are doar un motor care are racirea pe aer(nu e o problema grava),Speedfight are si motor cu racire pe apa.Daca eram in locul tau cumparam Speedfight2 negresit ;)
我爱 速度
0

#29 User is offline   rockaru Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery

Posted 02 August 2008 - 11:05 PM

stai asaaa, am mai vazut cevaa, gilera dna si aprilia rs 50, astea zici cs motoare :) mam zapacit cu totu ca si asteas -faine
0

#30 User is offline   rockaru Icon

• Invatacel
  • PipPip
  • View gallery

Posted 07 August 2008 - 12:53 PM

View PostSCUTERCLUB, on Jul 25 2008, 01:07 PM, said:

Salut.
Fara sa-i contrazic pe membrii care si-au exprimat optiunile mai devreme, imi spun parerea:
- nu iti cumpara second! Cand vorbim de scutere vorbim de utilaje cu durata de viata medie. Nu sunt masini, nu sunt facute sa reziste o perioada foarte lunga. Ca se intampla sa mai si razbeasca... da, se intampla. Dar un scuter second hand iti ridica niste probleme pe care nu vrei sa le cunosti.
Daca ar fi sa cumpar un second as avea incredere in ce de pe scuterclub, de la unul dintre membrii as cumpara. In rest? No way! Ca sa nu mai zic de faptul ca piata este plina de lingurite furate.

- nu sunt fan Peugeot. Am 2 prieteni cu lingurite Peugeot si... arata bine, se misca bine, cand merg. Multe probleme, desi au dat pe ele o caciula de bani.

- daca tot ne-am imprietenit cu bykes.ro ( o sa va fac o surpriza) am inteles ca au introdus in oferta si scutere Generic, care sunt foarte misto. Baga un ochi la ei (scutere Generic) si vezi daca-ti place ceva.
Au aici oferta completa de scutere, incepe cu cele mai ieftine, la 990 de euro.
- la 1k de euro sau pe acolo mai gasesti modele, una dintre variante ar fi First Bike dar din cate stiu au multe probleme.

Dupa cum ai vazut membrii scuterclub.ro se ajuta intre ei, nu ezita sa vorbesti toate problemele, vei gasi sprijin aici.

Ca si idee, ca am vazut ca-ti faci probleme, eu am 2m si merg relaxat pe scuter, il pacalesti usor daca inveti metoda bracare-contrabracare si nu mai trebuie sa intorci atat de mult de ghidon.

Salut din nou, am dat un quote pentru ca luand in considerare si sfaturile celor mai "batrani in domeniu" am ajuns la concluzia ca tot cel mai bine e cu unul nou- acte in regula, scuter nou! Asta dupa ce mam confruntat cu niste vanzatori de scootere SH care incercau sa ma prosteasca cand venea vorba de acte (nu le aveau), parte nasoala a fost ca eu am plecat din Brasov pana la Bucuresti sa....iau tzeapa :( asa ca mam decis la unul nou...made in China, mia placut de el, si lam luat :) . (mai pe seara o sa incarc niste poze in my gallery)
0

#31 User is offline   danut Icon

• Nou venit
  • Pip
  • Marca:Peugeot Buxy
  • Cilindree:49

Posted 21 October 2009 - 06:12 PM

eu nu comentez nimic...in primul rand sunt nou venit in club:D...va salut cu respect pe toti !!..iar in al 2 lea rand sunt nou si in ale motoarelor ...adik am numa 16 ani si abia acu miam luat primul meu "motor"-un peugeot buxy la sh-cat de bun o fi nu mai stiu...dar in viatza totul se invata...intrebarile mele sunt: mai are cineva motor ca al meu?...sau macar imi puteti spune cate ceva despre aceast model buxy??
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users